Graviditet nr 2

Magen etter fødsel.

Gud for noen hektiske dager med 2 barn i hus :) Thea Enilie er veldig sjalu men det går seg nok til tilslutt.

I dag har vi vært tilbake på sykehuset for å ta følling prøven og i morgen er det tilbake for veiing.

Tenkte at jeg skulle poste bilde av hvordan magen min har trukket seg sammen etter fødsel. Den er jo forsatt kjempe myk og slapp men så er det jo også bare 3 dager siden fødsel ;) så keg er igrunn veldig fornøyd!

Dag 1:

Dag 2:

Er som sagt veldig fornøyd :)

2cm åpning og magebilde uke 36.

Hei og hopp! God nyttår alle sammen :) jaggu fikk ikke vi oss en pangstart på året ved og ende opp på føden!
Satt her en kveld og plutselig hadde jeg rier som kom med 3-4 minutters mellomrom og varte i 35-46 sekunder. Kl var blitt 1800 når vi kjørte hjemmefra, og kl 1900 lå jeg på føden, bare 1 cm åpning så fikk beskjed on og komme tilbake kl 2100 for å se om det var noe fremgang. Jaggu var det ikke det, 2,5 cm åpning. Rundt 2300 ble jeg sjekket igjen men da hadde ingenting forandret seg. Med forsatt regelmessige rier valgte jeg og dra hjem. Satt hele natten med rier. Kl 0400 dabbet det hele litt av og jeg fikk sove 2 timer. Kl 10 var vi tilbake da var smertene uutholdelige men forsatt bare 2,5 cm åpning. Bestemte meg for å ligge i badekar. Der lå jeg i sikkert 2,5 time. Ble tatt opp og sjekket på nytt men ingen forandring.

Ettersom jeg bare var i uke 36 ville de verken stoppe eller pushe på en fødsel så det var bare å snøre seg med tålmodighet, sitter her like gravid i dag uten en eneste rie. Kjempe sliten og altfor lei :(

Ellers så venter vi og venter, 25 dager igjen til oul termin og på torsdag er jeg allerede 37 uker. Alt er klart for lillesøster så vi får bare forsette og snøre oss med tålmodighet :) er foresten letter og oppdatere instagram om dagen. Så vist du vil kan du følge me der: Andreassencamilla

35+4 uker magebilde.

Magebildet ble tatt før i dag :) i morgen er det nyttårsaften og heldigvis klarer jeg og knipe igjen til Januar ettersom det ikke er fødsel på gang enda :)

Overgangen fra 1 - 2?

Noen 2 barnsmammaer eller "fler" barnsmammaer som vil dele sin historie. Jeg lurer veldig på hvordan Thea Emilie vil reagere med en liten søster i hus. Akkuratt nå virker det som hun gleder seg veldig og er veldig utålmodig på at lillesøster skal komme ut. Men hun har vært veldig sjalu hittil i sv.skapet. Mye av det tror jeg er at lillesøster skal få seng, vogn, stellebord, klær osv som har vært Thea Emilie sitt.

Hun har også vært veldig slik: "mamma og magen/ Thea og pappa". Og det sårer veldig i grunn.

 

Noen som vil dele sin histore?
En tur på føden.

Nå har vi vært hjemme i 2 dager og har begynt og få orden på alle de nye tingene vi fikk til jul. Vi fikk så mye at jeg har måtte gi vekk en god del også!
______________________________

I går hadde vi oss en tur på føden etter jeg hadde lagt med sammentrekkninger i magen (natt til i går) fra kl 23-07 også dabbet de av og etter det var det ikke så mye liv i magen.
For å være på den sikre siden fikk vi komme på en sjekk, og det viste seg at snuppa har det kjempe fint inni magen. Hun veier litt over 2700 nå, så om sammentrekkningene skulle komme tilbake og bygge seg opp til rier så hadde ikke set gjort noe SA jordmor :) hun er 18% over gjennomsnittet på vekt så har ett lite håp om at hun kan komme før. Men etter å ha gått 6 dager over med Thea Emilie så er det vel bare til og drømme videre tenker jeg :)

Nå har vi nettopp vært på Egons og spist sammen med svigers. I morgen kommer 2 av Andreas sine "små" søsken på besøk mens de har varetelling på jobben :)

Uke 35 og magebilde.

Siden jeg ikke er hjemme før i kveld så blir det en litt annerledes statusoppdatering. I dag er jeg hele 35 uker :) kun 37 dager igjen til termin! Vi har hatt en super jul hittil og innlegg om hva vi har fått osv kommer i morgen da jeg må få pakke ut alt :)

40 dager igjen og høygravid.

God morgen. Hva skal man si? Endelig høygravid? Nå vet jeg at vi går mot slutten og vi skal få hilse på lillesøster! Etter ett sv.skap med masse blødninger kvalme bekkenløsning osv osv. Så skal jeg jammen si det skal bli godt og ikke gå gravid lengre :) Men nå er det jo jul & nyttår, så desember kommer til og fly avgårde og plutselig er vi her. Kjempe spennende :)

Ser dere denne GENIALE puten? Den fikk jeg låne av hun som er sammen med Thea Emilie sin fadder. Og jeg har sover som en stein i natt :) helt fantastisk spørr du meg! Vet ikke hvor den er kjøpt men fantastisk er den ihvertfall :)

Magebilde uke 34.

Statusoppdatering uke 34.

Hei igjen CAMILLA ANDREASSEN

I dag er det onsdag 18. desember, og du er 34 uker ut i svangerskapet. Det er 6 uker og 3 dager igjen til din termin, lørdag 1. februar. 

_________________________________________________________

På vei: 34 uker


Igjen til termin: 6 uker og 3 dager


Neste kontroll: Torsdag 19 desember (fysio)


Kjønn: En jente


Navn: Lykke Elise


Utålmodig:  Ja ekstremt


Innkjøp: Sophie biteleke, vippestol, stokkestol & newborn seat (Kjøper mamma og pappa til jul), barneklær, vogn, bilsete, sengekant


Vektøkning: Veier nå 82kg og start vekt var 62kg


Strekkmerker: Har på "sideflesket" fra forige gang, ser noe pitte pitte små fremme på magen. Men er ikke verdens undergang


Aktivitet: Ja masse


Tungt: Ja uendelig tungt


♥  Kynnere: Ja masse


Hodet festet: Ja så godt som sa JM


Plager: Ekstremt kvalm og bekkensmerter

Matkick: Isvann


Sykehusbaggen: Har begynt og tenke litt på den og funnet frem diverse til Lykke Elise


Høygravid: Nei, 23 desember

 

Mamma klær tips.

Skrev jo for en stund tilbake at jeg hadde bestilt meg litt klær. I dag kom pakken på posten og jeg fikk hentet klærene! De passet perfekt og jeg forelsket meg helt i den ene skjorten. Den var veldig fin og ha til og pynte seg og veldig fin om man heller ikke vil være "for" pyntet. Mens den svarte var litt mer pyntelig og passer (i mine øyne) for besøk og sånn.Legetime & fysio.

Heihei! Ble plutselig noen bloggfrie dager. Dagene nå før jul flyr rett og slett avgårde! Har vært skikkelig rolig med alt jule styret i år så jeg/vi er enda ikke ferdig med gavene. Er jo litt avhengig av at Andreas skal være med, men når han jobber som NK så er det mye jobbing i julen og spesielt ellers. Men 2 julegaver står på listen og ene av de er til Thea Emilie. Har ikke peiling på hva jeg skal kjøpe. Jeg vet en del av gavene hun får og når hun får "alt" det så er det ikke så mye mer og velge mellom. Men ett lekekjøkken er i tankene :) kommer nok godt med når vi får en til prinsesse.

 

Ellers var jeg hos fysio i går for første gang. Var utrolig godt og vondt og bli knadd på. Fikk beskjed om at jeg ikke burde begynne og trene og gjøre bekken øvelser i og med at jeg har så mye kynnere osv. Skulle egentlig til JM i dag men pga sykdom måtte jeg bestille time hos legen, fikk beskjed om blod i urin så den ble sendt til dyrking ettersom det kan være UVI eller blødninger fra skjeden som jeg har. Vist det ikke er UVI og blødninger så blir det nok innleggelse om jeg begynner og blø igjen.

Som dere ser på bildet under har magen vokst drastisk mye på 3 uker og vekt oppgang 10kg på 3 uker! Wow sier nå bare jeg. Hehe :)

 

 

Uke 33.

Statusoppdatering uke 33.

Hei igjen CAMILLA ANDREASSEN

I dag er det onsdag 11. desember, og du er 33 uker ut i svangerskapet. Det er 7 uker og 3 dager igjen til din termin, lørdag 1. februar. 

_________________________________________________________

På vei: 33 uker


Igjen til termin: 7 uker og 3 dager


Neste kontroll: 16 desember Fysio, 17 desember (Hos jordmor)


Kjønn: En jente


Navn: Lykke Elise


Utålmodig:  Ja ekstremt


Innkjøp: Sophie biteleke, vippestol, stokkestol & newborn seat (Kjøper mamma og pappa til jul), barneklær, vogn, bilsete, sengekant


Vektøkning: Var 16 sist men regner med jeg har gått opp litt den siste uken så sikker 17/18kg opp


Strekkmerker: Har på "sideflesket" fra forige gang, ser noe pitte pitte små fremme på magen. Men er ikke verdens undergang


Aktivitet: Ja masse


Tungt: Ja uendelig tungt


♥  Kynnere: Ja masse


Hodet festet: Ja så godt som sa JM


Plager: Ekstremt kvalm og bekkensmerter

Matkick: Isvann


Sykehusbaggen: Har begynt og tenke litt på den og funnet frem diverse til Lykke Elise


Høygravid: Nei, 23 desember

 

Gravid fotoshoot bilde.Bildet er i fra uke 29.

Litt shopping.

God kveld alle sammen. Nå sitter jeg og ser på Keeping up with the kardashian som jeg har tatt opp, mens jeg bestiller litt klær :) Enda er det jo 2 mnd til termin og siden det nærmer seg jul og masse familie besøk er det greit og se litt pyntet ut føler jeg :) Nå har H&M masse tilbud på mammaklær, så jeg har sikret meg en del ting som du kan se på bildet :)

 

I dag har vi ikke gjort så mye, formen er forsatt elendig. Andreas har vært på jobb mens jeg og Thea Emilie har vært hjemme og kost oss, (Ryddet litt på rommet hennes) vi måtte også en kjapp tur på butikken for og handle. Ellers har vi også vært på besøk hos min søster, egentlig for å kjøre Andreas som skal ut for "siste" gang før fødsel. (Som han sa selv..)

 

Tung dag.

Hei og hopp. Ikke vært noe blogging i dag, og det skyldes formen min.

Det er så rart, for når jeg først ble gravid var jeg SÅ klar for å bli kvitt kvalmen. Og for noen avtar sen jo som oftes når man runder uke 12. Men her sitter jeg altså 32 uker på vei. Enda værre! Er ikke det typisk min flaks så vet ikke jeg :(

Men dette skulle altså ikke være klage innlegg. I dag våknet vi til masse snø :) kan tro det var en hoppende glad prinsesse i hus da? Oh yes! Mor derimot ikke så veldig, misforstå meg rett! Jeg vil gjerne ha snø, bare ikke kjøre på den *hehe*. Får trøste med at jeg har vinterdekk!

Andreas hadde fri i dag, noe som han har vært tredje fredag :) lykke dag for meg som bare går hjemme og er sykemeldt. Så vi tok en liten tur ut for og spise lunsj og deretter se på julegaver. Men nå skal jeg få med meg resten av senkveld. Ha en fin kveld videre :)

Hvordan jeg fant ut jeg var gravid.

Tenkte og lage ett innlegg om akkuratt dette. Siden Januar 2011 ville vi veldig gjerne ha en til. Med tanke på 2 tette. Så jeg sluttet på p-piller og "lot" dagene gå sin gang ;) Dager, måneder gikk, jeg begynte og bli litt nervøs på om noe hadde skjedd med meg under fødsel som gjorde at jeg ikke kunne bli gravid igjen. Så jeg bestilte time hos gynekolog, der fikk jeg og Andreas høre at alt så strålende ut og det så ikke ut som jeg hadde født før. *Woho* Han fortalte at siden vi hadde en fra før så skulle dette gå kjempe bra.

Men dager, måneder og ÅR gikk. Ingeting skjedde! Utallige eggløsningstester og graviditetstester var tatt uten hell. Jeg gikk også i 3 mnd på noe som heter Pergotime. (For de som ikke helt vet hva dette er så er det en tabelett man tar på f.o.m 5 dag av mensturasjon t.o.m dag 9 av mensutrasjonen, Og skal hjelpe slik at man får eggløsning)

År 2013 kom og pga min "sykdom" magesår og betennelse i spiserøret var jeg mye syk og vi hadde ikke prøving i planene akkuratt da. Og siden jeg hadde gått uten p-piller i over 2 år så falt det ikke meg/oss inn og bruke noe form for prevansjon. Mars 2013 kom, jeg begynte i ny jobb, Stortrivdes med det og begynte og være flinkere til og gå ut med venniner og ikke bare sitte hjemme og være mamma vær helg. April kom, Thea Emilie fylte hele 3 år. Store fine jenten vår :) Bilen min ble kresjet og jeg kjøpte ny, (Mye mindre siden det ikke var 1 baby til i planene) - Dagene gikk og plutselig var det 17 Mai? Halleluja så fort tiden gikk. Vi hadde en kjempe fin 17 Mai sammen med familien til Andreas og koste oss :)

18 Mai 2013, brå våkner jeg utrolig kvalm og dårlig. (Både Andreas og Thea Emilie lå og sov) Jeg løper inn på badet for jeg trodde jeg måtte spy, bare for gøy tenkte jeg at jeg kunne ta de 2 gravidtetstestene jeg hadde liggende og var egentlig ganske forberedt på at de kom til og være negativ som alle de andre gangene. Men neida, ikke denne gangen! 2 streker LYSTE mot meg. Jeg skulle jo ikke ha mensen før om 4 dager, dette måtte jo være tull. (Gikk inn og fortalte det til Andreas og han var nokså i sjokk men alikevell utrolig glad)

2 dager etterpå hadde det enda ikke synket inn at vi skulle ha en liten skatt til, Apoteket hadde tilbud på clearblue gravditetstester med ukeindikator. Kjøpte da en 2 pk med de og tok en da jeg kom hjem. Gravid 1-2 lyste mot meg. Uvirkelig tenkte jeg. Ventet noen dager til og tok enda en test som det stod Gravid 2-3. Enda helt uvirkelig i mine øyne og det har enda ikke gått helt opp for meg :) men viv gleder oss alle sammen utrolig mye til Lillesøster kommer i månedsskiftet Januar/Februar :)

 Bilde fra syden i sommer, rundt 13 uker på vei tror jeg?

Magebilde uke 32

Da var det ny uke og endelig ett skritt nærmere termin :) Kun 58 dager igjen til fødsel i dag! Herremin, nå kommer julen og plutselig er det januar :) Nå er jo terminen 1 feb men LOV og håpe hun kommer på menstermin? (26jan.) Syns ikke magen har forandret så så altfor masse på 1 uke men litt har den jo :) 

Sykehusbaggen?

Selvom man er mamma og har født før så er alt før fødsel glemt. Jeg husker veldig lite av min forige graviditet og selvfølgelig ikke hva jeg hadde med i i sykehusbaggen. Men jeg har skrevet ned noe også kan vel dere skrive noe i kommentarfeltet om det skulle vise seg har jeg har glemt noe viktig :) Det er jo enda 8 uker igjen til termin, men alltids greit og være forberedt eller hva?

 

Det viktigste:
- HELSEKORTET OG ANDRE VIKTIGE PAPIRER.

Til babyen:
*- 3 luer til å ha på sykehuset (Forskjellig strl)
*- 3 bodyer
*- 2 bukser
*- 2 par sokker
*- 3 Strømpebukser
*- 2 smokker + 1 smokkelenke
* - Helseteppe
* - Bjørnedress til hjemreise
* - Bilstol kommer til å stå klar i bilen

Til  mor:

* - 2 Gode joggebukser / 1 Tights

* - 3 Topper

* - 2 Trøyer

* - 1 Ammebh (Siden jeg ikke fikk melk sist tar jeg bare med den ene)

* - Sokker, tøfler og nettingtruser

* - Toalettsaker

 

Noe du mener jeg mangler?

Fotoshoot fra uke 29. Magebilder kommer i morgen :)

Statusoppdatering uke 32.

Hei igjen CAMILLA ANDREASSEN

I dag er det onsdag 4. desember, og du er 32 uker ut i svangerskapet. Det er 8 uker og 3 dager igjen til din termin, lørdag 1. februar.

__________________________________________

 

På vei: 32 uker


Igjen til termin: 8 uker og 4 dager


Neste kontroll: 16 desember Fysio, 17 desember (Hos jordmor)


Kjønn: En jente


Navn: Lykke Elise


Utålmodig:  Ja veldig.....


Innkjøp: Sophie biteleke, vippestol, stokkestol & newborn seat (Kjøper mamma og pappa til jul), barneklær, vogn, bilsete, sengekant


Vektøkning: Var 16 sist men regner med jeg har gått opp litt den siste uken så sikker 17/18kg opp


Strekkmerker: Har på "sideflesket" fra forige gang, ser noe pitte pitte små fremme på magen. Men er ikke verdens undergang


Aktivitet: Ja masse


Tungt: Ja uendelig tungt


♥  Kynnere: Ja masse


Hodet festet: Ja så godt som sa JM


Plager: Ekstremt kvalm og bekkensmerter

Matkick: Isvann


Sykehusbaggen: Har begynt og tenke litt på den men ikke pakket enda


Høygravid: Nei 3 uker igjen


Julekjole til gravide.

Endelig! Så kom "jule"kjolen som jeg bestilte, vet ikke om dere husker innlegget? Men kjolen er fra Ebay og bestilles her. (Jeg har valgt fargen Cappuchino)

Jeg bestilte strl M så var veldig spent på om den kom til og passe. Men det gjorde den! Fargen var en god del mørkere enn på bildet men alikevel kjempe fin farge :) så alt i alt kjempe fornøyd! Nå skal ikke den brukes før Julaften og da er jeg rundt 35 uker og magen har nok vokst en del til da men med det utrolig gode stretch stoffet skal ikke det bli noe problem :)

Hva syns du?


Litt krøllete da jeg tok den rett fra pakken og prøvde den på :)

Uglepynt til barnevogn.

// Dette innlegget er IKKE sponset.

Denne lille uglen er på vei hjem til meg nå :) Syns den var så utrolig fin og søt! Ikke var den dyr heller syns jeg. For de som kan hekle er jo dette ett supert tips. Skal vise dere bilde så snart den kommer i posten. Tenkte også at jeg skulle sy en vognpose som i lilla og rosa farger som passer til denne uglen :) Dette er samme merke som vi har på sengekanten vår som dere kan se i noen innlegg under. Rosa ugle finner du her.

De har foresten elefanter også vist noen liker det! De finner du her.

Kraftig bekkenløsning.

I dag var det dags for legetime. (Egentlig på fredag på men legen var syk) For noen uker siden gikk jeg til legen pga bekkenet låste seg bare jeg skulle hjelpe Thea Emilie med sko, men hadde ikke særlig mye smerter. Men de 2 siste ukene har dagene og nettene vært helt forferdelig, uansett hva man gjør så gjør alt vondt. I og med at lillesøster ligger så langt nede i bekkenet så blir det ikke akkuratt bedre med ukene.

Men i dag fikk jeg konstantert kraftig bekkenløsning og henvisning til manuellterapaut, men da jeg kom hjem og satte meg ned for og finne en time hos manuellterapaut og ikke EN av 3 ville ta meg inn pga jeg er 31 uker på vei? I alle dager spør du meg, heldigvis kom jeg over en dame som drev med fysio og hadde tidligste timen 16 Desember. Så da ble det det :) Hun virket veldig positiv og sa hun skulle hjelpe meg så godt som hun kunne. Jippi :) (Ser vist ut som Andreas må kjøpe julegavene i år, hihi)

___________________________________________

Nå sitter jeg med beina på bordet og ser på tv. Om 2 timer er mine to kjære hjemme :) Hva gjør dere på i dag?


Magen etter fødsel.

Siden det har vært så utolig mye i media om stakkars Fotballfrue etter det flotte bildet hun la ut 3 dager etter fødsel, så tenkte jeg gjøre det samme. Nå var jo hun utrolig mye mindre enn meg og MYE bedre trent, så at magen hennes var så og si strøken etter fødsel, det skulle vel bare mangle. Eller hùr? Disse bildene viser rett og slett hvordan magen trakk seg fint sammen av seg selv, uten trening!

De som leste min gamle blogg har sikkert sett disse bildene før, men skader vel ikke og pose dem igjen?

Magebilde uke 30 vs 31.

God morgen :) Glemte helt og poste magebilder i går men her kommer det :) Ser det er litt forskjell fra forige uke. Men jeg føler det er enda mer hehe. Bedre bilder kan komme senere. Nå skal jeg hive meg i dusjen og ordne meg, Andreas begynner sent på jobb i dag og Thea Emilie har fått fri fra barnehagen ettersom Farmoren hennes er på besøk kun for i dag :) Ønsker dere en fin dag!'

Statusoppdatering uke 31.

Hei igjen CAMILLA ANDREASSEN

I dag er det onsdag 27. november, og du er 31 uker ut i svangerskapet. Det er 9 uker og 3 dager igjen til din termin, lørdag 1. februar 

____________________________________________________

 

På vei: 31 uker


Igjen til termin: 9 uker og 3 dager


Neste kontroll: 17 desember (Hos jordmor)


Kjønn: En jente


Navn: Lykke Elise


Utålmodig:  Ja veldig.....


Innkjøp: Sophie biteleke, vippestol, stokkestol & newborn seat (Kjøper mamma og pappa til jul), barneklær, vogn, bilsete, sengekant


Vektøkning: 16kg fra jeg ble gravid til nå


Strekkmerker: Har på "sideflesket" fra forige gang, ser noe pitte pitte små fremme på magen. Men er ikke verdens undergang


Aktivitet: Ja masse


Tungt: Ja uendelig tungt


♥  Kynnere: Ja masse


Hodet festet: Ja så godt som sa JM


Plager: Ekstremt kvalm og bekkensmerter

Matkick: Isvann


Sykehusbaggen: Har begynt og tenke litt på den men ikke pakket enda


Høygravid: Nei 3 uker igjen

 


Sa du sliten?

I natt trodde jeg rett og slett jeg hadde rier. Etter jeg hadde lagt meg fikk jeg smerter som strålte nedover beina og i ryggen samt at jeg hadde mensturasjonssmerter. Ikke godt! Ble derfor lite søvn i natt. Etter jeg hadde levert Thea Emilie i barnehagen i dag, låste bekkenet seg 2! ganger etter jeg var kommet hjem. Må bare innse at kroppen rett og slett trenger hvile og ikke ligge på gulvet og klippe i stoff og sy vognposer.

Nå sitter jeg her i sofaen utslitt og tårene ligger rett i øyekroken. Det er så mye jeg vil gjøre som og vaske og rydde dette rote huset eller feks sitte på en vaske maskin? Men kroppen skriker bare jeg prøver og ta beina ned på gulvet :( Håper virkelig ting bli bedre, kjedelig og være utmattet og sliten når man bare er 31 uker på vei vel? Nei nå skal jeg unne meg litt Cola og håpe att øynene sklir sakte men sikkert igjen så jeg kan få noen timer på puten og våkne med masse energi.

Flere slitene gravide?

Statusoppdatering og magebilder kommer senere i dag :) Hurra for 31 uker og bare 9+3 uker til Termin


Gravid fotoshoot bilder del 2.

OBS: ALLE BILDENE ER MNE OG DET ER IKKE LOV OG KOPIERE DISSE! :)

 

Jordmor kontroll overstått.

Dagen i dag startet rett og slett med å hive på seg klær og løpe ut dørene. Thea Emilie skulle i barnehagen og jeg hadde jordmor kontroll 9:45.

Etter mye stress og rettere sagt måling av bilen kom vi oss ut døren og på avgårde til barnehagen.
Var noen minutter forsinket til Jordmor men i det jeg kom inn dørene traff jeg akkuratt på henne. *hell i uhell*

Første hun sa når hun traff meg var: "Wow du har vokst". Kontrollen gikk veldig fint som vanlig og Lykke Elise har det supert i magen og hun var så godt som festet med hodet ned. *Jippi*
Ellers pratet vi endel om blødningene jeg har hatt og hvor utrolig skummelt og ekkelt det var :( Ikke noe kjekt så frem til fødsel blir det kun avslapping og sofasliting :)

Nå sitter jeg og Thea Emilie hos min søster mens vi venter på svar fra Andreas. Måtte nemlig kåre han på sykehuset i sted etter en lege time så håper alt er bra og at han snart kan hentes hjem :(

Kjørte igjennom byen isted og se på dette fine. Elsker rett og slett julen :)

Julekjole til en høygravid.

På julaften er jeg rundt 35 uker og har nå bestilt meg en julekjole fra ebay som jeg håper passer. Syns den var utrolig fin :) Fåes her.

Om jeg ikke tar helt feil betalte ejg bare 174kr inkl frakt? Latterlig billig! Jeg bestilte fargen Cappuccino som du ser på bildet :)

Hva syns du? Har du kjøpt julekjole?

På sykehuset.

I går kom jeg brått på sykehuset da jeg plutselig bare skulle på toalettet og oppdaget at jeg blødde. MYE! Det var en utrolig ekkel følelse og jeg ble utrolig redd. Det første føden spurte om da jeg ringte var om je ghadde født fortidlig før?! Da kjente jeg at jeg fikk helt panikk. Jeg hadde jo såvidt vondt så dette kan ikke være fødsel. Heldigvis stoppet blødningene etterhvert og etter mase observasjon, prøver og 3 ultralyder stoppet heldigvis blødningene.

Nå ligger jeg på sofaen etter å ha hatt litt utflod igjen men dette sa føden er pga takene/murringene jeg har i magen. Kjenner masse liv fra snuppa så får bare prøve og slappe av så mye som mulig selvom jeg vil rydde og vaske for helgen :( hehe.

Noen som har opplevd lignende?

30 uker magebilde.

Statusoppdatering uke 30.

Hei igjen CAMILLA ANDREASSEN

I dag er det Onsdag 20. november, og du er 30 uker ut i svangerskapet. Det er 10 uker og 3 dager igjen til din termin, Lørdag 1. februar.

___________________________________________________________________

På vei: 30 uker

Neste kontroll: 25(?) November

Kjønn: Jente

Utålmodig: Begynner og bli det nå ja :)

Navn: Lykke Elise

Innkjøp: Kjøpt en Sophie biteleke, 1 bilsete, vogn, vippestol, babyklær og hentesett

Vektøkning: Har gått opp ca 18kg siden jeg ble gravid til nå

Melk i brystene: Merket litt tidligere men ikke nå lengre

Strekkmerker: På hoftene og puppene (Fra forige gang) og ett nytt på magen

Hevelser og vann i kroppen: Nei

Hodet ned: Nei hun snurrer forsatt rundt inni der

Aktivitet: Ja kjenner vær dag, men lite siden morkaken ligger foran

Tungt: Ja litt, har blitt ganske stor så og alt er ett ork

 Kynnere: Ja masse

Hodet festet: Nei virker ikke slik ihvertfall

Barnerom: Hun skal sove inne hos oss i begynnelsen, så flytter hun inn på Thea Emilie sitt rom etterhvert

Sulten: Hele tiden!

Matkick: Isvann

Plager: Ekstramt kvalm (Håper den gir seg snart) og vondt bekken

Humør: Litt opp og ned?

Sykehusbaggen: Har ikke tenkt så mye på den enda

 Høygravid: Nei, ikke enda

 

30 uker - 10 igjen.

Wow så tiden flyr altså :) i morgen er jeg altså i uke 30 og går inn i svangersakpsuke 31. Utrolig or what? Har liksom gått og ventet i evigheter på å bli gravid og når man først blir det så går tiden så utrolig fort :) Men det er jo i grunn bare supert for min del. Formen er så utrolig dårlig om dagen, nesten verre enn den var de første ukene. Men sånn er det bare :) Verdens beste premie får man jo tilslutt.

__________________________________________________________________

I dag kommer mamma på besøk fra Haugesund og Thea Emilie gleder seg enormt mye til mormoren skal få ligge i sengen hennes :) Blir kjekt og se henne igjen. Har ikke sett henne siden jeg var rundt 21(?) uker. Lenge syns jeg! så planen for resten av dagen blir å gå på peppes og spise god pizza :) nam nam. Har tatt magebilde fra i dag. 29+6 og sammenlignet med uke 30 fra forige graviditet. Syns ikke det er så altfor stor forskjell fra graviditet med Thea Emilie og nå med Lykke Elise.

 


Bilde nr 1 er jeg 30 uker med Thea Emilie & bilde nr 2 29+6 med lillesøster.

3D Ultralyd.

Når jeg var 28 uker på vei hadde vi 3D ul. Litt fordi vi var spent på om det faktisk var en jente og MEST fordi vi ville hilse på lille skatten :) Men det er vistnok ikke noen tvil om at det skjuler seg en liten Lykke Elise i magen!

Det ble ikke så altfor mange bilder og heller ikke så gode fordi morkaken ligger foran og navlestrengen lå ani ansiktet. Jeg prøvde pg hoppe og få navlestrengen til og flytte på seg, men neida. Og på toppen av det hele tok lille luringen vår hånden foran :) men forelska ble vi alikevel og det første vi så når vi begynte var at hun var prikk lik storesøster :) dette blir så koselig. Vi gleder oss veldig til og få møte lillesøster.

Gravid fotoshoot.

I går var jeg 29+3 og det er allerede 10 uker siden jeg og min gode venninne Karianne tok gravid bilder ute. Planen var og ta nye i dag, men for dere som følger nyheter eller bor i Bergen omeng så har det regnet ekstremt mye :) Så da kom snille og flinke Renate på "hjemmebesøk" og rigget seg til og gjorde stuen om til ett foto studio :) Veldig koselig og vi tok ihvertfall over 100 bilder!

En del av bildene er bare i bh og truse så kommer ikke til og legge de ut men de som er "mer" dekket til skal dere selvfølgelig få se :) Nå har jeg ikke fått alle bildene så det blir bare en pitte liten smakebit. Som dere sikkert ser har jeg også farget håret (igjen) hehe. Men tok ingen sjangser i går med gult hår på bildene. Skal jo være noe fint og se tilbake på :)

Her er fra jeg var 19 uker:Bilder fra i går: 29 uker.

Sengekant verden.

Endelig er det kommet i hus! Jeg har vært fast bestemt lenge på hva jeg ville ha.
En av fordelene med og ha barn er at man har da fått prøvd og vet bedre nå hva man liker :) (LES: etter min mening) når Lykke Elise kommer til verden og ikke ruller rundt i sengen så er det greit og ha en vanlig sengekant, egentlig hadde jeg ikke tenkt og kjøpe det og bare bruke den andre jeg hadde kjøpt men falt helt for den og prisen var priceless. Så da falt valget på denne nydelige rosa med hvite striper fra Lexingtong. De fleste vet jo at dette er ett ganske dyrt merke og denne koster egentlig 1199,- men siden jeg kjøpte min "brukt" fikk jeg den for hele 150,- :) Hvor utrolig sprøtt er ikke det? Kjempe billig i mine øyne :)

Den andre sengekanten jeg har kjøpt er selvfølgelig en rosa/lilla fra merket Sebra. Denne angrer jeg veldig på at vi ikke kjøpte til Thea Emilie. Denne er utrolig god og ikke så veldig lett og rive ned når de blir litt større og mer "urolig" i sengen :) fåes kjøpt her:

Statusoppdatering uke 29.

Hei igjen CAMILLA ANDREASSEN

I dag er det onsdag 13. november, og du er 29 uker ut i svangerskapet. Det er 11 uker og 3 dager igjen til din termin, lørdag 1. februar.

_________________________________________________________________________

På vei: 24 uker

Neste kontroll: 1 November

Kjønn: Jente

Utålmodig: Begynner og bli det nå ja :)

Navn: Lykke Elise

Innkjøp: Kjøpt en Sophie biteleke, 1 bilsete, vogn, babyklær og hentesett

Vektøkning: Har gått opp ca 18kg siden jeg ble gravid til nå

Melk i brystene: Merket litt tidligere men ikke nå lengre

Strekkmerker: På hoftene og puppene (Fra forige gang) og ett nytt på magen

Hevelser og vann i kroppen: Nei

Hodet ned: Nei hun snurrer forsatt rundt inni der

Aktivitet: Ja kjenner vær dag, men lite siden morkaken ligger foran

Tungt: Ja litt, har blitt ganske stor så og alt er ett ork

 Kynnere: Ja masse

Hodet festet: Nei

Barnerom: Hun skal sove inne hos oss i begynnelsen, så flytter hun inn på Thea Emilie sitt rom etterhvert

Sulten: Hele tiden!

Matkick: Isvann

Plager: Ekstramt kvalm (Håper den gir seg snart) og vondt bekken

Humør: Litt opp og ned?

Sykehusbaggen: Har ikke tenkt så mye på den enda

 Høygravid: Nei, ikke enda


Velkommen


Hei. Jeg er en jente på 20 år, bosatt på Askøy rett utenfor Bergen. Forlovet meg med mannen min 10.desember.09 og ble mamma til vår vakre datter Thea Emilie 11.april.2010 og venter en liten skatt til Januar 2014. Jeg er over gjennomsnittet glad i interiør, gjenbruk og redesign, og kommer til å blogge en del om dette. Velkommen skal du være!. + Mammaoghjem@gmail.com

Widgets

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits