»Interiør

Hjemme hos oss.

Nå som det nærmer seg fødsel syns jeg det kan være greit og ha huset på stell. Med ett barn fra før så er det jo ikke alltid like enkelt, men alikevel verdt ett forsøk, Hehe :) Som dere ser er jeg ekstremt lei hvitt og har byttet ut de fleste møblene vår i svart og drivved :)

Som dere ser er julepynten allerede pakket vekk. Det gjorde jeg faktisk mens jeg hadde rier. Hehe :)

Jul i spisestuen.

I dag trosset jeg rett og slett kvalmen og bekkenet og tok julevasken :) Gjett om det var deilig da!

Ommøblert.*Bilderas*

Her kommer ett aldri så lite bilderas. I går ommøblerte vi i stuen ettersom vi har hatt det slik før men syns det virker større nå. Mange syns kanskje det var finere før men bedre for oss som faktisk skal bo her. Hehe :) Ikke se på gulvet for det er så mye hakk og riper. Skulle gjerne hatt lyst gulv men når man leier så kan ikke man bestemme selv dessverre :)

Hva syns du?
Opphørssalg - interiør!

TIPS: Megogguttainterior.no har opphørssalg og forsatt mangen fine skatter igjen i nettbutikken. Masse varer som er på salg og varer som ikke er på salg får du nå 40% på ved og bruke rabattkode: Kode25

Løp og kjøp sier nå bare jeg :) super masse billig og ikke minst fint! Her er noen av mine favoritter:
Stemningsbilder fra i kveld.Om under 2 timer er det allerede 1 Desember og 2 mnd til termin.

Julestemning.

Trenger vel ikke skriver så mye? Bildene snakker vel for seg selv elsker julen! Nå venter vi bare på snøen som forsvant like fort som den kom.

 

 

Min fine prinsesse
 


Julestue - sneakpeak.

Ja så klarte jeg ikke vente lengre. Både i går og i dag har jeg sett så masse fine bilder av andre som hartjuvstartet med julepynten så nå mens Andreas og Thea Emilie er utav huset, begynte keg og hive meg rubdt og rydde og vaske før jeg pyntet :)

Je syns det ble kjempe koselig og det er helt uvirkelig at det allerede er 1 måned til julaften og bare 2 måneder til termin :) spennende tider i vente!
Nå stengte vannkokeren seg så nå skal jeg lage litt kakao mens det snør ute.

 

 

Rundt eller ovalt?

Hva syns du var finest? Tror jeg heller litt på ovalt. Men klarer ikke og helt bestemme meg :-) hehe.

Rundt?

Eller ovalt?

Nytt kjøkkenbord.

For noen uker siden kjøpte vi nytt kjokkenbord. Liatorp heter det og er ifra Ikea. Samme merke som stuebordet vårt. Alluratt nå har vi noen stoler som er litt for stor og igrunn ikke særlig fine. Men vi har de til vi finner de perfekte. Tenkte kanskje rotting stoler. Vi får se :-)

Bornholm lykt.

Denne lykten fikk jeg forige uke og jeg er allerede forelsket. Denne selger vi hos Perfect home til bare kr 549,- :-) kjempe fin sant?

123 påskepynt.

I dag når jeg hadde kjørt Thea Emilie i barnehagen så fikk jeg øye på noen kvister som lå på gresset. Tok ned meg noen inn og pyntet de med små egg som jeg har kjøpt tidligere i uken :-) Den lille gule esken fikk vi i gaven av snuppen vår :-) skjønningen vår har vært så flink og laget påskepynt!

Interiør elsker?

Jeg er jo som sagt blitt forhandler for Perfect home så jeg har har opprettet en gruppe på facebook hvor jeg selger ting, du kan booke home party osv :-) Ta en titt! http://www.facebook.com/?ref=logo#!/groups/287499667985366/

Gangen vår.

Tenkte og vise dere rom for rom hjemme hos oss, her er gangen vår i hvertfall. (Man kommer først inn i en lang entre også men den kan jeg vise en annen dag)

 

Oppussing før & etter bilde.

Om mandager og tirsdager har jeg fri fra jobb, så når mann og barn er vekke så er det alltid like gøy og ordne litt i huset. Så i dag har jeg spraytet noen treverk hjerter hvite :-) Etter min mening ble det kjempe fint, men mannen i hus er så lei alt det hvite så han likte det ikke!

Hva syns du?

FØR:ETTER:Bare gled dere til de er tørket så jeg kan henge de opp ;-)

Lyktene mine er kommet.

Endelig! I dag var jeg og Thea Emilie og hentet lyktene på posten. De var mindre enn de jeg hadde sett i butikk for disse må man ha kubbelys i :-) men de var knall fine! Nå skal vi hente pappsen på jobb før vi skal til farmoren og farfaren min og spise middag! Ha en fin dag videre :-)
Ps: jeg har blitt forhandler hos Casa interiør, og gleeeder meg til og vise dere masse fint ;-)

En ny herlighet.

Bastion.

Kom over denne fantastisk fine serien! *Dååån* Så mye fint det var :-) Må si de kommer til og passe godt i det nye vitrineskapet. Syns det er så fint med stjerner og hjerter. Har nettopp bestilt meg 2 nye telysholdere som er på vei. Kan tro jeg gleder meg ;-)

 

Hva syns du om denne serien?

 
Her er telysholderene jeg har bestillt!

Her er den nye sofaen.

Nå er endelig sofaen vår på plass og jeg er sååå fornøyd! Litt (Eller veeldig) mye større enn hva jeg hadde tenkt meg. Men så er jeg elendig når det kommer til øyemål. Hehe :-) Hva syns du?

Forelsket.

Se på denne nydeligheten som har fått plass i store gangen.

Vår nye sofa.

Her er den nye sofaen vår :-) Vi får den i begynnelsen av neste uke, siden vi kjøpte den brukt på finn. Men vi har ikke tillhengerfeste på bilen vår så vi må få lånt oss en bil! Gruer meg til en sofaløs helg :-) *IIIIK*

Hva syns du?

Masse nytt i heimen.

God kveld! Har foresten ikke internett så blir litt blogging og svar på kommentarer :-)

Men jeg har kjøpt masse nytt til hjemmet som jeg gleder meg til og vise dere. Har solgt unna masse i sølv og tatt inn "treverk stil" tror det kommer til og bli veldig fint. Er blitt så lei alt i sølv ;-) Under her kan dere få se en liten smakebit. Ha en fin kveld videre!

Kjøkken & spisestue.

 

Fra rote rom til prinsesse rom.

I går var det virkelig en effektiv dag. Fikk bare gjort halvparten av det som måtte gjøres på lørdag, så resten ble tatt i går. Og etterpå slengte jeg og Thea Emilie oss på sofaen og så på Vennebyen før vi begynte på middagen til pappsen kom hjem :-)Såå.... tilbake til overskriften! Den herlige og nydelige jenten min som du ser på bildet over. Ja hun kan virkelig rote! Og det er jo hennes rom så om hun vil rote så rot i vei. Men dette rommet må jo selvfølgelig vaskes, og da var det bare til og ta seg selv i nakken og begynne ett sted :-)Men så etter og ha løp marraton (Føltes ihvertfall slik!!) så ble det rent og ryddig tilslutt :-) og en veldig fornøyd jente som gledet seg til og "lalle" senere på kvelden :-)

Sett noe så søtt?

I dag var jeg og Thea Emilie en tur på jobben for og snakke litt med Andreas og handle middag :-) Når jeg skulle gå ut døren fikk jeg øye på denne nydelige blomsten, og da måtte jeg løpe inn og kjøpe den! Nå som julepynten er pakket vekk og all den fine nye pynten vi har fått til jul er kommet på plass så må man bare friske opp med en blomst eller to. Enig? Nå gjenstår det bare og holde den i live ;-) hoho!

 

Litt nytt i heimen.

God kveld godt folk! Nå sitter jeg i godstolen og ser på Tid for hjem samtidig som jeg blogger og venter på at grandiosaen skal bli ferdig :-) Gurimalla for noen farger de bruker i det programmet. Ikke akkuratt sånn stil jeg liker men det er jo alltids spennende og se hvordan det blir. Elegant blandet med enkel stil med svak romantikk. Der har du meg ;-) Hehe.

 

Tenkte og vise det nye skapet vårt. Tro det eller ei, men det er faktisk bare en bokhylle som man kan kjøpe dører til utenom og simsallabim har du ett vitrineskap til litt over tusen lappen!

 Ett aldri så lite bilde av mitt finefine lysfat måtte komme med!

Resultatet av stuen.

Slik ble det med de nye liftgardinenene :-) Kjempe fornøyd!!

Dette innlegget er skrevet på IPad.

Stue & spisestue.

Tenkte og vise litt interiør bilder. Som dere ser er det litt anderledes ut enn sist jeg viste dere. Leiligheten begynner virkelig og få ta form :-) Jeg gleder meg til jul. Og ikke minst pynte juletre! De 2 årene vi hadde i andre leiligheten hadde vi ikke plass til noe juletre så det kommer til og bli stas. Hehe :-) Jeg har allerede planlagt hvilket jeg skal kjøpe hvordan det skal pyntes. Jeg har masse ideer så bare til og følge med :-)

 

 

 

 


Denne flotte lyskronen har jeg ønsket meg lenge og det var bursdagsgave fra Andreas. Den er fra Skeidar og koster 999,- Men ett lite tips er og vente til den kommer på tilbud til 699,- De har ofte tilbud på denne!! :-)


 

Stuen vår & snart slutt på ferien.

Er virkelig lei om dagen altså. Nå har vi denne uken igjen av ferien og vi har ikke hatt en eneste "skikkelig" fin dag. Er så gale, det virker faktisk som om høsten har kommet for godt. Vi kunne virkelig trengt noen fine dager ettersom vi har brukt hele ferien på og flytte! 15 Juli folkens, da reiser vi til Kristiansand en helg og gjett om jeg har bestilt fint vær :-) hehe. Det er den eneste "ferien" vi får i år så den skal virkelig nytes.

 

 

 

 

Det var litt bilder av stuen vår. Vi har virkelig vært heldig som har fått denne store og fine leiligheten. Det føles faktisk som vi bor i en 2mannsbolig. Den er faktisk stor nok til og kunne vært det og :-) Men nok leilighetsnakk, i dag får vi middagsgjester. Nemlig foreldrene til Andreas :-) Så det blir kjekt. Jeg har laget marengskake for første gang så den gleder jeg meg til og smake på senere :-) Nå skal jeg og Thea Emilie spise frokost. HA EN FIN DAG :-)

Spisebordet vårt & litt av gangen.

Fikk ett spørsmål i dag om jeg kunne legge ut bilder av den nye leiligheten vår men det står forsatt masse sekker og kasser over alt så det må vente. Jeg har ihvertfall få tatt noen bilder av yttergangen og spisestuen. Jeg må bare si at jeg elsker leiligheten vår. Det er så utrolig deilig med all plassen vi har fått og Thea Emilie som har fått eget soverom, hun storkoser seg og vil helst vise det til alle om kommer på besøk :-)

 

I dag har vi hatt våre første middagsgjester som var min kjære søster og typen hennes :-) var kjempe koselig! Nå skal jeg finne sengen, i morgen tidlig skal jeg stå opp med Thea Emilie og GÅ til butikken for og kjøpe ferskt brød og avis til han far :-) Ikke feil og bo rett ved butikken altså.

 

Kjøkkenbord i hus.

Nå er har Thea moren lagt seg og far i hus er på vei hjem, jeg har rett og slett slengt beina på sofaen og der skal de bli. I dag har jeg pakket en god del fra kjøkkenet som vi ikke kommer til og ha brukt for før vi har flyttet inn. Jeg har ikke kommet så langt i pakkingen ettersom at jeg har hatt omgangsjuke eller spist noe jeg ikke burde spist!

Ihvertfall, i går var jeg og Cecilie (Min søster) på flere møbel butikker og så på spisebord MED stoler men jeg har ikke tålmodighet til og vente i 4 uker etter vi har flyttet inn før vi kan ha spisebord. Så jeg fant ett 1 år gammelt på finn som jeg har siklet etter en stund. Jeg fikk det til hele (HOLD DEG FAST!!!!) 1500kr inkl 4 stoler. Jeg vil ha 6 så tenkte og kjøpe 2 til. Skulle innpå finn og hente bilder fra annonsen men den er slettet. Fant heldigvis bilde av stolene på nett så dere kan sikle litt på de.
Velkommen


Hei. Jeg er en jente på 20 år, bosatt på Askøy rett utenfor Bergen. Forlovet meg med mannen min 10.desember.09 og ble mamma til vår vakre datter Thea Emilie 11.april.2010 og venter en liten skatt til Januar 2014. Jeg er over gjennomsnittet glad i interiør, gjenbruk og redesign, og kommer til å blogge en del om dette. Velkommen skal du være!. + Mammaoghjem@gmail.com

Widgets

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits