juli 2011

GJESTEINNLEGG

Hei!

Camilla hadde en lesar som lurte på om eg kunne skrive et gjesteinnlegg, og det ville eg gjerne. Eg har som mange veit hatt en del bloggar det siste året, på både blogg.no, wordpress og bloggr.no. Da eg sletta bloggen mamma1993.blogg.no så var det mest fordi at eg følte at eg hadde fått altfor mange lesarar og eg følte etterkvart at eg ikkje ville ha den oppmerksomheten og spesielt ikkje legge ut så mykje om sønnen min. Så blei det litt fram og tilbake. Oppretta en blogg på wordpress med passord som eg ga til trofaste lesere, men passordet blei sendt rundt til personar som eg ikkje følte var trofaste lesere og da endte det med at eg sletta bloggen, og det var grunnen til at eg sletta bloggen på bloggr.no òg. Det oppstod ting i privatlivet og kvardagen min og det var ting som eg ikkje ville offentliggjere der og da pga. mange forvirrande følelsar, så da var det rett og slett mykje meir enkelt å berre kutte ut å blogge. Så da veit dokke det! :)

For noken er det nok et sjokk og for andre ikkje, men iløpet av den tida eg har vert ute av 'bloggverdenen' så har eg og pappaen til Elias har flytta fra kvarandre. Til tross for at vi ikkje bur ilag lenger, så har eg det bedre enn eg noken gang har hatt det, vennskapet vårt er bedre enn aldri før og ikkje har vi sett Elias så blid som det han er no heller. Eg vil ikkje gå så mykje innpå koffor han har flytta ut, det er så komplisert. Men eg kan iallefall seie at det ikkje har skjedd noke, og vi har et fantastisk vennskap og samarbeidar godt. Han har flytta inn i kjellarleiligheta til foreldra sine og har Elias så ofte som han vil (rimelig såklart), og på den måten får Elias òg et mykje bedre forhold til sin pappa, farmor og farfar og tante - og det er jo ikkje anna enn flott. For meg er det veldig viktig at Elias er akkurat like trygg på pappaen sin som på meg, og det har han blitt no :)

Eg storkosar meg med å bu aleine, styre heilt sjølv i huset og å gjere ting på akkurat min måte. Eg har blitt mykje meir sjølvstendig når det kjem til meg sjølv, husholdning og det å ta meg av Elias - og eg elskar følelsen det gir meg. Før var eg heilt avhengig av pappaen til Elias når det kom til absolutt alt - men no klarar eg meg sjølv, og herlig er det. Eg har vokst på denne erfaringa. Eg føle endelig at eg leve opp til den alderen eg føle eg er i - har trossalt følt meg som en 25 åring i en 18 årings kropp, men på en ubehagelig måte og som eg ikkje har klart å tilpasse meg heilt til, men no føle eg endelig at eg har klart å tilpasse meg den alderen eg føle eg er i - og det gjer meg meir lykkelig og fornøgd som person. No som vi ikkje bur ilag og Elias er hos han av og til, så gjer det at eg får litt fridagar innimellom og det er virkelig godt. Å kunne gå ut av huset for å gå seg en lang tur heilt aleine seint på kvelden er undervurdert. Elias har rukke å bli 15 mnd og er meir turbo enn aldri før, så det er travelt - men at han er hos pappaen av og til gjer det enklare. Vi har søkt barnehageplass og ligge på 1. på venteliste, så vi reknar med at gutten vår skal begynne i barnehage om ikkje så altfor lenge. Eg har òg fått meg jobb, som støttekontakt for et barn på 5 år. Kan ikkje gå så mykje innpå det pga taushetsplikt, men eg trivst veldig godt! :)

Så alt i alt har vi det kjempeflott alle tre! Eg veit at mange lure på om eg kjem til å begynne å blogge igjen, og da kan eg fastslå at eg kjem mest sannsynlig aldri til å begynne å blogge igjen.

PS. Skal ikkje vere med på Unge Mødre sånn som mange trur. Trakk meg i siste liten :)I dag har vi vert på Heradsplassen på Sandane og tent lys, lagt ned blomster og skreve under kondolanseprotokoll for dei omkomne og pårørande. Det ga en tung men veldig god følelse. Det er heilt ubeskrivelig og uvirkelig det som har skjedd, og dagane er tunge og sterkt prega av hendelsane i Oslo, til tross for at eg ikkje kjenne noken av dei omkomne eller pårørande.

- Iselin28 dager igjen til.......

......Gjett da? :-) Blir spennende og se om noen klarer og gjette riktig! Skal si vist dere gjetter riktig.

Greit og bo nært butikken når man "stor handler".

Dette er foresten vognen som No1barnevogn.nosponset meg med :-)

Mammatips.

(Skulle skrive dette innlegget for 2 dager siden men har rett og slett ikke orket og legge bildene innpå pcen...Lat? "Eh ja"....) Til dåpen til Thea Emilie så fikk hun stokke sin tripp trapp stol med det som hørte til da. Og siden vi ikke hadde plass til noe spisebord i gamle leiligheten så fikk vi aldri tatt ibruk matbrettet som hører til. Men nå har vi fått brukt det og vi er kjempe fornøyd! Siden vi har en sta liten jente som vil helst gjøre alt selv så er denne genial. For hun er en mester i og kaste mat og flaske/kopp på gulvet.

Det som og er så bra at de matbrikkene som man fester under plastikk brettet skal/kan brukes etter hvor gammel de er. Thea Emilie bruker den brikken som er fra: 18 - 24 mnd :-)

 

 

I morgen er det tilbake på jobb (For Andreas..) jeg har heldigvis en fri dag til før jeg skal begynne på jobb igjen. Men det er bare 4 dager på jobb også reiser vi til Kristiansand :-) Jippi!! Nå må jeg gå og finne jobb klærene mine. Er jo 3 uker siden jeg var på jobb sist så har ikke peiling på hvor de har blitt av under flyttingen. Ha en fin søndagskveld videre!

Smelt.

I dag når jeg skulle legge Thea Emilie så sa jeg om igjen og om igjen: "Glad i deg, Thea Emilie :-)"  til slutt fikk jeg tilbake: "Dad i deg, og fikk en STOR suss mitt på munnen" Hun har sagt det før også men ikke så bra som dette. Jeg smeltet helt og stod bare og smilte fra øre til øre, VERDENS STOLTESTE MAMMA♥

 

Ellers har vi bare slappet av og kost oss i dag. Vi er endelig ferdig med den andre leiligheten og kan nyte de 2 siste dagene av ferien vår. Er så deilig og tenke på! Har vært så mye styr og drit at jeg ikke kommer til og savne og bo der LITT en gang. Men det tar vi ikke her! Nå skal jeg finne meg ett glass cola og finne frem en "romantisk komedie" som jeg kan se på litt senere når Andreas skal ut.

 

Stuen vår & snart slutt på ferien.

Er virkelig lei om dagen altså. Nå har vi denne uken igjen av ferien og vi har ikke hatt en eneste "skikkelig" fin dag. Er så gale, det virker faktisk som om høsten har kommet for godt. Vi kunne virkelig trengt noen fine dager ettersom vi har brukt hele ferien på og flytte! 15 Juli folkens, da reiser vi til Kristiansand en helg og gjett om jeg har bestilt fint vær :-) hehe. Det er den eneste "ferien" vi får i år så den skal virkelig nytes.

 

 

 

 

Det var litt bilder av stuen vår. Vi har virkelig vært heldig som har fått denne store og fine leiligheten. Det føles faktisk som vi bor i en 2mannsbolig. Den er faktisk stor nok til og kunne vært det og :-) Men nok leilighetsnakk, i dag får vi middagsgjester. Nemlig foreldrene til Andreas :-) Så det blir kjekt. Jeg har laget marengskake for første gang så den gleder jeg meg til og smake på senere :-) Nå skal jeg og Thea Emilie spise frokost. HA EN FIN DAG :-)

Nærmer seg.

Da kunne jeg endelig slappe av! I dag har vi (Meg og min søster!) fått vekk alle sekkene med klær. Guuu så deilig det var med plass :-) Vi storkoser oss i nye leiligheten, og Thea Emilie styrer på og løper frem og tilbake :-) Nå har vi 1 uke igjen av ferien vår før det er tilbake på jobb. Den skal virkelig nytes. Også er det 1 uke på jobb også reier vi til kristiansand :-)

 I morgen skal vi til den gamle leiligheten og vaske den ut så pappa ikke blir helt gaaaal ;-) Gruer meg for det er forsatt masse små ting som vi ikke har tatt med oss :-) men men. Nå skal jeg bade snuppa før hun skal få kveldsmat og legge seg.

 

Spisebordet vårt & litt av gangen.

Fikk ett spørsmål i dag om jeg kunne legge ut bilder av den nye leiligheten vår men det står forsatt masse sekker og kasser over alt så det må vente. Jeg har ihvertfall få tatt noen bilder av yttergangen og spisestuen. Jeg må bare si at jeg elsker leiligheten vår. Det er så utrolig deilig med all plassen vi har fått og Thea Emilie som har fått eget soverom, hun storkoser seg og vil helst vise det til alle om kommer på besøk :-)

 

I dag har vi hatt våre første middagsgjester som var min kjære søster og typen hennes :-) var kjempe koselig! Nå skal jeg finne sengen, i morgen tidlig skal jeg stå opp med Thea Emilie og GÅ til butikken for og kjøpe ferskt brød og avis til han far :-) Ikke feil og bo rett ved butikken altså.

 

Første natt i nye leiligheten.

God dagen. Vi var så heldig og kunne få flytte inn i går vi. (Skulle egentlig ikke før i dag..) Hun som hadde bodd her før hadde sikkert ikke vasket på evigheter for det så helt forferdelig ut, så vi tok saken i egene hender og begynte og vaske. Litt deilig og vasket selv synes jeg. Da får du på en måte din egen lukt :-)


Første natt på eget rom gikk strålendes, litt problem med og få henne til og sove men det gikk font :-) nå skal jeg begynne og montere skoskap og henge og speil såååå skal jeg begynne og finne frem all pynten min :-) Ha en fin dag. Ps: sikkert litt skrive feil for skriver fra iPad og den staver jo sånn som den vil.

Velkommen


Hei. Jeg er en jente på 20 år, bosatt på Askøy rett utenfor Bergen. Forlovet meg med mannen min 10.desember.09 og ble mamma til vår vakre datter Thea Emilie 11.april.2010 og venter en liten skatt til Januar 2014. Jeg er over gjennomsnittet glad i interiør, gjenbruk og redesign, og kommer til å blogge en del om dette. Velkommen skal du være!. + Mammaoghjem@gmail.com

Widgets

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits