»Hverdag

God jul :)

Late dager og null energi.

Blir ekstremt lite og skrive her inne om dagen. Vil liksom ikke bare klage heller :) - det er jo ikke noe gøy og lese! Så da velger jeg og heller ikke skrive så mye for jeg er ekstremt trøtt og sliten om dagen. Blir utrolig lite søvn og på toppen av det hele har både keg og Thea Emilie blir kjempe forskjølet.

Men på fredag tok Thea Emilie juleferie fra barnehagen og blir hjemme med meg til over nyttår. Kjekt med litt mamma og Thea Emilie tid før lillesøster kommer :)

I dag er Andreas ute med noen kompiser mens jeg ligger på sofaen med stuevinduet helt åpent. Hehe! Koker over ;) i morgen skal vi hente og levere siste rest av julegaver. Har tatt det ganske piano denne julen. Er jo nada julestemning :/ kjedelig uten snø!

Nå skal keg se om jeg får inn Internett på Playstation til Andreas så jeg kan finne meg en film på Netflix i håp om og bli trøtt :) Hehe.

34+2 i dag :) snart høygravid!

Endelig hjemme.

For en dag, den har rett og slett gått i ett sett og bare flydd avgårde. I dag rundt 11 spiste vi lunsj og koste oss sammen med Andreas sin mamma og mormoren hans.
På vei tilbake til bilen begynte jeg og lete etter lommeboken og parkeringsbilletten vår. Helt til jeg kom på at den hadde Andreas oppi posen som han klarte og glemme på restauranten. *flaks* Andreas løp avgårde og klarte selvfølgelig og knuse hele skjermen på tlf så siden han har igjennom jobben gikk vi og kjøpte ny :)
Deretter var det jobbfor Andreas, så datok jeg med meg Thea Emilie på nattåpent for å kjøpe meg noen singletter som går litt nedenfor magen.
Nå har vi nettopp kommet hjem etter å ha fått i oss litt mc donalds. Begge to er like utslitt. *Hehe* vi ligger strak ut på sofaen, jeg med pc og hun med ipaden.

 

Magebildet tok jeg i morres da jeg skulle kle på meg :) som dere ser har magen vokst mye. Og jeg er bare 31 uker! Ikke noe fotballfrue mage her i gården :) men fy søren damen ser bra ut!

Jeg er her.

Hei. Logget tilfeldigvis på nå og så det var fullt av kommentarer. Alt er bra med oss :-) Stor koser oss i lille "huset" vårt på 110kvm :-) Thea Emilie har blitt så stor jente og ikke minst utrolig flink å snakke. Hun har til og med fått "stojente" seng ;-) Hektiske dager med jobb og barnehage :-) Her kan dere lese den nye interiør bloggen min.


Konfirmasjon.

Heihei. Lenge siden sist! Oppi all flyttingen fant pcen min ut at den skulle klikke. Så nå har jeg nettopp fått den tilbake fra reprasjon. Ihvertfall, i heøgen var vi i konfirmasjon til Andreas sin fetter. Noe som var kjempe koselig. Har virkelig verdens familie :-) nå ligger jeg som ett slakt på sofaen og ser paradise hotel :-) blogges!

På flyttefot.

Huseierene har bestemt seg for og la sønnen få leiligheten bi bor i nå så blir lite blogging fremover.

Sykehus besøk og 2års kontroll.

God kveld! Nå ligger jeg strak ut på sofaen. Er helt utslitt etter disse to dagene med masse besøk. De to siste dagene jar gått o ett ffa morgen til kveld, men er bare koselig det da :-)
Gikk foresten veldig bra på sykehuset i går. Slipper flere kontroller med nyren til Thea Emilie så dette var utrolig kjekt og høre :-) Ellers så må jeg nevne at store fine jenten vår har blitt hele 92 cm lang og veier 15 kg :-) Nå må jeg finne sengen. Tidlig opp i morgen. Thea Emilie har og siste dag i bhg i morgen fordi hun begynner i ny på mandag :-) spennandes! Natta.

Tilbake på jobb.

God kveld :-) Nå sitter jeg med beina godt plantet i sofaen og ser på tv! I dag har vi vært i badeland og kost oss masse den siste fridagen. Selvom jeg har jobbet de dagene butikken har vært åpen så skal jeg rolig innrømme at det har vært utrolig deilig og ha Andreas hjemme fra tors til i morgen :-)

I morgen nå mannen i hus er på jobb og gullet i barnehagen så skal leiligheten shines :-) bilder kommer i morgen vist jeg rekker det før jobb. Ha en fin kveld videre :-) legger ved ett bilde fra i går når thea stusset tuppene litt ;-)

Åpengård.

Måå bare få skryte litt av gullene mine :-)

 

Koselig søndag.

I dag bestemte vi oss for og ta turen på åpengård sammen meg min søster og hennes familie. Dwt var veldig kjekt og alle barne vår storkoste seg :-) Nå er vi endelig hjemme igjen og skal straks spise hjemmelaget kjøttkaker som min kjære står og lager nå :-) Ha en fin søndag videre.

Dårlig.

Fy søren. Nå er klokken snart fire og jeg har ikke sovet ett sekund i natt! Har så sykt halsbrann. Det er helt forferdelig, suntes nesten synd på meg selv. Tar i mot alle tips som hjelper. Og nei jeg er ikke gravid!

God kveld.

Hallo i luken. Internetten er tilbake og gjett om det var grådig deilig? Begynte og bli litt smålei av og sitte på tlf nett. Har tatt en del bilder som jeg gleder meg til og vise dere :-) Men det er bare smakebiter pga vi har solgt sofaen og venter på ny. Igjen! Vi syns rett og slett det ble litt lite med bare en 2seter og en stol med puff.

 

Skal prøve og få lagt innpå bildene i morgen, nå skal jeg se resten av Tid for hjem og svare på alle kommentarene deres ;-)

På god vei tilbake som....

BLOND! :-D veldig fornøyd med håret nå men det må stripes ett par ganger til. Jeg hadde jo helt brunt hår så det er jaggu meg ikke verst at man blir nesten helt blond av 3(?) stripinger ;-)

 

Hva syns du? blondt eller mørkt?

Bryllups snakk.

I morgen er det avgårde for go se på lokal! Det er utrolig fint utenfor med tanke på bilder og slik :-) Men de bildene nettsiden viste innvendig var ikke helt overbevisende, men vi får se i morgen! Kirken er ihvertfall i boks og det er deilig. Vi har allerede funnet hvilke farger vi vil ha, noe som jeg ikke kommer til og røpe helt enda! Når jeg har bestillt serviettene og resten skal dere få en liten smakebit :-)

 

Ellers så er det jo enda 16 mnd til den store dagen, så det er ikke så altfor mye og planlegge nå! Vi har ihvertfall bestemt oss for hvilken type mat osv, men ingenting av det er blitt bestillt enda. Jeg har så mangen tanker om hvordan ting skal være så det er nesten litt for vanskelig og ikke kunne gjøre så mye enda. Men prøver og bare lagre alt som dukker opp også ser vi :-)

Under denne teksten ser du ett bilde av monogrammet vårt som skal være på invitasjonene! :-)

 

Til legen med Thea Emilie.

For en helg og for en start på mandagen! Som jeg skrev i forige innleg var Thea Emilie veldig dårlig. Og i går kveld/natt ble hun vare verre. Men nå har vi vært hos legen og hun har fått noe som heter mage og luftvei virus. Noe som er veldig smittsomt, og hun må ihvertfalm være hjemme fra barnehagen denne uken :-) For de som lurer på hva det er så er det forskjølelse blandet med omgangsyke! Det finnes ingen medisin for dette så vi må prøve og få i hun bare noen dråper med veske om gangen for og unngå dehydrering.
Stakkars lille vennen min. Det gjør så vondt og se henne så dårlig! Nå ligger hun heldigvis og sover. Skulle gjerne hatt noen timer på puten selv men må nok passe på skatten min <3

Legger ved ett stemningsbilde fra stuen. Blåser og regner ute! Så er ikke feil og sitte inne i varmen da :-)

Trøtt.no

God morgen :-) Gues what? Jeg har latet ned blogg appen på mobilen, så fra nå av vil det bli mye enklere og poste innlegg. Siden jeg sitter aldri på pc bruker kunn mobilen :-)
I går var jeg på teater med Andreas og to andre fra jobben :-) Vi hadde egentlig gitt billettene til svigers i julegave men de kunne ikke! Det var nå iallefall kjekt. Jeg har sett dette før men det er så utrooolig morsomt at jeg gikk med glede og så det en gang til ;-) Nå må jeg gjøre meg klar for jobb.

Jule oppdatering.

God kveld :-) I dag har jeg faktisk orket meg innpå blogg.no for og oppdatere alle nysjerrige sjeler! Vi har hatt en kjempe fin jul på hytten til svigers, masse god mat og pakker ;-) I går var det tilbake på jobb, det var jaggu meg godt med noen dager fri :-) Tenkte og vise dere ett bilde fra julaften, før jeg løper inn i sengen for og se filmen som går på tv 2 bliss. Thea Emilie har foresten lært og si navnet på to av de som jober på avdelingen hennes i barnehagen. "Topher (Christopher) og Ida men blir uttalt Iiiiiiiida." Hihi :-)

 

1 Desember - For en dag.

På torsdag fikk jeg lappen! Herregud så deilig. Har ikke tid til oppdatering nå, vi har besøk av Iselin og Elias :-D

For en dag!

Gjett hvem som klarte teorien i dag da? MEG!! Herregud det var utrolig deilig. Har vært helt forferdelig og gått og tenkt på den hele tiden ettersom jeg har strøket noen ganger. Jeg må sikkert vente til etter jul med oppkjøring men det går nok greit :-) Nå er jeg helt i lykkerus, snart kan jeg kjøre den fine bilen vår :-)

Døgnet skulle hatt flere timer.

God dagen! Nå sitter jeg i sofaen med ett stort glass isklad Cola mens Thea Emilie sover litt. Etterpå skal vi en liten tur på butikken for og handle! Jeg har akkuratt bestilt liftgardiner til stue og kjøkken. Kommer til og bli sååå fint :-)

I dag skal Thea Emilie på ovenattingsbesøk til oldeforeldrene sine. Jeg skulle være med Andeas i burdag til fadderen til Thea Emilie, men siden de skal på byen og jeg bare er 19. Så kommer jeg ikke inn noen av stedene de pleier og gå. Så da blir det en rolig kveld på meg. Trenger virkelig og slappe av litt. Badet ser ut som ett bombet (Sorry språket..) horehus! Siden vi har bad og vaskerom i ett så er det lett for at det bare samler seg hauger med klær. Og jeg jobber kveld to dager i uken ene dagen er jeg ferdig kl 11 og andre dagen kl 9. Og resten av dagene kl 1800 og fre kl 1700. Så da er det bare og løpe hjem og kose og leke masse med Thea Emilie før hun skal legge seg. Dagene går rett og slett i ett!

 

Som dere ser på bildet under, så har vi en jente som er veldig klar for Oslo neste helg!


"Heia Brann..."

En liten oppdatering.

Hei! Tenkte jeg skulle gi dere en liten oppdatering. De siste månedene har rett og slett bare flydd avgårde. Dagene går så utrolig fort! Thea Emilie har allerede blitt hele 18 mnd, og snakker og står på :-) Utviklingen er fantastisk! Hun har blitt kjempe kjempe flink til og snakke etter hun begynte i barnehagen. Hun klarer også og telle til 3! Store fine jenta vår :-)

 

Leiligheten begynner og se mer "vår" ut, og ikke helt nyinnflyttet. Jeg elsker og pynte og styre på her i heimen :-) Vi har også kjøpt oss en litt større bil. (Touran for de som er litt bil intr..) Ellers så går nå dagene i jobb og kos med den lille familien min. Jeg har ganske "dumme" vakter som gjør at jeg får veldig lite tid med Thea mor. Når jeg er ferdig på jobb så får jeg maks en halvtime  - time og noen dager ingenting :-( Det er jaggu meg hardt men sånn er det vel og være i arbeidslivet! Så håper dere skjønner hvorfor det har vært ganske stille her inne? Nå har vi nettopp kommet hjem fra skjønne tantungen min sin dåp. Er også noen som har spurt om min søster sin blogg: www.cecy88.blogg.no

 

Store fine gullet til mamma & pappa :-)

Greit og bo nært butikken når man "stor handler".

Dette er foresten vognen som No1barnevogn.nosponset meg med :-)

Første natt i nye leiligheten.

God dagen. Vi var så heldig og kunne få flytte inn i går vi. (Skulle egentlig ikke før i dag..) Hun som hadde bodd her før hadde sikkert ikke vasket på evigheter for det så helt forferdelig ut, så vi tok saken i egene hender og begynte og vaske. Litt deilig og vasket selv synes jeg. Da får du på en måte din egen lukt :-)


Første natt på eget rom gikk strålendes, litt problem med og få henne til og sove men det gikk font :-) nå skal jeg begynne og montere skoskap og henge og speil såååå skal jeg begynne og finne frem all pynten min :-) Ha en fin dag. Ps: sikkert litt skrive feil for skriver fra iPad og den staver jo sånn som den vil.

Mandag...... allerede?

Vel overstått helg folkens! Uken som var fylte Rema 1000 Askøy (På juvikflaten..) hele 20 år! Og det har vært hoppeslott og masse spennende leker for både store og små utenfor butikken. Kjempe gøy :-) Jeg har selv vært der hver dag med Thea Emilie, selvom jeg burde vært hjemme og pakket. Min kjære storesøster vant 1 års gratis forbruk på Libero bleier :-)

 

Etter en uke fylt med masse festiligheter var det klart for sommerfest med jobben lørdagen. Det var utrolig gøy! Vi fikk øl briller på og skulle løpe igjennom en løype og drikke: jeger, sprite og cult og deretter løpe tilbake. Der og da var det døds gøy men og våkne opp dasgen etterpå med fullt av blåmerker var ikke så gøy :-) Jeg tok det helt piano hele kvelden pga vi hadde barnevakt hjemme hos oss og det var jeg som skulle stå opp med snuppa om morningen :-)

 

I dag er det mandag allerede og vi er allerede godt i gang med pakkingen. Jeg var nesten sikker på at vi aldri kom til og bli ferdig. Men jeg har pakket 8 kasser, 6 sekker med klær og det er forsatt mye som gjenstår men vi klarer det nok :-) Nå har jeg slengt beina på bordet men Andreas står og lager hjemmelaget kjøttkaker :-) nam nam nam. Vi selger foresten kjøleskapet vårt om noen er interessert. Det er ikke mer enn 1.50 langt men det er med en liten fryser. 

 

 

1 uke igjen.

I dag er det 1 uke igjen til vi får nøklene til leiligheten. Og her sitter jeg i sofaen med Thea Emilie og ser på barnetv. Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne for vi har så utrolig mye! Jeg har kastet 2 sekker med klær og beholdt 2 men alikevell har jeg masse klær slengende rundt omkring i leiligheten. I går begynte jeg litt på kjøkkenet, og har allerede 5 stappfulle banankasser og et bare kommet halvveis.

Er jaggu meg ikke bare bare og flytte med en 1 åring rundt beina. Og Andreas har ikke begynt og pakke en eneste ting enda. For denne uken fyller Rema 1000 askøy, 20år så han har vært veldig mye der selvom han har ferie. (Den mannen der vet ikke hva ferie eller slappe av er..)

Jaja, nå sover Thea Emilie (Var litt treg med og poste innlegget..) og nå tenkte jeg og gjøre meg ferdig med soverommet. Eller ihvertfall prøve! *smilefjes!*

Pangstart på ferien.

I dag var vi og så på en 3roms leilighet rett bortenfor jobben, - og gjett hva? Vi fikk den! Denne ferien vår blir bare bedre og bedre :-) Jeg har allerede begynt og pakke. Tenk at Thea mor endelig skal få eget soverom. Den leiligheten vi har i dag er vel bare 55kvm eller noe men den vi fikk i dag er hele 83kvm. Love it. Sneiks må pakke :-)

Dagmamma.

God kveld! Lenge siden sist nå. Merker det går en stund mellom hver gang det kommer innlegg men tiden strekker rett og slett bare ikke til. Nå prøver jeg og blogge i rekordfart siden det er pause på paradise.

Ihvertfall, nå som vi ikke har fått barnehageplass til høsten og ingen fra familien kan passe Thea Emilie. Så siden jeg nå holder på og ta sertifikatet og skal til høsten muligens ta 2 privatisk eksamener for og få fullført HS. - Så da spørr jeg dere gode lesere, vet dere om en dagmamma på askøy? Dagmamma var ikke noe jeg hadde lyst til i det hele tatt. Hadde lyst at Thea Emilie skulle få gå i barnehage og kose seg sammen med mange forskjellige barn! Men når det ikke er plass i denne dritt kommunen så er det vel ikke så mye og gjøre med den saken.

17 mai feiring.

God dag :-) Hadde alle en fin 16 og 17 mai? Min 16 var helt grei, jeg jobbet til klokken var 11 om kvelden også var det rett hjem og lade opp til dagen etterpå. Da var det tidlig opp for og reise til byen og se på 17 mai toget :-) Heldiggrisen vi så fikk vi stå på selveste DNS sin terrasse og se på toget :-) Akkuratt når russen kom da begynte det og regne så da gikk vi ned på egons en tur så Thea kunne få litt pølse og pomfri i magen sin :-) Etter det dro vi ut til farmoren til Andreas og spiste rømmegrøt. Det er rett og slett den beste jeg har smakt. (Jeg har alltid pleid og spise semulegryns grøt på 17 mai.)

 

God helg alle sammen.......

I dag gikk vi ut dørene klokken 12 og var hjemme igjen i 7 tiden. Kjenner jeg er greit sliten i beina. Jeg og Thea Emilie har gått og sett i byen i hele (Ikke heeeele dag, har vært på cafè med svigers osv...) dag mens Andreas har vært på brann kamp. Etter kampen var det rett på butikken for og handle inn litt mat og diverse ting til bursdags besøket på mandag :-) Helt utrolig at for ett år siden så lå jeg i sykehus sengen og hadde så vondt at jeg ikke viste hvor jeg skulle gjøre av meg :-)

 

Give me everything tonight.......

Tonight i will love love you tonight
give me everything tonight
for all we know we might not get tomorrow
lets do it tonight
i will love love you tonight
give me everything tonight
for all we know we might not get tomorrow
lets do it tonight ¢¾

Middags - liste.

Tenkte jeg skal begynne og skrive en liste med middager en uke om gangen. Ettersom at det er bedre og f.eks handle for 1500 på en uke, enn 200 kr vær gang. For da handler man eller ihvertfall jeg/vi så mye drit som vi egentlig ikke skal ha. Så da trenger jeg tips fra DERE! :-) (legger inn middag på dagene under..)

Mandag - Wook m. strimlet svinekjøtt og ris.

Tirsdag - Kjøttboller m. hjemmelaget potetstappe, saus og tyttebær(?)syltetøy.

Onsdag - Hjemmelaget potetstapp med kylling/kalkunpølser i.

Torsdag - Chicken tandori.

Fredag - Hjemmelaget pizza m. salat. (grovt mel..)

Lørdag - Tacoloda.

Søndag - Lasagne.


Velkommen


Hei. Jeg er en jente på 20 år, bosatt på Askøy rett utenfor Bergen. Forlovet meg med mannen min 10.desember.09 og ble mamma til vår vakre datter Thea Emilie 11.april.2010 og venter en liten skatt til Januar 2014. Jeg er over gjennomsnittet glad i interiør, gjenbruk og redesign, og kommer til å blogge en del om dette. Velkommen skal du være!. + Mammaoghjem@gmail.com

Widgets

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits