november 2013

Stemningsbilder fra i kveld.Om under 2 timer er det allerede 1 Desember og 2 mnd til termin.

"Mamma, Du kan få låne de?"

Hehe. Følte meg ekstremt fin nå :) Thea Emilie ville gjerne at mammaen skulle låne de kule stjerne brillene hennes i dag! Skjønningen min altså


Endelig hjemme.

For en dag, den har rett og slett gått i ett sett og bare flydd avgårde. I dag rundt 11 spiste vi lunsj og koste oss sammen med Andreas sin mamma og mormoren hans.
På vei tilbake til bilen begynte jeg og lete etter lommeboken og parkeringsbilletten vår. Helt til jeg kom på at den hadde Andreas oppi posen som han klarte og glemme på restauranten. *flaks* Andreas løp avgårde og klarte selvfølgelig og knuse hele skjermen på tlf så siden han har igjennom jobben gikk vi og kjøpte ny :)
Deretter var det jobbfor Andreas, så datok jeg med meg Thea Emilie på nattåpent for å kjøpe meg noen singletter som går litt nedenfor magen.
Nå har vi nettopp kommet hjem etter å ha fått i oss litt mc donalds. Begge to er like utslitt. *Hehe* vi ligger strak ut på sofaen, jeg med pc og hun med ipaden.

 

Magebildet tok jeg i morres da jeg skulle kle på meg :) som dere ser har magen vokst mye. Og jeg er bare 31 uker! Ikke noe fotballfrue mage her i gården :) men fy søren damen ser bra ut!

Magebilde uke 30 vs 31.

God morgen :) Glemte helt og poste magebilder i går men her kommer det :) Ser det er litt forskjell fra forige uke. Men jeg føler det er enda mer hehe. Bedre bilder kan komme senere. Nå skal jeg hive meg i dusjen og ordne meg, Andreas begynner sent på jobb i dag og Thea Emilie har fått fri fra barnehagen ettersom Farmoren hennes er på besøk kun for i dag :) Ønsker dere en fin dag!'

Julestemning.

Trenger vel ikke skriver så mye? Bildene snakker vel for seg selv elsker julen! Nå venter vi bare på snøen som forsvant like fort som den kom.

 

 

Min fine prinsesse
 


Statusoppdatering uke 31.

Hei igjen CAMILLA ANDREASSEN

I dag er det onsdag 27. november, og du er 31 uker ut i svangerskapet. Det er 9 uker og 3 dager igjen til din termin, lørdag 1. februar 

____________________________________________________

 

På vei: 31 uker


Igjen til termin: 9 uker og 3 dager


Neste kontroll: 17 desember (Hos jordmor)


Kjønn: En jente


Navn: Lykke Elise


Utålmodig:  Ja veldig.....


Innkjøp: Sophie biteleke, vippestol, stokkestol & newborn seat (Kjøper mamma og pappa til jul), barneklær, vogn, bilsete, sengekant


Vektøkning: 16kg fra jeg ble gravid til nå


Strekkmerker: Har på "sideflesket" fra forige gang, ser noe pitte pitte små fremme på magen. Men er ikke verdens undergang


Aktivitet: Ja masse


Tungt: Ja uendelig tungt


♥  Kynnere: Ja masse


Hodet festet: Ja så godt som sa JM


Plager: Ekstremt kvalm og bekkensmerter

Matkick: Isvann


Sykehusbaggen: Har begynt og tenke litt på den men ikke pakket enda


Høygravid: Nei 3 uker igjen

 


Sa du sliten?

I natt trodde jeg rett og slett jeg hadde rier. Etter jeg hadde lagt meg fikk jeg smerter som strålte nedover beina og i ryggen samt at jeg hadde mensturasjonssmerter. Ikke godt! Ble derfor lite søvn i natt. Etter jeg hadde levert Thea Emilie i barnehagen i dag, låste bekkenet seg 2! ganger etter jeg var kommet hjem. Må bare innse at kroppen rett og slett trenger hvile og ikke ligge på gulvet og klippe i stoff og sy vognposer.

Nå sitter jeg her i sofaen utslitt og tårene ligger rett i øyekroken. Det er så mye jeg vil gjøre som og vaske og rydde dette rote huset eller feks sitte på en vaske maskin? Men kroppen skriker bare jeg prøver og ta beina ned på gulvet :( Håper virkelig ting bli bedre, kjedelig og være utmattet og sliten når man bare er 31 uker på vei vel? Nei nå skal jeg unne meg litt Cola og håpe att øynene sklir sakte men sikkert igjen så jeg kan få noen timer på puten og våkne med masse energi.

Flere slitene gravide?

Statusoppdatering og magebilder kommer senere i dag :) Hurra for 31 uker og bare 9+3 uker til Termin


Gravid fotoshoot bilder del 2.

OBS: ALLE BILDENE ER MNE OG DET ER IKKE LOV OG KOPIERE DISSE! :)

 

Jordmor kontroll overstått.

Dagen i dag startet rett og slett med å hive på seg klær og løpe ut dørene. Thea Emilie skulle i barnehagen og jeg hadde jordmor kontroll 9:45.

Etter mye stress og rettere sagt måling av bilen kom vi oss ut døren og på avgårde til barnehagen.
Var noen minutter forsinket til Jordmor men i det jeg kom inn dørene traff jeg akkuratt på henne. *hell i uhell*

Første hun sa når hun traff meg var: "Wow du har vokst". Kontrollen gikk veldig fint som vanlig og Lykke Elise har det supert i magen og hun var så godt som festet med hodet ned. *Jippi*
Ellers pratet vi endel om blødningene jeg har hatt og hvor utrolig skummelt og ekkelt det var :( Ikke noe kjekt så frem til fødsel blir det kun avslapping og sofasliting :)

Nå sitter jeg og Thea Emilie hos min søster mens vi venter på svar fra Andreas. Måtte nemlig kåre han på sykehuset i sted etter en lege time så håper alt er bra og at han snart kan hentes hjem :(

Kjørte igjennom byen isted og se på dette fine. Elsker rett og slett julen :)

Julestue - sneakpeak.

Ja så klarte jeg ikke vente lengre. Både i går og i dag har jeg sett så masse fine bilder av andre som hartjuvstartet med julepynten så nå mens Andreas og Thea Emilie er utav huset, begynte keg og hive meg rubdt og rydde og vaske før jeg pyntet :)

Je syns det ble kjempe koselig og det er helt uvirkelig at det allerede er 1 måned til julaften og bare 2 måneder til termin :) spennende tider i vente!
Nå stengte vannkokeren seg så nå skal jeg lage litt kakao mens det snør ute.

 

 

Har du instagram?

I "hektiske" dager hvor det blir lite blogging er det mye enklere og legge ut bilder der. Så om du vil følge meg så heter jeg: Andreassencamilla :)

TIPS - Oppbevaring til stellebord.

Hei og hopp. Håper alle har hatt en fin lørdag så langt? :) Vi har vært en liten tur på en ny sportsbutikk som kom tidligere i uken og fikk med oss litt tilbud. Vel, over til overskriften. Jeg har lenge tenkt på hvordan eller hvor jeg skal ha stellesakene til lillesøster i magen. Siden badet vår er såpass stor så kan jeg ikke har ting liggende i skapet ved vasken og stellebordet har jeg brukt til badebalje og klær. Men så har jeg også tenkt At jeg bare får kjøpe en sånn fargerik bleiepose av ett slag. Men etter litt søk så kom jeg over denne bloggen hvor hun hadde kjøpt en genial oppbevaring fra H&M. Denne ble bestilt hjem i dag.Denne koster bare 149kr og siden vi bare leier og ikke får borre noe hull i veggene på flisene så tenkte jeg og henge denne på kroker med dobbelsidig teip over stellebordet med litt bleier, salver, en leke og smokker.

Lykke - Vogndesign produkt (Redusert pris)

Som dere vet driver jeg jo Lykke-Vogndesign på Facebook. Og prøver og kvitte meg med litt diverse produkter jeg har laget slik at det ikke blir liggende.

Vognpose med glidelås på ene siden. Passer like fint i Sportsdel som i Bag vogn (Helårs) Fastpris: 650kr NÅ: 450kr + frakt (140,-)
Krabbeteppe/Vognteppe Dyne inni, og flis stoff på baksiden. Fastpris: 450kr nå 350kr. + frakt: (140,-)Trykk på bilde for å komme til siden min :)

Julekjole til en høygravid.

På julaften er jeg rundt 35 uker og har nå bestilt meg en julekjole fra ebay som jeg håper passer. Syns den var utrolig fin :) Fåes her.

Om jeg ikke tar helt feil betalte ejg bare 174kr inkl frakt? Latterlig billig! Jeg bestilte fargen Cappuccino som du ser på bildet :)

Hva syns du? Har du kjøpt julekjole?

På sykehuset.

I går kom jeg brått på sykehuset da jeg plutselig bare skulle på toalettet og oppdaget at jeg blødde. MYE! Det var en utrolig ekkel følelse og jeg ble utrolig redd. Det første føden spurte om da jeg ringte var om je ghadde født fortidlig før?! Da kjente jeg at jeg fikk helt panikk. Jeg hadde jo såvidt vondt så dette kan ikke være fødsel. Heldigvis stoppet blødningene etterhvert og etter mase observasjon, prøver og 3 ultralyder stoppet heldigvis blødningene.

Nå ligger jeg på sofaen etter å ha hatt litt utflod igjen men dette sa føden er pga takene/murringene jeg har i magen. Kjenner masse liv fra snuppa så får bare prøve og slappe av så mye som mulig selvom jeg vil rydde og vaske for helgen :( hehe.

Noen som har opplevd lignende?

30 uker magebilde.

Statusoppdatering uke 30.

Hei igjen CAMILLA ANDREASSEN

I dag er det Onsdag 20. november, og du er 30 uker ut i svangerskapet. Det er 10 uker og 3 dager igjen til din termin, Lørdag 1. februar.

___________________________________________________________________

På vei: 30 uker

Neste kontroll: 25(?) November

Kjønn: Jente

Utålmodig: Begynner og bli det nå ja :)

Navn: Lykke Elise

Innkjøp: Kjøpt en Sophie biteleke, 1 bilsete, vogn, vippestol, babyklær og hentesett

Vektøkning: Har gått opp ca 18kg siden jeg ble gravid til nå

Melk i brystene: Merket litt tidligere men ikke nå lengre

Strekkmerker: På hoftene og puppene (Fra forige gang) og ett nytt på magen

Hevelser og vann i kroppen: Nei

Hodet ned: Nei hun snurrer forsatt rundt inni der

Aktivitet: Ja kjenner vær dag, men lite siden morkaken ligger foran

Tungt: Ja litt, har blitt ganske stor så og alt er ett ork

 Kynnere: Ja masse

Hodet festet: Nei virker ikke slik ihvertfall

Barnerom: Hun skal sove inne hos oss i begynnelsen, så flytter hun inn på Thea Emilie sitt rom etterhvert

Sulten: Hele tiden!

Matkick: Isvann

Plager: Ekstramt kvalm (Håper den gir seg snart) og vondt bekken

Humør: Litt opp og ned?

Sykehusbaggen: Har ikke tenkt så mye på den enda

 Høygravid: Nei, ikke enda

 

30 uker - 10 igjen.

Wow så tiden flyr altså :) i morgen er jeg altså i uke 30 og går inn i svangersakpsuke 31. Utrolig or what? Har liksom gått og ventet i evigheter på å bli gravid og når man først blir det så går tiden så utrolig fort :) Men det er jo i grunn bare supert for min del. Formen er så utrolig dårlig om dagen, nesten verre enn den var de første ukene. Men sånn er det bare :) Verdens beste premie får man jo tilslutt.

__________________________________________________________________

I dag kommer mamma på besøk fra Haugesund og Thea Emilie gleder seg enormt mye til mormoren skal få ligge i sengen hennes :) Blir kjekt og se henne igjen. Har ikke sett henne siden jeg var rundt 21(?) uker. Lenge syns jeg! så planen for resten av dagen blir å gå på peppes og spise god pizza :) nam nam. Har tatt magebilde fra i dag. 29+6 og sammenlignet med uke 30 fra forige graviditet. Syns ikke det er så altfor stor forskjell fra graviditet med Thea Emilie og nå med Lykke Elise.

 


Bilde nr 1 er jeg 30 uker med Thea Emilie & bilde nr 2 29+6 med lillesøster.

Hjemmelaget uro.

Hei og hopp. Vel hjemme etter en virkelig regnfull dag i hele Bergen :) skulle inn på sybutikk i dag for å kjøpe nåler til symaskinen da jeg kom over noen utrolig søte stjerne holdere som man trykker ut papp stjerner med.

Kom da på babyuro og tenkte jeg skulle lage det :)

Jeg har brukt rosa hvit og grått papp ark :) Syns det er så fine farger sammen.

Hjemmedag med mammaen.

I går når Thea våknet så hadde hun med rennende nese og øyne. Etterhvert spm dagen gikk ble hun dårligere og dårligere. Så i 7-tiden sovnet hun på fanget til Andreas. 1 min før hadde hun protestert over at hun var absolutt ikke trøtt. Hehe!

Etter å ha sovet i sengen i ca 1-2 timer våknet hun full i feber dessverre. Så da var vi ikke i tvil lengre om at uansett hvor vondt/ubehagelig det er med stikkpille så var vi bare nødt. Så lot vi hun gå og legge seg med oss etterpå :) Men i hele natt har hun lagt og hostet til hun nesten har brekket seg, stakkars :(

Men i dag er hun i fin form men greit og være inne i tilfelle feberen kommer snikende tilbake. Hun har jo bare 1 nyre så får lettere feber enn andre barn.

3D Ultralyd.

Når jeg var 28 uker på vei hadde vi 3D ul. Litt fordi vi var spent på om det faktisk var en jente og MEST fordi vi ville hilse på lille skatten :) Men det er vistnok ikke noen tvil om at det skjuler seg en liten Lykke Elise i magen!

Det ble ikke så altfor mange bilder og heller ikke så gode fordi morkaken ligger foran og navlestrengen lå ani ansiktet. Jeg prøvde pg hoppe og få navlestrengen til og flytte på seg, men neida. Og på toppen av det hele tok lille luringen vår hånden foran :) men forelska ble vi alikevel og det første vi så når vi begynte var at hun var prikk lik storesøster :) dette blir så koselig. Vi gleder oss veldig til og få møte lillesøster.

Gravid fotoshoot.

I går var jeg 29+3 og det er allerede 10 uker siden jeg og min gode venninne Karianne tok gravid bilder ute. Planen var og ta nye i dag, men for dere som følger nyheter eller bor i Bergen omeng så har det regnet ekstremt mye :) Så da kom snille og flinke Renate på "hjemmebesøk" og rigget seg til og gjorde stuen om til ett foto studio :) Veldig koselig og vi tok ihvertfall over 100 bilder!

En del av bildene er bare i bh og truse så kommer ikke til og legge de ut men de som er "mer" dekket til skal dere selvfølgelig få se :) Nå har jeg ikke fått alle bildene så det blir bare en pitte liten smakebit. Som dere sikkert ser har jeg også farget håret (igjen) hehe. Men tok ingen sjangser i går med gult hår på bildene. Skal jo være noe fint og se tilbake på :)

Her er fra jeg var 19 uker:Bilder fra i går: 29 uker.

Sengekant verden.

Endelig er det kommet i hus! Jeg har vært fast bestemt lenge på hva jeg ville ha.
En av fordelene med og ha barn er at man har da fått prøvd og vet bedre nå hva man liker :) (LES: etter min mening) når Lykke Elise kommer til verden og ikke ruller rundt i sengen så er det greit og ha en vanlig sengekant, egentlig hadde jeg ikke tenkt og kjøpe det og bare bruke den andre jeg hadde kjøpt men falt helt for den og prisen var priceless. Så da falt valget på denne nydelige rosa med hvite striper fra Lexingtong. De fleste vet jo at dette er ett ganske dyrt merke og denne koster egentlig 1199,- men siden jeg kjøpte min "brukt" fikk jeg den for hele 150,- :) Hvor utrolig sprøtt er ikke det? Kjempe billig i mine øyne :)

Den andre sengekanten jeg har kjøpt er selvfølgelig en rosa/lilla fra merket Sebra. Denne angrer jeg veldig på at vi ikke kjøpte til Thea Emilie. Denne er utrolig god og ikke så veldig lett og rive ned når de blir litt større og mer "urolig" i sengen :) fåes kjøpt her:

Statusoppdatering uke 29.

Hei igjen CAMILLA ANDREASSEN

I dag er det onsdag 13. november, og du er 29 uker ut i svangerskapet. Det er 11 uker og 3 dager igjen til din termin, lørdag 1. februar.

_________________________________________________________________________

På vei: 24 uker

Neste kontroll: 1 November

Kjønn: Jente

Utålmodig: Begynner og bli det nå ja :)

Navn: Lykke Elise

Innkjøp: Kjøpt en Sophie biteleke, 1 bilsete, vogn, babyklær og hentesett

Vektøkning: Har gått opp ca 18kg siden jeg ble gravid til nå

Melk i brystene: Merket litt tidligere men ikke nå lengre

Strekkmerker: På hoftene og puppene (Fra forige gang) og ett nytt på magen

Hevelser og vann i kroppen: Nei

Hodet ned: Nei hun snurrer forsatt rundt inni der

Aktivitet: Ja kjenner vær dag, men lite siden morkaken ligger foran

Tungt: Ja litt, har blitt ganske stor så og alt er ett ork

 Kynnere: Ja masse

Hodet festet: Nei

Barnerom: Hun skal sove inne hos oss i begynnelsen, så flytter hun inn på Thea Emilie sitt rom etterhvert

Sulten: Hele tiden!

Matkick: Isvann

Plager: Ekstramt kvalm (Håper den gir seg snart) og vondt bekken

Humør: Litt opp og ned?

Sykehusbaggen: Har ikke tenkt så mye på den enda

 Høygravid: Nei, ikke enda

Tilbake.

Hei og hopp. Nå er jeg endelig tilbake for godt :) Har blogget en stund på mammaoghjem.blogg.no men jeg føler meg mer "hjemme" på denne gamle bloggen min :) Kommer til og bruke dagen i dag til og flytte over en del innlegg :)

Ellers så kan jeg jo fortelle at Thea Emilie skal bli storesøster til en liten jente i slutten av Januar 2014 og vi gleder oss enormt mye :) så blir masse gravid blogging fremover :)

 

Velkommen


Hei. Jeg er en jente på 20 år, bosatt på Askøy rett utenfor Bergen. Forlovet meg med mannen min 10.desember.09 og ble mamma til vår vakre datter Thea Emilie 11.april.2010 og venter en liten skatt til Januar 2014. Jeg er over gjennomsnittet glad i interiør, gjenbruk og redesign, og kommer til å blogge en del om dette. Velkommen skal du være!. + Mammaoghjem@gmail.com

Widgets

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits