»Graviditet

Endelig!

Klokken er over 01:00 og i dag er det 49 dager igjen til termin :) guuu så vi gleder oss! Endelig nede på 49 tallet, og snart høygravid.

Gleder oss veldig til og få hilse på lillesøster :) selvom jeg er utrolig dårlig og har vansker med og bevege meg så er dette trossalt siste graviditeten min (ihvertfall på mangen år, hihi) så MÅ jeg bare nyte den, for såklart kommer jeg til og savne spark og se den voksende magen min :)

Er du gravid? Når er din termin?

Gårsdagens antrekk.

Klokken er 01:06 så derfor skriver jeg i går ;) Overskriften snakker vel for seg selv? tenkte og poste gårsdagens antrekk :) enkelt og behagelig antrekk for en tur på butikken etter min mening. Glad jeg enda får på meg mine gamle bukser til tross for 16kg opp. Man blir jo som alle vet lei både tights og mammabukser.

Forige graviditet tok det lang tid etter fødsel før jeg tok på meg en tights igjen. *hehe* så denne gang ville jeg ikke bare gå med det, for man blir jo lei uansett hvor behagelig det er :)

Vi måtte også stoppe på senteret i dag for Andreas skulle ha ny parfyme så da kjøpte jeg 3 bodyer til lillesøster og Thea Emilie fikk en Hello Kitty veske ;)

Magebilde uke 16.

Guri, hvor jeg savner og gå gravid, har så grååådig lyst på en liten bror eller søster til Thea Emilie. Men vi får se hva tiden viser :-) Har ikke helt klart og overtale min kjære enda! Hehe :-) Men nå er jo Thea Emilie 2 år i April og det synes jeg er mer enn nok.

 

Hvor mange år er det mellom dine barn?

 


Velkommen


Hei. Jeg er en jente på 20 år, bosatt på Askøy rett utenfor Bergen. Forlovet meg med mannen min 10.desember.09 og ble mamma til vår vakre datter Thea Emilie 11.april.2010 og venter en liten skatt til Januar 2014. Jeg er over gjennomsnittet glad i interiør, gjenbruk og redesign, og kommer til å blogge en del om dette. Velkommen skal du være!. + Mammaoghjem@gmail.com

Widgets

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits