desember 2011

Her er overraskelsen.

Vi skal gifte oss 20.07.2013 <3

Godt nyttår.

Vil ønske alle supre leserene til mamma ett riktig godt nyttår! Stor klem fra Thea Emilie.

(Det kommer en liten overraskelse over nyttår ;-))

Trøtt.no

God morgen :-) Gues what? Jeg har latet ned blogg appen på mobilen, så fra nå av vil det bli mye enklere og poste innlegg. Siden jeg sitter aldri på pc bruker kunn mobilen :-)
I går var jeg på teater med Andreas og to andre fra jobben :-) Vi hadde egentlig gitt billettene til svigers i julegave men de kunne ikke! Det var nå iallefall kjekt. Jeg har sett dette før men det er så utrooolig morsomt at jeg gikk med glede og så det en gang til ;-) Nå må jeg gjøre meg klar for jobb.

Jule oppdatering.

God kveld :-) I dag har jeg faktisk orket meg innpå blogg.no for og oppdatere alle nysjerrige sjeler! Vi har hatt en kjempe fin jul på hytten til svigers, masse god mat og pakker ;-) I går var det tilbake på jobb, det var jaggu meg godt med noen dager fri :-) Tenkte og vise dere ett bilde fra julaften, før jeg løper inn i sengen for og se filmen som går på tv 2 bliss. Thea Emilie har foresten lært og si navnet på to av de som jober på avdelingen hennes i barnehagen. "Topher (Christopher) og Ida men blir uttalt Iiiiiiiida." Hihi :-)

 

1 Desember - For en dag.

På torsdag fikk jeg lappen! Herregud så deilig. Har ikke tid til oppdatering nå, vi har besøk av Iselin og Elias :-D


Velkommen


Hei. Jeg er en jente på 20 år, bosatt på Askøy rett utenfor Bergen. Forlovet meg med mannen min 10.desember.09 og ble mamma til vår vakre datter Thea Emilie 11.april.2010 og venter en liten skatt til Januar 2014. Jeg er over gjennomsnittet glad i interiør, gjenbruk og redesign, og kommer til å blogge en del om dette. Velkommen skal du være!. + Mammaoghjem@gmail.com

Widgets

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits