mars 2011

Fødselstavle.

Så at Linda Detterber hadde tipset om og lage egen fødselstavle. Så jeg sjekket litt rundt på nett og kom over en side hvor det kostet 135kr også fikk man den på mail og deretter måtte man skrive den ut selv. Da er det like greit og spørre venner om litt hjelp :-) Så jeg laget "firkantene" og fikk hjelp av en vennine til resten. Dette skal henge over Thea Emilie sin seng :-)Tok copyright merker over så folk ikke skal lagre denne :-) hihi.

Mine første sko.

I dag har Thea Emilie fått bursdagsgaven fra farfar og bestemor på forskudd. Utrolig fine ecco sko :-) Thea Emilie synes det var kjempe uvandt og gå med sko så beina begynte og "stokke" seg innimellom :-) Nå skal vi spraye de så er de klar for bruk :-)

På med jakken først :-)Sååå... var vi klar for bilde :-)

Jo hun har lue! Men vi tok bare bildet også gikk vi inn igjen!

Ny sponsor.

Jeg har vært så utrolig heldig og få bli sponset av: No1barnevogn.no og det passer jo perfekt for meg som har skikkelig barnevogndilla. Thea Emilie skal få lov til og bli en heldig eier at en Babyactive Q trille. Og jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg gleder meg til sommeren nå. Hun kommer til og sitte som en dronning i denne vognen :-) Skikkelig perfekt sommer vogn. Ryggen kan legges helt ned, noe som jeg synes er helt supert når hun skal sove.

 

Jeg har valgt fargen svart eller en litt mer brunlig farge, spørs hva som er på lager og slik. Men du kan gå inn her og se på det store utvalget de har. Mange forskjellige farger og "design" om du skulle ønske det :-)


Velkommen


Hei. Jeg er en jente på 20 år, bosatt på Askøy rett utenfor Bergen. Forlovet meg med mannen min 10.desember.09 og ble mamma til vår vakre datter Thea Emilie 11.april.2010 og venter en liten skatt til Januar 2014. Jeg er over gjennomsnittet glad i interiør, gjenbruk og redesign, og kommer til å blogge en del om dette. Velkommen skal du være!. + Mammaoghjem@gmail.com

Widgets

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits