november 2011

For en dag!

Gjett hvem som klarte teorien i dag da? MEG!! Herregud det var utrolig deilig. Har vært helt forferdelig og gått og tenkt på den hele tiden ettersom jeg har strøket noen ganger. Jeg må sikkert vente til etter jul med oppkjøring men det går nok greit :-) Nå er jeg helt i lykkerus, snart kan jeg kjøre den fine bilen vår :-)

Resultatet av stuen.

Slik ble det med de nye liftgardinenene :-) Kjempe fornøyd!!

Dette innlegget er skrevet på IPad.

Mammakos.

God morgen :-) På vei hjem fra Oslo på søndag merket vi at Thea Emilie begynte og få stygg hoste og litt feber. Så hun har vært hjemme fra barnehagen siden mandag ettersom at hun er helt tett og full av slim. Så nå sitter jeg og ser på barnetv med kose jenten vår :-)

I dag kommer det en og skal se på sofaen vår. Kjempe spennende :-) håper han tar den, selvom vi ikke har funnet en ny enda :-) ellers så skal vi vel bare slappe av. Skulle vært en tur på butikken og kjøpt middag men det får Andreas heller kjøpe med seg hjem :-)


Hva er dine planer for dagen?

Dette innlegget et skrevet på IPad.


Velkommen


Hei. Jeg er en jente på 20 år, bosatt på Askøy rett utenfor Bergen. Forlovet meg med mannen min 10.desember.09 og ble mamma til vår vakre datter Thea Emilie 11.april.2010 og venter en liten skatt til Januar 2014. Jeg er over gjennomsnittet glad i interiør, gjenbruk og redesign, og kommer til å blogge en del om dette. Velkommen skal du være!. + Mammaoghjem@gmail.com

Widgets

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits