juni 2011

Mandag...... allerede?

Vel overstått helg folkens! Uken som var fylte Rema 1000 Askøy (På juvikflaten..) hele 20 år! Og det har vært hoppeslott og masse spennende leker for både store og små utenfor butikken. Kjempe gøy :-) Jeg har selv vært der hver dag med Thea Emilie, selvom jeg burde vært hjemme og pakket. Min kjære storesøster vant 1 års gratis forbruk på Libero bleier :-)

 

Etter en uke fylt med masse festiligheter var det klart for sommerfest med jobben lørdagen. Det var utrolig gøy! Vi fikk øl briller på og skulle løpe igjennom en løype og drikke: jeger, sprite og cult og deretter løpe tilbake. Der og da var det døds gøy men og våkne opp dasgen etterpå med fullt av blåmerker var ikke så gøy :-) Jeg tok det helt piano hele kvelden pga vi hadde barnevakt hjemme hos oss og det var jeg som skulle stå opp med snuppa om morningen :-)

 

I dag er det mandag allerede og vi er allerede godt i gang med pakkingen. Jeg var nesten sikker på at vi aldri kom til og bli ferdig. Men jeg har pakket 8 kasser, 6 sekker med klær og det er forsatt mye som gjenstår men vi klarer det nok :-) Nå har jeg slengt beina på bordet men Andreas står og lager hjemmelaget kjøttkaker :-) nam nam nam. Vi selger foresten kjøleskapet vårt om noen er interessert. Det er ikke mer enn 1.50 langt men det er med en liten fryser. 

 

 

1 uke igjen.

I dag er det 1 uke igjen til vi får nøklene til leiligheten. Og her sitter jeg i sofaen med Thea Emilie og ser på barnetv. Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne for vi har så utrolig mye! Jeg har kastet 2 sekker med klær og beholdt 2 men alikevell har jeg masse klær slengende rundt omkring i leiligheten. I går begynte jeg litt på kjøkkenet, og har allerede 5 stappfulle banankasser og et bare kommet halvveis.

Er jaggu meg ikke bare bare og flytte med en 1 åring rundt beina. Og Andreas har ikke begynt og pakke en eneste ting enda. For denne uken fyller Rema 1000 askøy, 20år så han har vært veldig mye der selvom han har ferie. (Den mannen der vet ikke hva ferie eller slappe av er..)

Jaja, nå sover Thea Emilie (Var litt treg med og poste innlegget..) og nå tenkte jeg og gjøre meg ferdig med soverommet. Eller ihvertfall prøve! *smilefjes!*

Kjøkkenbord i hus.

Nå er har Thea moren lagt seg og far i hus er på vei hjem, jeg har rett og slett slengt beina på sofaen og der skal de bli. I dag har jeg pakket en god del fra kjøkkenet som vi ikke kommer til og ha brukt for før vi har flyttet inn. Jeg har ikke kommet så langt i pakkingen ettersom at jeg har hatt omgangsjuke eller spist noe jeg ikke burde spist!

Ihvertfall, i går var jeg og Cecilie (Min søster) på flere møbel butikker og så på spisebord MED stoler men jeg har ikke tålmodighet til og vente i 4 uker etter vi har flyttet inn før vi kan ha spisebord. Så jeg fant ett 1 år gammelt på finn som jeg har siklet etter en stund. Jeg fikk det til hele (HOLD DEG FAST!!!!) 1500kr inkl 4 stoler. Jeg vil ha 6 så tenkte og kjøpe 2 til. Skulle innpå finn og hente bilder fra annonsen men den er slettet. Fant heldigvis bilde av stolene på nett så dere kan sikle litt på de.Pangstart på ferien.

I dag var vi og så på en 3roms leilighet rett bortenfor jobben, - og gjett hva? Vi fikk den! Denne ferien vår blir bare bedre og bedre :-) Jeg har allerede begynt og pakke. Tenk at Thea mor endelig skal få eget soverom. Den leiligheten vi har i dag er vel bare 55kvm eller noe men den vi fikk i dag er hele 83kvm. Love it. Sneiks må pakke :-)

VI HAR FÅTT BARNEHAGEPLASS!

Yes, endelig :-) Den meldingen jeg fikk fra styreren kunne jeg nesten ikke tro med mine egne øyner. Men når jeg gikk inn og skulle svare kjente jeg at tårene trilte. 1: Fordi jenten vår har blitt så stor. Og 2: Fordi jeg har virkelig ventet på denne meld. Nå har jeg tatt ferie med god samvittighet. Og barnehagen er ny åpnet i år så jeg har en good feeling :-)

Selger Simo kombivogn special edition.

Selger vognen vår som jeg kjøpte helt ny i 2010, (med tungt hjerte..) har virkelig ikke lyst og selge den men når vi har 4 vogner og ikke planer om nr 2 enda så da får det bli slik :-) Understellet er helt nytt ettersom det andre var ødelagt og hellet. Følger med: Stelleveske, fottrekk, regntrekk og seler. Om du ønsker kan du få med tinkafu mygnetting :-)

For pris send en mail: mizz_ca92@hotmail.com


Velkommen


Hei. Jeg er en jente på 20 år, bosatt på Askøy rett utenfor Bergen. Forlovet meg med mannen min 10.desember.09 og ble mamma til vår vakre datter Thea Emilie 11.april.2010 og venter en liten skatt til Januar 2014. Jeg er over gjennomsnittet glad i interiør, gjenbruk og redesign, og kommer til å blogge en del om dette. Velkommen skal du være!. + Mammaoghjem@gmail.com

Widgets

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits