februar 2012

Mammakooos.

Lyktene mine er kommet.

Endelig! I dag var jeg og Thea Emilie og hentet lyktene på posten. De var mindre enn de jeg hadde sett i butikk for disse må man ha kubbelys i :-) men de var knall fine! Nå skal vi hente pappsen på jobb før vi skal til farmoren og farfaren min og spise middag! Ha en fin dag videre :-)
Ps: jeg har blitt forhandler hos Casa interiør, og gleeeder meg til og vise dere masse fint ;-)

Bryllupsmesse.

I dag var dagen her, som jeg har ventet på i noen uker! Vi skulle altså på bryllupsmesse og hadde gledet oss skikkelig mye :-) Men nå vi kom der var alle helt gal, har ikke tall på hvor mange albuer jeg fikk i magen. Snakke meg om bridezillas. Ihvertfall, det var igrunn veldig skuff. Ikke helt slik jeg hadde sett det for meg at det skulle være. Fikk ihvertfall sett litt og nappet med oss noe giftbags ;-)

 

Var du i grieghallen i dag på bryllupsmessen?


Til du "Jente22" som mente at jeg ikke burde bli blondere pga jeg er så bleik. Guess what? i did it!


En ny herlighet.

Bastion.

Kom over denne fantastisk fine serien! *Dååån* Så mye fint det var :-) Må si de kommer til og passe godt i det nye vitrineskapet. Syns det er så fint med stjerner og hjerter. Har nettopp bestilt meg 2 nye telysholdere som er på vei. Kan tro jeg gleder meg ;-)

 

Hva syns du om denne serien?

 
Her er telysholderene jeg har bestillt!

Her er den nye sofaen.

Nå er endelig sofaen vår på plass og jeg er sååå fornøyd! Litt (Eller veeldig) mye større enn hva jeg hadde tenkt meg. Men så er jeg elendig når det kommer til øyemål. Hehe :-) Hva syns du?

Forelsket.

Se på denne nydeligheten som har fått plass i store gangen.

Ole brum.

Dette må bare være den fineste brummen jeg har sett ;-) Verdens beste datter!

 Vår nye sofa.

Her er den nye sofaen vår :-) Vi får den i begynnelsen av neste uke, siden vi kjøpte den brukt på finn. Men vi har ikke tillhengerfeste på bilen vår så vi må få lånt oss en bil! Gruer meg til en sofaløs helg :-) *IIIIK*

Hva syns du?

God kveld.

Hallo i luken. Internetten er tilbake og gjett om det var grådig deilig? Begynte og bli litt smålei av og sitte på tlf nett. Har tatt en del bilder som jeg gleder meg til og vise dere :-) Men det er bare smakebiter pga vi har solgt sofaen og venter på ny. Igjen! Vi syns rett og slett det ble litt lite med bare en 2seter og en stol med puff.

 

Skal prøve og få lagt innpå bildene i morgen, nå skal jeg se resten av Tid for hjem og svare på alle kommentarene deres ;-)

Masse nytt i heimen.

God kveld! Har foresten ikke internett så blir litt blogging og svar på kommentarer :-)

Men jeg har kjøpt masse nytt til hjemmet som jeg gleder meg til og vise dere. Har solgt unna masse i sølv og tatt inn "treverk stil" tror det kommer til og bli veldig fint. Er blitt så lei alt i sølv ;-) Under her kan dere få se en liten smakebit. Ha en fin kveld videre!


Velkommen


Hei. Jeg er en jente på 20 år, bosatt på Askøy rett utenfor Bergen. Forlovet meg med mannen min 10.desember.09 og ble mamma til vår vakre datter Thea Emilie 11.april.2010 og venter en liten skatt til Januar 2014. Jeg er over gjennomsnittet glad i interiør, gjenbruk og redesign, og kommer til å blogge en del om dette. Velkommen skal du være!. + Mammaoghjem@gmail.com

Widgets

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits