desember 2013

35+4 uker magebilde.

Magebildet ble tatt før i dag :) i morgen er det nyttårsaften og heldigvis klarer jeg og knipe igjen til Januar ettersom det ikke er fødsel på gang enda :)

Overgangen fra 1 - 2?

Noen 2 barnsmammaer eller "fler" barnsmammaer som vil dele sin historie. Jeg lurer veldig på hvordan Thea Emilie vil reagere med en liten søster i hus. Akkuratt nå virker det som hun gleder seg veldig og er veldig utålmodig på at lillesøster skal komme ut. Men hun har vært veldig sjalu hittil i sv.skapet. Mye av det tror jeg er at lillesøster skal få seng, vogn, stellebord, klær osv som har vært Thea Emilie sitt.

Hun har også vært veldig slik: "mamma og magen/ Thea og pappa". Og det sårer veldig i grunn.

 

Noen som vil dele sin histore?
En tur på føden.

Nå har vi vært hjemme i 2 dager og har begynt og få orden på alle de nye tingene vi fikk til jul. Vi fikk så mye at jeg har måtte gi vekk en god del også!
______________________________

I går hadde vi oss en tur på føden etter jeg hadde lagt med sammentrekkninger i magen (natt til i går) fra kl 23-07 også dabbet de av og etter det var det ikke så mye liv i magen.
For å være på den sikre siden fikk vi komme på en sjekk, og det viste seg at snuppa har det kjempe fint inni magen. Hun veier litt over 2700 nå, så om sammentrekkningene skulle komme tilbake og bygge seg opp til rier så hadde ikke set gjort noe SA jordmor :) hun er 18% over gjennomsnittet på vekt så har ett lite håp om at hun kan komme før. Men etter å ha gått 6 dager over med Thea Emilie så er det vel bare til og drømme videre tenker jeg :)

Nå har vi nettopp vært på Egons og spist sammen med svigers. I morgen kommer 2 av Andreas sine "små" søsken på besøk mens de har varetelling på jobben :)

Uke 35 og magebilde.

Siden jeg ikke er hjemme før i kveld så blir det en litt annerledes statusoppdatering. I dag er jeg hele 35 uker :) kun 37 dager igjen til termin! Vi har hatt en super jul hittil og innlegg om hva vi har fått osv kommer i morgen da jeg må få pakke ut alt :)

God jul :)

40 dager igjen og høygravid.

God morgen. Hva skal man si? Endelig høygravid? Nå vet jeg at vi går mot slutten og vi skal få hilse på lillesøster! Etter ett sv.skap med masse blødninger kvalme bekkenløsning osv osv. Så skal jeg jammen si det skal bli godt og ikke gå gravid lengre :) Men nå er det jo jul & nyttår, så desember kommer til og fly avgårde og plutselig er vi her. Kjempe spennende :)

Ser dere denne GENIALE puten? Den fikk jeg låne av hun som er sammen med Thea Emilie sin fadder. Og jeg har sover som en stein i natt :) helt fantastisk spørr du meg! Vet ikke hvor den er kjøpt men fantastisk er den ihvertfall :)

Late dager og null energi.

Blir ekstremt lite og skrive her inne om dagen. Vil liksom ikke bare klage heller :) - det er jo ikke noe gøy og lese! Så da velger jeg og heller ikke skrive så mye for jeg er ekstremt trøtt og sliten om dagen. Blir utrolig lite søvn og på toppen av det hele har både keg og Thea Emilie blir kjempe forskjølet.

Men på fredag tok Thea Emilie juleferie fra barnehagen og blir hjemme med meg til over nyttår. Kjekt med litt mamma og Thea Emilie tid før lillesøster kommer :)

I dag er Andreas ute med noen kompiser mens jeg ligger på sofaen med stuevinduet helt åpent. Hehe! Koker over ;) i morgen skal vi hente og levere siste rest av julegaver. Har tatt det ganske piano denne julen. Er jo nada julestemning :/ kjedelig uten snø!

Nå skal keg se om jeg får inn Internett på Playstation til Andreas så jeg kan finne meg en film på Netflix i håp om og bli trøtt :) Hehe.

34+2 i dag :) snart høygravid!

Magebilde uke 34.

Statusoppdatering uke 34.

Hei igjen CAMILLA ANDREASSEN

I dag er det onsdag 18. desember, og du er 34 uker ut i svangerskapet. Det er 6 uker og 3 dager igjen til din termin, lørdag 1. februar. 

_________________________________________________________

På vei: 34 uker


Igjen til termin: 6 uker og 3 dager


Neste kontroll: Torsdag 19 desember (fysio)


Kjønn: En jente


Navn: Lykke Elise


Utålmodig:  Ja ekstremt


Innkjøp: Sophie biteleke, vippestol, stokkestol & newborn seat (Kjøper mamma og pappa til jul), barneklær, vogn, bilsete, sengekant


Vektøkning: Veier nå 82kg og start vekt var 62kg


Strekkmerker: Har på "sideflesket" fra forige gang, ser noe pitte pitte små fremme på magen. Men er ikke verdens undergang


Aktivitet: Ja masse


Tungt: Ja uendelig tungt


♥  Kynnere: Ja masse


Hodet festet: Ja så godt som sa JM


Plager: Ekstremt kvalm og bekkensmerter

Matkick: Isvann


Sykehusbaggen: Har begynt og tenke litt på den og funnet frem diverse til Lykke Elise


Høygravid: Nei, 23 desember

 

Mamma klær tips.

Skrev jo for en stund tilbake at jeg hadde bestilt meg litt klær. I dag kom pakken på posten og jeg fikk hentet klærene! De passet perfekt og jeg forelsket meg helt i den ene skjorten. Den var veldig fin og ha til og pynte seg og veldig fin om man heller ikke vil være "for" pyntet. Mens den svarte var litt mer pyntelig og passer (i mine øyne) for besøk og sånn.Legetime & fysio.

Heihei! Ble plutselig noen bloggfrie dager. Dagene nå før jul flyr rett og slett avgårde! Har vært skikkelig rolig med alt jule styret i år så jeg/vi er enda ikke ferdig med gavene. Er jo litt avhengig av at Andreas skal være med, men når han jobber som NK så er det mye jobbing i julen og spesielt ellers. Men 2 julegaver står på listen og ene av de er til Thea Emilie. Har ikke peiling på hva jeg skal kjøpe. Jeg vet en del av gavene hun får og når hun får "alt" det så er det ikke så mye mer og velge mellom. Men ett lekekjøkken er i tankene :) kommer nok godt med når vi får en til prinsesse.

 

Ellers var jeg hos fysio i går for første gang. Var utrolig godt og vondt og bli knadd på. Fikk beskjed om at jeg ikke burde begynne og trene og gjøre bekken øvelser i og med at jeg har så mye kynnere osv. Skulle egentlig til JM i dag men pga sykdom måtte jeg bestille time hos legen, fikk beskjed om blod i urin så den ble sendt til dyrking ettersom det kan være UVI eller blødninger fra skjeden som jeg har. Vist det ikke er UVI og blødninger så blir det nok innleggelse om jeg begynner og blø igjen.

Som dere ser på bildet under har magen vokst drastisk mye på 3 uker og vekt oppgang 10kg på 3 uker! Wow sier nå bare jeg. Hehe :)

 

 

Endelig!

Klokken er over 01:00 og i dag er det 49 dager igjen til termin :) guuu så vi gleder oss! Endelig nede på 49 tallet, og snart høygravid.

Gleder oss veldig til og få hilse på lillesøster :) selvom jeg er utrolig dårlig og har vansker med og bevege meg så er dette trossalt siste graviditeten min (ihvertfall på mangen år, hihi) så MÅ jeg bare nyte den, for såklart kommer jeg til og savne spark og se den voksende magen min :)

Er du gravid? Når er din termin?

Jul i spisestuen.

I dag trosset jeg rett og slett kvalmen og bekkenet og tok julevasken :) Gjett om det var deilig da!

Uke 33.

Oppskrift - sjokolade.

Mmmm! Fant meg en ny oppskrift i sted, disse kan brukes som rett-i-koppen kakao eller vare spises som vanlig sjokolade.
- når sjokoladen stivner tar du og rører den ut i varm melk, supergodt!

230gr Sjokolade (jeg brukte melkesjokolade)
0,5dl Kakao (jeg brukte oboy)
1dl Melis
Pitte litt salt for å binde det hele.

Smelt sjokoladen i vannbad, ikke ha det for varmt!
Når alt er smeltet tar du i de tørre ingrediensene, fremdeles over vannbad.
Pass på og røre ut alle klumper og fordel i former. Vent ca 1 time for å være sikker på at de er helt stiv :)

Statusoppdatering uke 33.

Hei igjen CAMILLA ANDREASSEN

I dag er det onsdag 11. desember, og du er 33 uker ut i svangerskapet. Det er 7 uker og 3 dager igjen til din termin, lørdag 1. februar. 

_________________________________________________________

På vei: 33 uker


Igjen til termin: 7 uker og 3 dager


Neste kontroll: 16 desember Fysio, 17 desember (Hos jordmor)


Kjønn: En jente


Navn: Lykke Elise


Utålmodig:  Ja ekstremt


Innkjøp: Sophie biteleke, vippestol, stokkestol & newborn seat (Kjøper mamma og pappa til jul), barneklær, vogn, bilsete, sengekant


Vektøkning: Var 16 sist men regner med jeg har gått opp litt den siste uken så sikker 17/18kg opp


Strekkmerker: Har på "sideflesket" fra forige gang, ser noe pitte pitte små fremme på magen. Men er ikke verdens undergang


Aktivitet: Ja masse


Tungt: Ja uendelig tungt


♥  Kynnere: Ja masse


Hodet festet: Ja så godt som sa JM


Plager: Ekstremt kvalm og bekkensmerter

Matkick: Isvann


Sykehusbaggen: Har begynt og tenke litt på den og funnet frem diverse til Lykke Elise


Høygravid: Nei, 23 desember

 

4 års forlovelsesdag.

Du leste riktig :) Jeg og min kjøre har vært forlovet i 4 år i dag! Tiden har bare flydd rett og slett. Nå er det og 6 år siden vi ble sammen og vi sitter her med verdens beste datter(døtre) :)

Ommøblert.*Bilderas*

Her kommer ett aldri så lite bilderas. I går ommøblerte vi i stuen ettersom vi har hatt det slik før men syns det virker større nå. Mange syns kanskje det var finere før men bedre for oss som faktisk skal bo her. Hehe :) Ikke se på gulvet for det er så mye hakk og riper. Skulle gjerne hatt lyst gulv men når man leier så kan ikke man bestemme selv dessverre :)

Hva syns du?
Gravid fotoshoot bilde.Bildet er i fra uke 29.

Litt shopping.

God kveld alle sammen. Nå sitter jeg og ser på Keeping up with the kardashian som jeg har tatt opp, mens jeg bestiller litt klær :) Enda er det jo 2 mnd til termin og siden det nærmer seg jul og masse familie besøk er det greit og se litt pyntet ut føler jeg :) Nå har H&M masse tilbud på mammaklær, så jeg har sikret meg en del ting som du kan se på bildet :)

 

I dag har vi ikke gjort så mye, formen er forsatt elendig. Andreas har vært på jobb mens jeg og Thea Emilie har vært hjemme og kost oss, (Ryddet litt på rommet hennes) vi måtte også en kjapp tur på butikken for og handle. Ellers har vi også vært på besøk hos min søster, egentlig for å kjøre Andreas som skal ut for "siste" gang før fødsel. (Som han sa selv..)

 

Tung dag.

Hei og hopp. Ikke vært noe blogging i dag, og det skyldes formen min.

Det er så rart, for når jeg først ble gravid var jeg SÅ klar for å bli kvitt kvalmen. Og for noen avtar sen jo som oftes når man runder uke 12. Men her sitter jeg altså 32 uker på vei. Enda værre! Er ikke det typisk min flaks så vet ikke jeg :(

Men dette skulle altså ikke være klage innlegg. I dag våknet vi til masse snø :) kan tro det var en hoppende glad prinsesse i hus da? Oh yes! Mor derimot ikke så veldig, misforstå meg rett! Jeg vil gjerne ha snø, bare ikke kjøre på den *hehe*. Får trøste med at jeg har vinterdekk!

Andreas hadde fri i dag, noe som han har vært tredje fredag :) lykke dag for meg som bare går hjemme og er sykemeldt. Så vi tok en liten tur ut for og spise lunsj og deretter se på julegaver. Men nå skal jeg få med meg resten av senkveld. Ha en fin kveld videre :)

Middag - Oppskrift på "Graps".

Oppskrift og oppskrift hehe. Dette er verdens enkleste middag og man tar igrunn det man har.

Her er det jeg har brukt:
1pk - Kjøttdeig
2stk - Løk (vanlig)
4dl - Ris
1pk - Frossen brokkoliblanding
4ss - Soyasaus


Fremgangsmåte:
Stek kjøttdeigen brun og ta hakket løk oppi. Kok risen og brokkoliblandingen, deretter blander du alt sammen og tilsetter 4ss Soyasaus. Stek det i ca 2-4 min. Deretter klar for servering :)


Hvordan jeg fant ut jeg var gravid.

Tenkte og lage ett innlegg om akkuratt dette. Siden Januar 2011 ville vi veldig gjerne ha en til. Med tanke på 2 tette. Så jeg sluttet på p-piller og "lot" dagene gå sin gang ;) Dager, måneder gikk, jeg begynte og bli litt nervøs på om noe hadde skjedd med meg under fødsel som gjorde at jeg ikke kunne bli gravid igjen. Så jeg bestilte time hos gynekolog, der fikk jeg og Andreas høre at alt så strålende ut og det så ikke ut som jeg hadde født før. *Woho* Han fortalte at siden vi hadde en fra før så skulle dette gå kjempe bra.

Men dager, måneder og ÅR gikk. Ingeting skjedde! Utallige eggløsningstester og graviditetstester var tatt uten hell. Jeg gikk også i 3 mnd på noe som heter Pergotime. (For de som ikke helt vet hva dette er så er det en tabelett man tar på f.o.m 5 dag av mensturasjon t.o.m dag 9 av mensutrasjonen, Og skal hjelpe slik at man får eggløsning)

År 2013 kom og pga min "sykdom" magesår og betennelse i spiserøret var jeg mye syk og vi hadde ikke prøving i planene akkuratt da. Og siden jeg hadde gått uten p-piller i over 2 år så falt det ikke meg/oss inn og bruke noe form for prevansjon. Mars 2013 kom, jeg begynte i ny jobb, Stortrivdes med det og begynte og være flinkere til og gå ut med venniner og ikke bare sitte hjemme og være mamma vær helg. April kom, Thea Emilie fylte hele 3 år. Store fine jenten vår :) Bilen min ble kresjet og jeg kjøpte ny, (Mye mindre siden det ikke var 1 baby til i planene) - Dagene gikk og plutselig var det 17 Mai? Halleluja så fort tiden gikk. Vi hadde en kjempe fin 17 Mai sammen med familien til Andreas og koste oss :)

18 Mai 2013, brå våkner jeg utrolig kvalm og dårlig. (Både Andreas og Thea Emilie lå og sov) Jeg løper inn på badet for jeg trodde jeg måtte spy, bare for gøy tenkte jeg at jeg kunne ta de 2 gravidtetstestene jeg hadde liggende og var egentlig ganske forberedt på at de kom til og være negativ som alle de andre gangene. Men neida, ikke denne gangen! 2 streker LYSTE mot meg. Jeg skulle jo ikke ha mensen før om 4 dager, dette måtte jo være tull. (Gikk inn og fortalte det til Andreas og han var nokså i sjokk men alikevell utrolig glad)

2 dager etterpå hadde det enda ikke synket inn at vi skulle ha en liten skatt til, Apoteket hadde tilbud på clearblue gravditetstester med ukeindikator. Kjøpte da en 2 pk med de og tok en da jeg kom hjem. Gravid 1-2 lyste mot meg. Uvirkelig tenkte jeg. Ventet noen dager til og tok enda en test som det stod Gravid 2-3. Enda helt uvirkelig i mine øyne og det har enda ikke gått helt opp for meg :) men viv gleder oss alle sammen utrolig mye til Lillesøster kommer i månedsskiftet Januar/Februar :)

 Bilde fra syden i sommer, rundt 13 uker på vei tror jeg?

Magebilde uke 32

Da var det ny uke og endelig ett skritt nærmere termin :) Kun 58 dager igjen til fødsel i dag! Herremin, nå kommer julen og plutselig er det januar :) Nå er jo terminen 1 feb men LOV og håpe hun kommer på menstermin? (26jan.) Syns ikke magen har forandret så så altfor masse på 1 uke men litt har den jo :) 

Sykehusbaggen?

Selvom man er mamma og har født før så er alt før fødsel glemt. Jeg husker veldig lite av min forige graviditet og selvfølgelig ikke hva jeg hadde med i i sykehusbaggen. Men jeg har skrevet ned noe også kan vel dere skrive noe i kommentarfeltet om det skulle vise seg har jeg har glemt noe viktig :) Det er jo enda 8 uker igjen til termin, men alltids greit og være forberedt eller hva?

 

Det viktigste:
- HELSEKORTET OG ANDRE VIKTIGE PAPIRER.

Til babyen:
*- 3 luer til å ha på sykehuset (Forskjellig strl)
*- 3 bodyer
*- 2 bukser
*- 2 par sokker
*- 3 Strømpebukser
*- 2 smokker + 1 smokkelenke
* - Helseteppe
* - Bjørnedress til hjemreise
* - Bilstol kommer til å stå klar i bilen

Til  mor:

* - 2 Gode joggebukser / 1 Tights

* - 3 Topper

* - 2 Trøyer

* - 1 Ammebh (Siden jeg ikke fikk melk sist tar jeg bare med den ene)

* - Sokker, tøfler og nettingtruser

* - Toalettsaker

 

Noe du mener jeg mangler?

Fotoshoot fra uke 29. Magebilder kommer i morgen :)

Statusoppdatering uke 32.

Hei igjen CAMILLA ANDREASSEN

I dag er det onsdag 4. desember, og du er 32 uker ut i svangerskapet. Det er 8 uker og 3 dager igjen til din termin, lørdag 1. februar.

__________________________________________

 

På vei: 32 uker


Igjen til termin: 8 uker og 4 dager


Neste kontroll: 16 desember Fysio, 17 desember (Hos jordmor)


Kjønn: En jente


Navn: Lykke Elise


Utålmodig:  Ja veldig.....


Innkjøp: Sophie biteleke, vippestol, stokkestol & newborn seat (Kjøper mamma og pappa til jul), barneklær, vogn, bilsete, sengekant


Vektøkning: Var 16 sist men regner med jeg har gått opp litt den siste uken så sikker 17/18kg opp


Strekkmerker: Har på "sideflesket" fra forige gang, ser noe pitte pitte små fremme på magen. Men er ikke verdens undergang


Aktivitet: Ja masse


Tungt: Ja uendelig tungt


♥  Kynnere: Ja masse


Hodet festet: Ja så godt som sa JM


Plager: Ekstremt kvalm og bekkensmerter

Matkick: Isvann


Sykehusbaggen: Har begynt og tenke litt på den men ikke pakket enda


Høygravid: Nei 3 uker igjen


Ønsker du ny vognpose?

Som dere sikkert allerede vet er det jeg som står bak denne Facebook siden, noe jeg trives veldig godt med å ha som hobby :) Nylig sponset jeg Mamma Line Merethe og har fått mange positive tilbakemeldinger hos andre kunder som har kjøpt. For og se hvilken hun fikk sponset trykk dere gjerne innpå bloggen hennes :) Ettersom jeg snart er høygravid tar jeg ikke så mangen bestillinger i uken lengre, men noen tar jeg! Så vist du ønsker og bestille, send meg gjerne en mail. Lykke-design@live.no

PRISER:
Vinter Vognpose: 850,-

Helårs Vognpose: 650,-

FRAKT: 140,-

Den rosa som ligger i vogn er forsatt til salgs. Pris er 500kr + frakt.

Opphørssalg - interiør!

TIPS: Megogguttainterior.no har opphørssalg og forsatt mangen fine skatter igjen i nettbutikken. Masse varer som er på salg og varer som ikke er på salg får du nå 40% på ved og bruke rabattkode: Kode25

Løp og kjøp sier nå bare jeg :) super masse billig og ikke minst fint! Her er noen av mine favoritter:
Julekjole til gravide.

Endelig! Så kom "jule"kjolen som jeg bestilte, vet ikke om dere husker innlegget? Men kjolen er fra Ebay og bestilles her. (Jeg har valgt fargen Cappuchino)

Jeg bestilte strl M så var veldig spent på om den kom til og passe. Men det gjorde den! Fargen var en god del mørkere enn på bildet men alikevel kjempe fin farge :) så alt i alt kjempe fornøyd! Nå skal ikke den brukes før Julaften og da er jeg rundt 35 uker og magen har nok vokst en del til da men med det utrolig gode stretch stoffet skal ikke det bli noe problem :)

Hva syns du?


Litt krøllete da jeg tok den rett fra pakken og prøvde den på :)

Produkter til stelleplassen?

Hva trenger man "egentlig" av min erfaring kjøpte jeg inn altfor masse unødvendige salver og andre produkter. Eneste som virkelig var gullverdt på stelleplassen var spesielt A-crem. Thea Emilie var mye plaget med melkeutslett i ansiktet da hun var liten og når vi tok den på forsvant det utrolig fort!

Her er min liste: (Vi kommer til og bruke samme produkter vi har brukt på Thea Emilie, som vi har vært fornøyde med)

* Natusan bedtime bath & Top-to-toe wash

* Dr greve baby sinksalve & Olje

* A - Crem

* Bepanthen

Dette er noen av produktene vi har vært veldig fornøyde med som sagt og kommer til og bruke de igjen. Men smak og behag :) Kanskje du har hatt dårlig erfaring med ett eller to av disse produktene? Ellers er det veldig greit og alltid ha, stikkpiller, febermåler og nesesuger? (Det har vi aldri brukt eller hatt i hus men hørt det hjelper) Korriger meg gjerne om det er noe mer som skal føyes på listen min :) Er jo trossalt 3 år siden vi hadde en liten prinsesse.


Uglepynt til barnevogn.

// Dette innlegget er IKKE sponset.

Denne lille uglen er på vei hjem til meg nå :) Syns den var så utrolig fin og søt! Ikke var den dyr heller syns jeg. For de som kan hekle er jo dette ett supert tips. Skal vise dere bilde så snart den kommer i posten. Tenkte også at jeg skulle sy en vognpose som i lilla og rosa farger som passer til denne uglen :) Dette er samme merke som vi har på sengekanten vår som dere kan se i noen innlegg under. Rosa ugle finner du her.

De har foresten elefanter også vist noen liker det! De finner du her.

Kraftig bekkenløsning.

I dag var det dags for legetime. (Egentlig på fredag på men legen var syk) For noen uker siden gikk jeg til legen pga bekkenet låste seg bare jeg skulle hjelpe Thea Emilie med sko, men hadde ikke særlig mye smerter. Men de 2 siste ukene har dagene og nettene vært helt forferdelig, uansett hva man gjør så gjør alt vondt. I og med at lillesøster ligger så langt nede i bekkenet så blir det ikke akkuratt bedre med ukene.

Men i dag fikk jeg konstantert kraftig bekkenløsning og henvisning til manuellterapaut, men da jeg kom hjem og satte meg ned for og finne en time hos manuellterapaut og ikke EN av 3 ville ta meg inn pga jeg er 31 uker på vei? I alle dager spør du meg, heldigvis kom jeg over en dame som drev med fysio og hadde tidligste timen 16 Desember. Så da ble det det :) Hun virket veldig positiv og sa hun skulle hjelpe meg så godt som hun kunne. Jippi :) (Ser vist ut som Andreas må kjøpe julegavene i år, hihi)

___________________________________________

Nå sitter jeg med beina på bordet og ser på tv. Om 2 timer er mine to kjære hjemme :) Hva gjør dere på i dag?


Magen etter fødsel.

Siden det har vært så utolig mye i media om stakkars Fotballfrue etter det flotte bildet hun la ut 3 dager etter fødsel, så tenkte jeg gjøre det samme. Nå var jo hun utrolig mye mindre enn meg og MYE bedre trent, så at magen hennes var så og si strøken etter fødsel, det skulle vel bare mangle. Eller hùr? Disse bildene viser rett og slett hvordan magen trakk seg fint sammen av seg selv, uten trening!

De som leste min gamle blogg har sikkert sett disse bildene før, men skader vel ikke og pose dem igjen?

Bilsete og sprinkelseng.

I dag har jeg ryddet og vasket soverommet vårt. Måtte da selvfølgelig ta sengekanten til Lykke Elise på sengen :)
Og det ble så fint og så uvirkelig! 63 dager til termin, ikke lenge til lille snuppa vår er her nå :)
Mangler og få heve senge bunnen men Andreas og Thea Emilie skulle i badeland så hadde ikke tid i dag :)

Sengen er fra: bassonbaby, sengekant: sebra collection & dyne/pute trekk: princess.

Bilsetet vi har valgt er ett Maxi cosi cabriofix. Har hørt mye bra om dette setet, så gleder oss til og få prøve dette ut :) Egentlig hadde jeg veldig lyst på besafe izi sleep siden vi har besafe sete til Thea Emilie og er og har vært super fornøyd!
Vi har og kjøpt Qunny zapp understell som jeg kommer til og bruke når jeg leverer Thea Emilie i barnehagen og man skal drasse med seg ytterklær etter helger og ekstraskift :)

Gårsdagens antrekk.

Klokken er 01:06 så derfor skriver jeg i går ;) Overskriften snakker vel for seg selv? tenkte og poste gårsdagens antrekk :) enkelt og behagelig antrekk for en tur på butikken etter min mening. Glad jeg enda får på meg mine gamle bukser til tross for 16kg opp. Man blir jo som alle vet lei både tights og mammabukser.

Forige graviditet tok det lang tid etter fødsel før jeg tok på meg en tights igjen. *hehe* så denne gang ville jeg ikke bare gå med det, for man blir jo lei uansett hvor behagelig det er :)

Vi måtte også stoppe på senteret i dag for Andreas skulle ha ny parfyme så da kjøpte jeg 3 bodyer til lillesøster og Thea Emilie fikk en Hello Kitty veske ;)


Velkommen


Hei. Jeg er en jente på 20 år, bosatt på Askøy rett utenfor Bergen. Forlovet meg med mannen min 10.desember.09 og ble mamma til vår vakre datter Thea Emilie 11.april.2010 og venter en liten skatt til Januar 2014. Jeg er over gjennomsnittet glad i interiør, gjenbruk og redesign, og kommer til å blogge en del om dette. Velkommen skal du være!. + Mammaoghjem@gmail.com

Widgets

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits