april 2012

En aldri så liten oppdatering.

Hva kan jeg si? Vi har enda ikke funnet ny leilighet så er ganske nervøs. Men vi har søkt lån så får se om det går vår vei slik at vi slipper og leie igjen :-) Ellers så har vi vørt ganske hedig og fått lov til ig bo her til 1 aug, men da må vi være ute, så krysser fingrene for oss :-) Nå skal snuppa bades og gjørrs klar for sengen. Ha en fin kveld videre!

Mamma kooos.

Verdens beste datter <3

På flyttefot.

Huseierene har bestemt seg for og la sønnen få leiligheten bi bor i nå så blir lite blogging fremover.

Fineste 2åringen.Sykehus besøk og 2års kontroll.

God kveld! Nå ligger jeg strak ut på sofaen. Er helt utslitt etter disse to dagene med masse besøk. De to siste dagene jar gått o ett ffa morgen til kveld, men er bare koselig det da :-)
Gikk foresten veldig bra på sykehuset i går. Slipper flere kontroller med nyren til Thea Emilie så dette var utrolig kjekt og høre :-) Ellers så må jeg nevne at store fine jenten vår har blitt hele 92 cm lang og veier 15 kg :-) Nå må jeg finne sengen. Tidlig opp i morgen. Thea Emilie har og siste dag i bhg i morgen fordi hun begynner i ny på mandag :-) spennandes! Natta.

Rundt eller ovalt?

Hva syns du var finest? Tror jeg heller litt på ovalt. Men klarer ikke og helt bestemme meg :-) hehe.

Rundt?

Eller ovalt?

Hipp hipp hurra...

...for store fine jenten vår som fyller 2 år i dag! Herremin, som tiden flyr :-) Må si at vi er virkelig to stk stolte foreldre i hus i dag ja. Thea Emilie er verden skilleste og skjønneste jenten :-) gojenta vår <3 Dagen i dag skal jo selvfølgelig feires, litt dumt vi skal på sykehuset men det går nok fint. Har lovet og ta henne med på lekebutikk etterpå :-D blogges.

1 dag igjen.

Trnke seg til at Thea Emilie fyller hele 2 år i morgen? Tiden har gått utrolig fort, samtidig som det føles ut som hun har alltid vært her med oss <3
I morgen skal jun bare være 2 timer i barnehagen fordi hun skal på 2års kontroll på sykehuset. (For de som IKKE vet så på ultralyd i uke 18 fant de masse små cyster på nyren hennes så den krympet og forsvant av seg selv.) så forhåpentligvis er det bare kontroll og ultralyd av magen hennes, og måle blodtrykk siden hun har fare for høyt blodtrykk :-)
Ha en fin dag videre, nå skal jeg straks finne frem jobb klærene og kjøre avgårde!

Tilbake på jobb.

God kveld :-) Nå sitter jeg med beina godt plantet i sofaen og ser på tv! I dag har vi vært i badeland og kost oss masse den siste fridagen. Selvom jeg har jobbet de dagene butikken har vært åpen så skal jeg rolig innrømme at det har vært utrolig deilig og ha Andreas hjemme fra tors til i morgen :-)

I morgen nå mannen i hus er på jobb og gullet i barnehagen så skal leiligheten shines :-) bilder kommer i morgen vist jeg rekker det før jobb. Ha en fin kveld videre :-) legger ved ett bilde fra i går når thea stusset tuppene litt ;-)

Nytt kjøkkenbord.

For noen uker siden kjøpte vi nytt kjokkenbord. Liatorp heter det og er ifra Ikea. Samme merke som stuebordet vårt. Alluratt nå har vi noen stoler som er litt for stor og igrunn ikke særlig fine. Men vi har de til vi finner de perfekte. Tenkte kanskje rotting stoler. Vi får se :-)

Bornholm lykt.

Denne lykten fikk jeg forige uke og jeg er allerede forelsket. Denne selger vi hos Perfect home til bare kr 549,- :-) kjempe fin sant?

123 påskepynt.

I dag når jeg hadde kjørt Thea Emilie i barnehagen så fikk jeg øye på noen kvister som lå på gresset. Tok ned meg noen inn og pyntet de med små egg som jeg har kjøpt tidligere i uken :-) Den lille gule esken fikk vi i gaven av snuppen vår :-) skjønningen vår har vært så flink og laget påskepynt!


Velkommen


Hei. Jeg er en jente på 20 år, bosatt på Askøy rett utenfor Bergen. Forlovet meg med mannen min 10.desember.09 og ble mamma til vår vakre datter Thea Emilie 11.april.2010 og venter en liten skatt til Januar 2014. Jeg er over gjennomsnittet glad i interiør, gjenbruk og redesign, og kommer til å blogge en del om dette. Velkommen skal du være!. + Mammaoghjem@gmail.com

Widgets

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits