oktober 2011

Døgnet skulle hatt flere timer.

God dagen! Nå sitter jeg i sofaen med ett stort glass isklad Cola mens Thea Emilie sover litt. Etterpå skal vi en liten tur på butikken for og handle! Jeg har akkuratt bestilt liftgardiner til stue og kjøkken. Kommer til og bli sååå fint :-)

I dag skal Thea Emilie på ovenattingsbesøk til oldeforeldrene sine. Jeg skulle være med Andeas i burdag til fadderen til Thea Emilie, men siden de skal på byen og jeg bare er 19. Så kommer jeg ikke inn noen av stedene de pleier og gå. Så da blir det en rolig kveld på meg. Trenger virkelig og slappe av litt. Badet ser ut som ett bombet (Sorry språket..) horehus! Siden vi har bad og vaskerom i ett så er det lett for at det bare samler seg hauger med klær. Og jeg jobber kveld to dager i uken ene dagen er jeg ferdig kl 11 og andre dagen kl 9. Og resten av dagene kl 1800 og fre kl 1700. Så da er det bare og løpe hjem og kose og leke masse med Thea Emilie før hun skal legge seg. Dagene går rett og slett i ett!

 

Som dere ser på bildet under, så har vi en jente som er veldig klar for Oslo neste helg!


"Heia Brann..."

Stue & spisestue.

Tenkte og vise litt interiør bilder. Som dere ser er det litt anderledes ut enn sist jeg viste dere. Leiligheten begynner virkelig og få ta form :-) Jeg gleder meg til jul. Og ikke minst pynte juletre! De 2 årene vi hadde i andre leiligheten hadde vi ikke plass til noe juletre så det kommer til og bli stas. Hehe :-) Jeg har allerede planlagt hvilket jeg skal kjøpe hvordan det skal pyntes. Jeg har masse ideer så bare til og følge med :-)

 

 

 

 


Denne flotte lyskronen har jeg ønsket meg lenge og det var bursdagsgave fra Andreas. Den er fra Skeidar og koster 999,- Men ett lite tips er og vente til den kommer på tilbud til 699,- De har ofte tilbud på denne!! :-)


 

En liten oppdatering.

Hei! Tenkte jeg skulle gi dere en liten oppdatering. De siste månedene har rett og slett bare flydd avgårde. Dagene går så utrolig fort! Thea Emilie har allerede blitt hele 18 mnd, og snakker og står på :-) Utviklingen er fantastisk! Hun har blitt kjempe kjempe flink til og snakke etter hun begynte i barnehagen. Hun klarer også og telle til 3! Store fine jenta vår :-)

 

Leiligheten begynner og se mer "vår" ut, og ikke helt nyinnflyttet. Jeg elsker og pynte og styre på her i heimen :-) Vi har også kjøpt oss en litt større bil. (Touran for de som er litt bil intr..) Ellers så går nå dagene i jobb og kos med den lille familien min. Jeg har ganske "dumme" vakter som gjør at jeg får veldig lite tid med Thea mor. Når jeg er ferdig på jobb så får jeg maks en halvtime  - time og noen dager ingenting :-( Det er jaggu meg hardt men sånn er det vel og være i arbeidslivet! Så håper dere skjønner hvorfor det har vært ganske stille her inne? Nå har vi nettopp kommet hjem fra skjønne tantungen min sin dåp. Er også noen som har spurt om min søster sin blogg: www.cecy88.blogg.no

 

Store fine gullet til mamma & pappa :-)


Velkommen


Hei. Jeg er en jente på 20 år, bosatt på Askøy rett utenfor Bergen. Forlovet meg med mannen min 10.desember.09 og ble mamma til vår vakre datter Thea Emilie 11.april.2010 og venter en liten skatt til Januar 2014. Jeg er over gjennomsnittet glad i interiør, gjenbruk og redesign, og kommer til å blogge en del om dette. Velkommen skal du være!. + Mammaoghjem@gmail.com

Widgets

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits