»Mammarollen

Innleggelse?

Hei og hopp! Dagene flyr avgårde :) Lykke Elise er allerede 4 dager gammel og er bare helt herlig. I dag var vi tilbake på sykehuset for veiing og gulsot prøve. Hun hadde ikke gått ned mye av fødselsvekt og det er jo kjempe bra, da jeg både ammer og gir litt tillegg.

Det viste seg også at hun hadde ganske høy gulsot verdi så vi skal tilbake i morgen for å se om den har steget eller ikke. Håper ikke den har gått lengre opp! Vi var igjennom dette med Thea Emilie også, det og ser barnet ditt ligge til lysbehandlig 1 døgn er ikke en kjekk ting og det tar virkelig på kroppen. Vi får bare krysse fingrene for at prinsessen vår slipper lysbehandlig :)
Hipp hipp hurra...

...for store fine jenten vår som fyller 2 år i dag! Herremin, som tiden flyr :-) Må si at vi er virkelig to stk stolte foreldre i hus i dag ja. Thea Emilie er verden skilleste og skjønneste jenten :-) gojenta vår <3 Dagen i dag skal jo selvfølgelig feires, litt dumt vi skal på sykehuset men det går nok fint. Har lovet og ta henne med på lekebutikk etterpå :-D blogges.

Mammakooos.

Ole brum.

Dette må bare være den fineste brummen jeg har sett ;-) Verdens beste datter!

 Mamma & Thea mor.

God morgen :-) Nå ligger jeg i sengen og ser på tv mens Thea Emilie ligger i armkroken min og sover :-) Stakkars liten som spydde fra 10 om mornimgen i går til 8 om kvelden. Og det tar jaggu meg på for en så loten kropp :-) Heldigvis virker hun bedre i dag. Andreas er på varetelling på jobben så vi skal bare være hjemme og slappe av og lager mat til han kommer hjem :-) Ha en fin søndag alle sammen!

Mammakos.

God morgen :-) På vei hjem fra Oslo på søndag merket vi at Thea Emilie begynte og få stygg hoste og litt feber. Så hun har vært hjemme fra barnehagen siden mandag ettersom at hun er helt tett og full av slim. Så nå sitter jeg og ser på barnetv med kose jenten vår :-)

I dag kommer det en og skal se på sofaen vår. Kjempe spennende :-) håper han tar den, selvom vi ikke har funnet en ny enda :-) ellers så skal vi vel bare slappe av. Skulle vært en tur på butikken og kjøpt middag men det får Andreas heller kjøpe med seg hjem :-)


Hva er dine planer for dagen?

Dette innlegget et skrevet på IPad.

28 dager igjen til.......

......Gjett da? :-) Blir spennende og se om noen klarer og gjette riktig! Skal si vist dere gjetter riktig.

Nærmer seg.

Da kunne jeg endelig slappe av! I dag har vi (Meg og min søster!) fått vekk alle sekkene med klær. Guuu så deilig det var med plass :-) Vi storkoser oss i nye leiligheten, og Thea Emilie styrer på og løper frem og tilbake :-) Nå har vi 1 uke igjen av ferien vår før det er tilbake på jobb. Den skal virkelig nytes. Også er det 1 uke på jobb også reier vi til kristiansand :-)

 I morgen skal vi til den gamle leiligheten og vaske den ut så pappa ikke blir helt gaaaal ;-) Gruer meg for det er forsatt masse små ting som vi ikke har tatt med oss :-) men men. Nå skal jeg bade snuppa før hun skal få kveldsmat og legge seg.

 

VI HAR FÅTT BARNEHAGEPLASS!

Yes, endelig :-) Den meldingen jeg fikk fra styreren kunne jeg nesten ikke tro med mine egne øyner. Men når jeg gikk inn og skulle svare kjente jeg at tårene trilte. 1: Fordi jenten vår har blitt så stor. Og 2: Fordi jeg har virkelig ventet på denne meld. Nå har jeg tatt ferie med god samvittighet. Og barnehagen er ny åpnet i år så jeg har en good feeling :-)

Selger Simo kombivogn special edition.

Selger vognen vår som jeg kjøpte helt ny i 2010, (med tungt hjerte..) har virkelig ikke lyst og selge den men når vi har 4 vogner og ikke planer om nr 2 enda så da får det bli slik :-) Understellet er helt nytt ettersom det andre var ødelagt og hellet. Følger med: Stelleveske, fottrekk, regntrekk og seler. Om du ønsker kan du få med tinkafu mygnetting :-)

For pris send en mail: mizz_ca92@hotmail.com

En klatremus i hus.

Vennebyen.

God morgen :-) Da har vi vært våken i en god time allerede, spist frokost og kost oss :-) Formen til gullet vårt ser overraskende bedre enn i går kveld, for da hostet hun på slim og var full i feber. Nå sitter Thea Emilie og ser på vennebyen og jeg skal vel vaske opp etter i går. (At jeg aldri lærer og gjøre det etter vi har spist...) Har veeeldig lyst og ta en tur ut i det fine vår været i dag men vi får holde oss inne så Thea Emilie ikke blir mer syk.

 

Hva er dine planer for dagen?


Velkommen


Hei. Jeg er en jente på 20 år, bosatt på Askøy rett utenfor Bergen. Forlovet meg med mannen min 10.desember.09 og ble mamma til vår vakre datter Thea Emilie 11.april.2010 og venter en liten skatt til Januar 2014. Jeg er over gjennomsnittet glad i interiør, gjenbruk og redesign, og kommer til å blogge en del om dette. Velkommen skal du være!. + Mammaoghjem@gmail.com

Widgets

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits