mars 2012

Interiør elsker?

Jeg er jo som sagt blitt forhandler for Perfect home så jeg har har opprettet en gruppe på facebook hvor jeg selger ting, du kan booke home party osv :-) Ta en titt! http://www.facebook.com/?ref=logo#!/groups/287499667985366/

Åpengård.

Måå bare få skryte litt av gullene mine :-)

 

Koselig søndag.

I dag bestemte vi oss for og ta turen på åpengård sammen meg min søster og hennes familie. Dwt var veldig kjekt og alle barne vår storkoste seg :-) Nå er vi endelig hjemme igjen og skal straks spise hjemmelaget kjøttkaker som min kjære står og lager nå :-) Ha en fin søndag videre.

Gangen vår.

Tenkte og vise dere rom for rom hjemme hos oss, her er gangen vår i hvertfall. (Man kommer først inn i en lang entre også men den kan jeg vise en annen dag)

 

Oppussing før & etter bilde.

Om mandager og tirsdager har jeg fri fra jobb, så når mann og barn er vekke så er det alltid like gøy og ordne litt i huset. Så i dag har jeg spraytet noen treverk hjerter hvite :-) Etter min mening ble det kjempe fint, men mannen i hus er så lei alt det hvite så han likte det ikke!

Hva syns du?

FØR:ETTER:Bare gled dere til de er tørket så jeg kan henge de opp ;-)

Dårlig.

Fy søren. Nå er klokken snart fire og jeg har ikke sovet ett sekund i natt! Har så sykt halsbrann. Det er helt forferdelig, suntes nesten synd på meg selv. Tar i mot alle tips som hjelper. Og nei jeg er ikke gravid!


Velkommen


Hei. Jeg er en jente på 20 år, bosatt på Askøy rett utenfor Bergen. Forlovet meg med mannen min 10.desember.09 og ble mamma til vår vakre datter Thea Emilie 11.april.2010 og venter en liten skatt til Januar 2014. Jeg er over gjennomsnittet glad i interiør, gjenbruk og redesign, og kommer til å blogge en del om dette. Velkommen skal du være!. + Mammaoghjem@gmail.com

Widgets

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits