april 2011

Babyactive Q sportstrille.

Da har vi fått vognen i hus og jeg elsker den allerede. Tok meg en liten runde rundt på plassen her, den er utrolig god og lett og kjøre og veldig lun og behagelig. Dere vet sånne stive vanlige triller? Denne er langt ifra slik, det er skikkelige dempere og gode hjul :-) Heldiggris som vi er fikk vi med tinkafu mygnetting og sånn tinkafu koppholder og en pakke med refleks som vi skal klistre på vognen :-) Jeg er i HIMMELEN!

Thea Emilie satt som en drøm oppi vognen. Hun bare smilte fra øre til øre og koste seg :-) I morgen tidlig skal vi på helsestasjonen og siden det ikke går buss så må vi gå. Kjenner jeg gleder meg allerede :-)

Brevet som lå oppi esken:

Hei. Her kommer din splitter nye Babyactive Q trille med tilbehør.

Trillen veier 7kg, og er perfekt for de som ønsker en litt lettere trille etterhvert som barnet vokser til. Q trillen har full liggestilling, du kan justere fotbrettret opp/ned og forhjulene kan enkelt låses. Trillen har 12 mnd garanti, og du kan når som helst ta kontakt om noe skulle være problematisk.

Vi takker for samarbeidet, og serfrem til bilder av trillen i bruk.

 

BILDERAS.

 

 

 


Endelig.

Etter og ha ventet i over fire uker er vognen på vei til oss :-) Vi/Thea Emilie har fått en utrolig fin barnevogn fra No1barnevogn.no som vi skal teste ut for alle mammaer og pappaer som vurderer og kjøpe en slik sportstrille :-) Jeg har lest veldig mye om den og klør i fingrene for at posten skal åpne :-) Barnevognen heter: Babyactive q trille og finnes i mange spreke farger men vi valgte den helt svarte

 

Karamellkake oppskrift.

(Fant denne oppskriften HER.. Men kan se om jeg får taki mamma sin som er 10 ganger bedre)
 
Ingredienser

3 kopper sukker ( 1 kopp = ca. 1 ½ dl.)
3 egg

Dette piskes til eggedosis.
Bland så inn desse ingrediensene:

3 ts. vaniljesukker
3 ts. bakepulver
4 ? 5 s.s. karamellsaus (Ferdig Freia)
4 kopper hvetemel
225 gr. smeltet margarin
1 ½ kopp melk

 

Tilberedning

Røren has i langpanne.
Stekes 180 grader, 20-30 min. nederste rille.

 

Glasur:

100 gr. margarin
3-4 s.s. karamellsaus (Jeg tar alltid 6 s.s for og få en skikkelig karamellsmak..)
3 ts. vaniljesukker
3 s.s. kaffi
300-500 gr. melis

Smelt margarinen på svak varme. Tas av varmen og bland inn resten av ingrediensene (Tilsett melis til passe kremtykkelse).


Jeg pyntet kaken med daim kuler, noe som faktisk ble utrolig godt :-)

Hjemmelaget bursdagskrone.

Trinn 1: Dra på burger king og spørr etter en bursdagskrone.

Trinn 2: Om du ikke har liggende kjøp deg en sølv spray og spray den på utsiden. (Jeg hadde fra i fjord da jeg skulle spraye en lysestake.)

Trinn 3: Skriv eller tegn det du måtte ønske deretter la den tørke. Anbefaler og gjøre dette noen dager før kronen skal brukes. Siden vi gjorde dette i går og den var ikke helt tørket i dag.

Drømmehagen kake.

Vi jukset litt og bestilte en grønn hvit dame og dekorerte den selv. Fant ut det ble litt stress og lage den fra bunn av siden Andreas ikke var ferdig på jobb før fire.

Ett av Thea Emilie sine fantastiske utrykk :-) "oooh hooo"..

 

 

Thea Emilie 1 år.

For ett år siden i dag fikk jeg og Andreas verdens nydeligste jente (Nøyaktig kl. 14:13). Har tårer i øynene her jeg sitter, tiden har gått så utrolig fort. Selvom det føles som jeg har vært mamma i en hel evighet :-) Vi kunne rett og slett ikke fått en snillere datter. Og være mamma er noe av det beste som har hendt meg. Jeg nyter vært eneste sekund for jeg vet hvor utrolig fort tiden går.♥♥

Gratulerer så mye med dagen din i dag, Thea Emilie :-) Stor klem fra mamma og pappa.

God helg alle sammen.......

I dag gikk vi ut dørene klokken 12 og var hjemme igjen i 7 tiden. Kjenner jeg er greit sliten i beina. Jeg og Thea Emilie har gått og sett i byen i hele (Ikke heeeele dag, har vært på cafè med svigers osv...) dag mens Andreas har vært på brann kamp. Etter kampen var det rett på butikken for og handle inn litt mat og diverse ting til bursdags besøket på mandag :-) Helt utrolig at for ett år siden så lå jeg i sykehus sengen og hadde så vondt at jeg ikke viste hvor jeg skulle gjøre av meg :-)

 

Mamma & pappa sin solstråle.

På torsdag var jeg og Thea Emilie på ett lite besøk på Laksevåg videregående skole og tok noen nydelige bilder. Er en vennine av meg som har tatt alle bildene, utrolig flink! Jeg og Thea Emilie måtte stå opp kl. 06:30 den dagen så hun var veldig lite interessert i og bli tatt bilde av. Men etter hun seg en liten halv time på puten så var hun klar :-) Fikk mange fine bilder og de skal rett på veggen ;-)

I dag har jeg og Thea Emilie vært ute og kost oss. Hun satt og disset i 15min og ville ikke opp. Så jeg løftet henne utav og lot henne få gå litt, gjett om hun syns det var stas da? Hun storkoste seg og skulle hele tiden bort og utforske gresset. Tror hun synes det var veldig vanskelig og gå på det men hun koste seg og det er iallefall det beste. Etterpå satt vi oss på benken og spiste litt frukt og yougurt. Vi har rett og slett hatt en kjempe fin dag :-)

Give me everything tonight.......

Tonight i will love love you tonight
give me everything tonight
for all we know we might not get tomorrow
lets do it tonight
i will love love you tonight
give me everything tonight
for all we know we might not get tomorrow
lets do it tonight ¢¾

Vennebyen.

God morgen :-) Da har vi vært våken i en god time allerede, spist frokost og kost oss :-) Formen til gullet vårt ser overraskende bedre enn i går kveld, for da hostet hun på slim og var full i feber. Nå sitter Thea Emilie og ser på vennebyen og jeg skal vel vaske opp etter i går. (At jeg aldri lærer og gjøre det etter vi har spist...) Har veeeldig lyst og ta en tur ut i det fine vår været i dag men vi får holde oss inne så Thea Emilie ikke blir mer syk.

 

Hva er dine planer for dagen?


Velkommen


Hei. Jeg er en jente på 20 år, bosatt på Askøy rett utenfor Bergen. Forlovet meg med mannen min 10.desember.09 og ble mamma til vår vakre datter Thea Emilie 11.april.2010 og venter en liten skatt til Januar 2014. Jeg er over gjennomsnittet glad i interiør, gjenbruk og redesign, og kommer til å blogge en del om dette. Velkommen skal du være!. + Mammaoghjem@gmail.com

Widgets

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits