»Utstyr

Produkter til stelleplassen?

Hva trenger man "egentlig" av min erfaring kjøpte jeg inn altfor masse unødvendige salver og andre produkter. Eneste som virkelig var gullverdt på stelleplassen var spesielt A-crem. Thea Emilie var mye plaget med melkeutslett i ansiktet da hun var liten og når vi tok den på forsvant det utrolig fort!

Her er min liste: (Vi kommer til og bruke samme produkter vi har brukt på Thea Emilie, som vi har vært fornøyde med)

* Natusan bedtime bath & Top-to-toe wash

* Dr greve baby sinksalve & Olje

* A - Crem

* Bepanthen

Dette er noen av produktene vi har vært veldig fornøyde med som sagt og kommer til og bruke de igjen. Men smak og behag :) Kanskje du har hatt dårlig erfaring med ett eller to av disse produktene? Ellers er det veldig greit og alltid ha, stikkpiller, febermåler og nesesuger? (Det har vi aldri brukt eller hatt i hus men hørt det hjelper) Korriger meg gjerne om det er noe mer som skal føyes på listen min :) Er jo trossalt 3 år siden vi hadde en liten prinsesse.


Bilsete og sprinkelseng.

I dag har jeg ryddet og vasket soverommet vårt. Måtte da selvfølgelig ta sengekanten til Lykke Elise på sengen :)
Og det ble så fint og så uvirkelig! 63 dager til termin, ikke lenge til lille snuppa vår er her nå :)
Mangler og få heve senge bunnen men Andreas og Thea Emilie skulle i badeland så hadde ikke tid i dag :)

Sengen er fra: bassonbaby, sengekant: sebra collection & dyne/pute trekk: princess.

Bilsetet vi har valgt er ett Maxi cosi cabriofix. Har hørt mye bra om dette setet, så gleder oss til og få prøve dette ut :) Egentlig hadde jeg veldig lyst på besafe izi sleep siden vi har besafe sete til Thea Emilie og er og har vært super fornøyd!
Vi har og kjøpt Qunny zapp understell som jeg kommer til og bruke når jeg leverer Thea Emilie i barnehagen og man skal drasse med seg ytterklær etter helger og ekstraskift :)

Lykke - Vogndesign produkt (Redusert pris)

Som dere vet driver jeg jo Lykke-Vogndesign på Facebook. Og prøver og kvitte meg med litt diverse produkter jeg har laget slik at det ikke blir liggende.

Vognpose med glidelås på ene siden. Passer like fint i Sportsdel som i Bag vogn (Helårs) Fastpris: 650kr NÅ: 450kr + frakt (140,-)
Krabbeteppe/Vognteppe Dyne inni, og flis stoff på baksiden. Fastpris: 450kr nå 350kr. + frakt: (140,-)Trykk på bilde for å komme til siden min :)

Hjemmelaget uro.

Hei og hopp. Vel hjemme etter en virkelig regnfull dag i hele Bergen :) skulle inn på sybutikk i dag for å kjøpe nåler til symaskinen da jeg kom over noen utrolig søte stjerne holdere som man trykker ut papp stjerner med.

Kom da på babyuro og tenkte jeg skulle lage det :)

Jeg har brukt rosa hvit og grått papp ark :) Syns det er så fine farger sammen.

Tilbake.

Hei og hopp. Nå er jeg endelig tilbake for godt :) Har blogget en stund på mammaoghjem.blogg.no men jeg føler meg mer "hjemme" på denne gamle bloggen min :) Kommer til og bruke dagen i dag til og flytte over en del innlegg :)

Ellers så kan jeg jo fortelle at Thea Emilie skal bli storesøster til en liten jente i slutten av Januar 2014 og vi gleder oss enormt mye :) så blir masse gravid blogging fremover :)

 
NYBLOGG.

Mammaoghjem.blogg.no

Babyactive Q sportstrille.

Da har vi fått vognen i hus og jeg elsker den allerede. Tok meg en liten runde rundt på plassen her, den er utrolig god og lett og kjøre og veldig lun og behagelig. Dere vet sånne stive vanlige triller? Denne er langt ifra slik, det er skikkelige dempere og gode hjul :-) Heldiggris som vi er fikk vi med tinkafu mygnetting og sånn tinkafu koppholder og en pakke med refleks som vi skal klistre på vognen :-) Jeg er i HIMMELEN!

Thea Emilie satt som en drøm oppi vognen. Hun bare smilte fra øre til øre og koste seg :-) I morgen tidlig skal vi på helsestasjonen og siden det ikke går buss så må vi gå. Kjenner jeg gleder meg allerede :-)

Brevet som lå oppi esken:

Hei. Her kommer din splitter nye Babyactive Q trille med tilbehør.

Trillen veier 7kg, og er perfekt for de som ønsker en litt lettere trille etterhvert som barnet vokser til. Q trillen har full liggestilling, du kan justere fotbrettret opp/ned og forhjulene kan enkelt låses. Trillen har 12 mnd garanti, og du kan når som helst ta kontakt om noe skulle være problematisk.

Vi takker for samarbeidet, og serfrem til bilder av trillen i bruk.

 

BILDERAS.

 

 

 


Endelig.

Etter og ha ventet i over fire uker er vognen på vei til oss :-) Vi/Thea Emilie har fått en utrolig fin barnevogn fra No1barnevogn.no som vi skal teste ut for alle mammaer og pappaer som vurderer og kjøpe en slik sportstrille :-) Jeg har lest veldig mye om den og klør i fingrene for at posten skal åpne :-) Barnevognen heter: Babyactive q trille og finnes i mange spreke farger men vi valgte den helt svarte

 

Ny sponsor.

Jeg har vært så utrolig heldig og få bli sponset av: No1barnevogn.no og det passer jo perfekt for meg som har skikkelig barnevogndilla. Thea Emilie skal få lov til og bli en heldig eier at en Babyactive Q trille. Og jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg gleder meg til sommeren nå. Hun kommer til og sitte som en dronning i denne vognen :-) Skikkelig perfekt sommer vogn. Ryggen kan legges helt ned, noe som jeg synes er helt supert når hun skal sove.

 

Jeg har valgt fargen svart eller en litt mer brunlig farge, spørs hva som er på lager og slik. Men du kan gå inn her og se på det store utvalget de har. Mange forskjellige farger og "design" om du skulle ønske det :-)


Velkommen


Hei. Jeg er en jente på 20 år, bosatt på Askøy rett utenfor Bergen. Forlovet meg med mannen min 10.desember.09 og ble mamma til vår vakre datter Thea Emilie 11.april.2010 og venter en liten skatt til Januar 2014. Jeg er over gjennomsnittet glad i interiør, gjenbruk og redesign, og kommer til å blogge en del om dette. Velkommen skal du være!. + Mammaoghjem@gmail.com

Widgets

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits