januar 2012

På god vei tilbake som....

BLOND! :-D veldig fornøyd med håret nå men det må stripes ett par ganger til. Jeg hadde jo helt brunt hår så det er jaggu meg ikke verst at man blir nesten helt blond av 3(?) stripinger ;-)

 

Hva syns du? blondt eller mørkt?

Kjøkken & spisestue.

 

Magebilde uke 16.

Guri, hvor jeg savner og gå gravid, har så grååådig lyst på en liten bror eller søster til Thea Emilie. Men vi får se hva tiden viser :-) Har ikke helt klart og overtale min kjære enda! Hehe :-) Men nå er jo Thea Emilie 2 år i April og det synes jeg er mer enn nok.

 

Hvor mange år er det mellom dine barn?

 

Fra rote rom til prinsesse rom.

I går var det virkelig en effektiv dag. Fikk bare gjort halvparten av det som måtte gjøres på lørdag, så resten ble tatt i går. Og etterpå slengte jeg og Thea Emilie oss på sofaen og så på Vennebyen før vi begynte på middagen til pappsen kom hjem :-)Såå.... tilbake til overskriften! Den herlige og nydelige jenten min som du ser på bildet over. Ja hun kan virkelig rote! Og det er jo hennes rom så om hun vil rote så rot i vei. Men dette rommet må jo selvfølgelig vaskes, og da var det bare til og ta seg selv i nakken og begynne ett sted :-)Men så etter og ha løp marraton (Føltes ihvertfall slik!!) så ble det rent og ryddig tilslutt :-) og en veldig fornøyd jente som gledet seg til og "lalle" senere på kvelden :-)

Sett noe så søtt?

I dag var jeg og Thea Emilie en tur på jobben for og snakke litt med Andreas og handle middag :-) Når jeg skulle gå ut døren fikk jeg øye på denne nydelige blomsten, og da måtte jeg løpe inn og kjøpe den! Nå som julepynten er pakket vekk og all den fine nye pynten vi har fått til jul er kommet på plass så må man bare friske opp med en blomst eller to. Enig? Nå gjenstår det bare og holde den i live ;-) hoho!

 

Litt nytt i heimen.

God kveld godt folk! Nå sitter jeg i godstolen og ser på Tid for hjem samtidig som jeg blogger og venter på at grandiosaen skal bli ferdig :-) Gurimalla for noen farger de bruker i det programmet. Ikke akkuratt sånn stil jeg liker men det er jo alltids spennende og se hvordan det blir. Elegant blandet med enkel stil med svak romantikk. Der har du meg ;-) Hehe.

 

Tenkte og vise det nye skapet vårt. Tro det eller ei, men det er faktisk bare en bokhylle som man kan kjøpe dører til utenom og simsallabim har du ett vitrineskap til litt over tusen lappen!

 Ett aldri så lite bilde av mitt finefine lysfat måtte komme med!

Bryllups snakk.

I morgen er det avgårde for go se på lokal! Det er utrolig fint utenfor med tanke på bilder og slik :-) Men de bildene nettsiden viste innvendig var ikke helt overbevisende, men vi får se i morgen! Kirken er ihvertfall i boks og det er deilig. Vi har allerede funnet hvilke farger vi vil ha, noe som jeg ikke kommer til og røpe helt enda! Når jeg har bestillt serviettene og resten skal dere få en liten smakebit :-)

 

Ellers så er det jo enda 16 mnd til den store dagen, så det er ikke så altfor mye og planlegge nå! Vi har ihvertfall bestemt oss for hvilken type mat osv, men ingenting av det er blitt bestillt enda. Jeg har så mangen tanker om hvordan ting skal være så det er nesten litt for vanskelig og ikke kunne gjøre så mye enda. Men prøver og bare lagre alt som dukker opp også ser vi :-)

Under denne teksten ser du ett bilde av monogrammet vårt som skal være på invitasjonene! :-)

 

Til legen med Thea Emilie.

For en helg og for en start på mandagen! Som jeg skrev i forige innleg var Thea Emilie veldig dårlig. Og i går kveld/natt ble hun vare verre. Men nå har vi vært hos legen og hun har fått noe som heter mage og luftvei virus. Noe som er veldig smittsomt, og hun må ihvertfalm være hjemme fra barnehagen denne uken :-) For de som lurer på hva det er så er det forskjølelse blandet med omgangsyke! Det finnes ingen medisin for dette så vi må prøve og få i hun bare noen dråper med veske om gangen for og unngå dehydrering.
Stakkars lille vennen min. Det gjør så vondt og se henne så dårlig! Nå ligger hun heldigvis og sover. Skulle gjerne hatt noen timer på puten selv men må nok passe på skatten min <3

Legger ved ett stemningsbilde fra stuen. Blåser og regner ute! Så er ikke feil og sitte inne i varmen da :-)

Mamma & Thea mor.

God morgen :-) Nå ligger jeg i sengen og ser på tv mens Thea Emilie ligger i armkroken min og sover :-) Stakkars liten som spydde fra 10 om mornimgen i går til 8 om kvelden. Og det tar jaggu meg på for en så loten kropp :-) Heldigvis virker hun bedre i dag. Andreas er på varetelling på jobben så vi skal bare være hjemme og slappe av og lager mat til han kommer hjem :-) Ha en fin søndag alle sammen!


Velkommen


Hei. Jeg er en jente på 20 år, bosatt på Askøy rett utenfor Bergen. Forlovet meg med mannen min 10.desember.09 og ble mamma til vår vakre datter Thea Emilie 11.april.2010 og venter en liten skatt til Januar 2014. Jeg er over gjennomsnittet glad i interiør, gjenbruk og redesign, og kommer til å blogge en del om dette. Velkommen skal du være!. + Mammaoghjem@gmail.com

Widgets

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits