»Mamma tips

Ønsker du ny vognpose?

Som dere sikkert allerede vet er det jeg som står bak denne Facebook siden, noe jeg trives veldig godt med å ha som hobby :) Nylig sponset jeg Mamma Line Merethe og har fått mange positive tilbakemeldinger hos andre kunder som har kjøpt. For og se hvilken hun fikk sponset trykk dere gjerne innpå bloggen hennes :) Ettersom jeg snart er høygravid tar jeg ikke så mangen bestillinger i uken lengre, men noen tar jeg! Så vist du ønsker og bestille, send meg gjerne en mail. Lykke-design@live.no

PRISER:
Vinter Vognpose: 850,-

Helårs Vognpose: 650,-

FRAKT: 140,-

Den rosa som ligger i vogn er forsatt til salgs. Pris er 500kr + frakt.

TIPS - Oppbevaring til stellebord.

Hei og hopp. Håper alle har hatt en fin lørdag så langt? :) Vi har vært en liten tur på en ny sportsbutikk som kom tidligere i uken og fikk med oss litt tilbud. Vel, over til overskriften. Jeg har lenge tenkt på hvordan eller hvor jeg skal ha stellesakene til lillesøster i magen. Siden badet vår er såpass stor så kan jeg ikke har ting liggende i skapet ved vasken og stellebordet har jeg brukt til badebalje og klær. Men så har jeg også tenkt At jeg bare får kjøpe en sånn fargerik bleiepose av ett slag. Men etter litt søk så kom jeg over denne bloggen hvor hun hadde kjøpt en genial oppbevaring fra H&M. Denne ble bestilt hjem i dag.Denne koster bare 149kr og siden vi bare leier og ikke får borre noe hull i veggene på flisene så tenkte jeg og henge denne på kroker med dobbelsidig teip over stellebordet med litt bleier, salver, en leke og smokker.

Mammatips.

(Skulle skrive dette innlegget for 2 dager siden men har rett og slett ikke orket og legge bildene innpå pcen...Lat? "Eh ja"....) Til dåpen til Thea Emilie så fikk hun stokke sin tripp trapp stol med det som hørte til da. Og siden vi ikke hadde plass til noe spisebord i gamle leiligheten så fikk vi aldri tatt ibruk matbrettet som hører til. Men nå har vi fått brukt det og vi er kjempe fornøyd! Siden vi har en sta liten jente som vil helst gjøre alt selv så er denne genial. For hun er en mester i og kaste mat og flaske/kopp på gulvet.

Det som og er så bra at de matbrikkene som man fester under plastikk brettet skal/kan brukes etter hvor gammel de er. Thea Emilie bruker den brikken som er fra: 18 - 24 mnd :-)

 

 

I morgen er det tilbake på jobb (For Andreas..) jeg har heldigvis en fri dag til før jeg skal begynne på jobb igjen. Men det er bare 4 dager på jobb også reiser vi til Kristiansand :-) Jippi!! Nå må jeg gå og finne jobb klærene mine. Er jo 3 uker siden jeg var på jobb sist så har ikke peiling på hvor de har blitt av under flyttingen. Ha en fin søndagskveld videre!

Hjemmelaget bursdagskrone.

Trinn 1: Dra på burger king og spørr etter en bursdagskrone.

Trinn 2: Om du ikke har liggende kjøp deg en sølv spray og spray den på utsiden. (Jeg hadde fra i fjord da jeg skulle spraye en lysestake.)

Trinn 3: Skriv eller tegn det du måtte ønske deretter la den tørke. Anbefaler og gjøre dette noen dager før kronen skal brukes. Siden vi gjorde dette i går og den var ikke helt tørket i dag.


Velkommen


Hei. Jeg er en jente på 20 år, bosatt på Askøy rett utenfor Bergen. Forlovet meg med mannen min 10.desember.09 og ble mamma til vår vakre datter Thea Emilie 11.april.2010 og venter en liten skatt til Januar 2014. Jeg er over gjennomsnittet glad i interiør, gjenbruk og redesign, og kommer til å blogge en del om dette. Velkommen skal du være!. + Mammaoghjem@gmail.com

Widgets

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits