»Thea Emilie

"Mamma, Du kan få låne de?"

Hehe. Følte meg ekstremt fin nå :) Thea Emilie ville gjerne at mammaen skulle låne de kule stjerne brillene hennes i dag! Skjønningen min altså


Hjemmedag med mammaen.

I går når Thea våknet så hadde hun med rennende nese og øyne. Etterhvert spm dagen gikk ble hun dårligere og dårligere. Så i 7-tiden sovnet hun på fanget til Andreas. 1 min før hadde hun protestert over at hun var absolutt ikke trøtt. Hehe!

Etter å ha sovet i sengen i ca 1-2 timer våknet hun full i feber dessverre. Så da var vi ikke i tvil lengre om at uansett hvor vondt/ubehagelig det er med stikkpille så var vi bare nødt. Så lot vi hun gå og legge seg med oss etterpå :) Men i hele natt har hun lagt og hostet til hun nesten har brekket seg, stakkars :(

Men i dag er hun i fin form men greit og være inne i tilfelle feberen kommer snikende tilbake. Hun har jo bare 1 nyre så får lettere feber enn andre barn.

Mamma kooos.

Verdens beste datter <3

Fineste 2åringen.1 dag igjen.

Trnke seg til at Thea Emilie fyller hele 2 år i morgen? Tiden har gått utrolig fort, samtidig som det føles ut som hun har alltid vært her med oss <3
I morgen skal jun bare være 2 timer i barnehagen fordi hun skal på 2års kontroll på sykehuset. (For de som IKKE vet så på ultralyd i uke 18 fant de masse små cyster på nyren hennes så den krympet og forsvant av seg selv.) så forhåpentligvis er det bare kontroll og ultralyd av magen hennes, og måle blodtrykk siden hun har fare for høyt blodtrykk :-)
Ha en fin dag videre, nå skal jeg straks finne frem jobb klærene og kjøre avgårde!

Godt nyttår.

Vil ønske alle supre leserene til mamma ett riktig godt nyttår! Stor klem fra Thea Emilie.

(Det kommer en liten overraskelse over nyttår ;-))

Smelt.

I dag når jeg skulle legge Thea Emilie så sa jeg om igjen og om igjen: "Glad i deg, Thea Emilie :-)"  til slutt fikk jeg tilbake: "Dad i deg, og fikk en STOR suss mitt på munnen" Hun har sagt det før også men ikke så bra som dette. Jeg smeltet helt og stod bare og smilte fra øre til øre, VERDENS STOLTESTE MAMMA♥

 

Ellers har vi bare slappet av og kost oss i dag. Vi er endelig ferdig med den andre leiligheten og kan nyte de 2 siste dagene av ferien vår. Er så deilig og tenke på! Har vært så mye styr og drit at jeg ikke kommer til og savne og bo der LITT en gang. Men det tar vi ikke her! Nå skal jeg finne meg ett glass cola og finne frem en "romantisk komedie" som jeg kan se på litt senere når Andreas skal ut.

 

Søta mi.Drømmehagen kake.

Vi jukset litt og bestilte en grønn hvit dame og dekorerte den selv. Fant ut det ble litt stress og lage den fra bunn av siden Andreas ikke var ferdig på jobb før fire.

Ett av Thea Emilie sine fantastiske utrykk :-) "oooh hooo"..

 

 

Thea Emilie 1 år.

For ett år siden i dag fikk jeg og Andreas verdens nydeligste jente (Nøyaktig kl. 14:13). Har tårer i øynene her jeg sitter, tiden har gått så utrolig fort. Selvom det føles som jeg har vært mamma i en hel evighet :-) Vi kunne rett og slett ikke fått en snillere datter. Og være mamma er noe av det beste som har hendt meg. Jeg nyter vært eneste sekund for jeg vet hvor utrolig fort tiden går.♥♥

Gratulerer så mye med dagen din i dag, Thea Emilie :-) Stor klem fra mamma og pappa.

Mamma & pappa sin solstråle.

På torsdag var jeg og Thea Emilie på ett lite besøk på Laksevåg videregående skole og tok noen nydelige bilder. Er en vennine av meg som har tatt alle bildene, utrolig flink! Jeg og Thea Emilie måtte stå opp kl. 06:30 den dagen så hun var veldig lite interessert i og bli tatt bilde av. Men etter hun seg en liten halv time på puten så var hun klar :-) Fikk mange fine bilder og de skal rett på veggen ;-)

I dag har jeg og Thea Emilie vært ute og kost oss. Hun satt og disset i 15min og ville ikke opp. Så jeg løftet henne utav og lot henne få gå litt, gjett om hun syns det var stas da? Hun storkoste seg og skulle hele tiden bort og utforske gresset. Tror hun synes det var veldig vanskelig og gå på det men hun koste seg og det er iallefall det beste. Etterpå satt vi oss på benken og spiste litt frukt og yougurt. Vi har rett og slett hatt en kjempe fin dag :-)

Fødselstavle.

Så at Linda Detterber hadde tipset om og lage egen fødselstavle. Så jeg sjekket litt rundt på nett og kom over en side hvor det kostet 135kr også fikk man den på mail og deretter måtte man skrive den ut selv. Da er det like greit og spørre venner om litt hjelp :-) Så jeg laget "firkantene" og fikk hjelp av en vennine til resten. Dette skal henge over Thea Emilie sin seng :-)Tok copyright merker over så folk ikke skal lagre denne :-) hihi.

Mine første sko.

I dag har Thea Emilie fått bursdagsgaven fra farfar og bestemor på forskudd. Utrolig fine ecco sko :-) Thea Emilie synes det var kjempe uvandt og gå med sko så beina begynte og "stokke" seg innimellom :-) Nå skal vi spraye de så er de klar for bruk :-)

På med jakken først :-)Sååå... var vi klar for bilde :-)

Jo hun har lue! Men vi tok bare bildet også gikk vi inn igjen!


Velkommen


Hei. Jeg er en jente på 20 år, bosatt på Askøy rett utenfor Bergen. Forlovet meg med mannen min 10.desember.09 og ble mamma til vår vakre datter Thea Emilie 11.april.2010 og venter en liten skatt til Januar 2014. Jeg er over gjennomsnittet glad i interiør, gjenbruk og redesign, og kommer til å blogge en del om dette. Velkommen skal du være!. + Mammaoghjem@gmail.com

Widgets

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits