mai 2011

Dagmamma.

God kveld! Lenge siden sist nå. Merker det går en stund mellom hver gang det kommer innlegg men tiden strekker rett og slett bare ikke til. Nå prøver jeg og blogge i rekordfart siden det er pause på paradise.

Ihvertfall, nå som vi ikke har fått barnehageplass til høsten og ingen fra familien kan passe Thea Emilie. Så siden jeg nå holder på og ta sertifikatet og skal til høsten muligens ta 2 privatisk eksamener for og få fullført HS. - Så da spørr jeg dere gode lesere, vet dere om en dagmamma på askøy? Dagmamma var ikke noe jeg hadde lyst til i det hele tatt. Hadde lyst at Thea Emilie skulle få gå i barnehage og kose seg sammen med mange forskjellige barn! Men når det ikke er plass i denne dritt kommunen så er det vel ikke så mye og gjøre med den saken.

17 mai feiring.

God dag :-) Hadde alle en fin 16 og 17 mai? Min 16 var helt grei, jeg jobbet til klokken var 11 om kvelden også var det rett hjem og lade opp til dagen etterpå. Da var det tidlig opp for og reise til byen og se på 17 mai toget :-) Heldiggrisen vi så fikk vi stå på selveste DNS sin terrasse og se på toget :-) Akkuratt når russen kom da begynte det og regne så da gikk vi ned på egons en tur så Thea kunne få litt pølse og pomfri i magen sin :-) Etter det dro vi ut til farmoren til Andreas og spiste rømmegrøt. Det er rett og slett den beste jeg har smakt. (Jeg har alltid pleid og spise semulegryns grøt på 17 mai.)

 

En klatremus i hus.

Søta mi.
Velkommen


Hei. Jeg er en jente på 20 år, bosatt på Askøy rett utenfor Bergen. Forlovet meg med mannen min 10.desember.09 og ble mamma til vår vakre datter Thea Emilie 11.april.2010 og venter en liten skatt til Januar 2014. Jeg er over gjennomsnittet glad i interiør, gjenbruk og redesign, og kommer til å blogge en del om dette. Velkommen skal du være!. + Mammaoghjem@gmail.com

Widgets

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits