Blogg

Hjemme hos oss.

Nå som det nærmer seg fødsel syns jeg det kan være greit og ha huset på stell. Med ett barn fra før så er det jo ikke alltid like enkelt, men alikevel verdt ett forsøk, Hehe :)

Som dere ser er julepynten allerede pakket vekk. Det gjorde jeg faktisk mens jeg hadde rier. Hehe :)

Har du instagram?

I "hektiske" dager hvor det blir lite blogging er det mye enklere og legge ut bilder der. Så om du vil følge meg så heter jeg: Andreassencamilla :)

En aldri så liten oppdatering.

Hva kan jeg si? Vi har enda ikke funnet ny leilighet så er ganske nervøs. Men vi har søkt lån så får se om det går vår vei slik at vi slipper og leie igjen :-) Ellers så har vi vørt ganske hedig og fått lov til ig bo her til 1 aug, men da må vi være ute, så krysser fingrene for oss :-) Nå skal snuppa bades og gjørrs klar for sengen. Ha en fin kveld videre!

GJESTEINNLEGG

Hei!

Camilla hadde en lesar som lurte på om eg kunne skrive et gjesteinnlegg, og det ville eg gjerne. Eg har som mange veit hatt en del bloggar det siste året, på både blogg.no, wordpress og bloggr.no. Da eg sletta bloggen mamma1993.blogg.no så var det mest fordi at eg følte at eg hadde fått altfor mange lesarar og eg følte etterkvart at eg ikkje ville ha den oppmerksomheten og spesielt ikkje legge ut så mykje om sønnen min. Så blei det litt fram og tilbake. Oppretta en blogg på wordpress med passord som eg ga til trofaste lesere, men passordet blei sendt rundt til personar som eg ikkje følte var trofaste lesere og da endte det med at eg sletta bloggen, og det var grunnen til at eg sletta bloggen på bloggr.no òg. Det oppstod ting i privatlivet og kvardagen min og det var ting som eg ikkje ville offentliggjere der og da pga. mange forvirrande følelsar, så da var det rett og slett mykje meir enkelt å berre kutte ut å blogge. Så da veit dokke det! :)

For noken er det nok et sjokk og for andre ikkje, men iløpet av den tida eg har vert ute av 'bloggverdenen' så har eg og pappaen til Elias har flytta fra kvarandre. Til tross for at vi ikkje bur ilag lenger, så har eg det bedre enn eg noken gang har hatt det, vennskapet vårt er bedre enn aldri før og ikkje har vi sett Elias så blid som det han er no heller. Eg vil ikkje gå så mykje innpå koffor han har flytta ut, det er så komplisert. Men eg kan iallefall seie at det ikkje har skjedd noke, og vi har et fantastisk vennskap og samarbeidar godt. Han har flytta inn i kjellarleiligheta til foreldra sine og har Elias så ofte som han vil (rimelig såklart), og på den måten får Elias òg et mykje bedre forhold til sin pappa, farmor og farfar og tante - og det er jo ikkje anna enn flott. For meg er det veldig viktig at Elias er akkurat like trygg på pappaen sin som på meg, og det har han blitt no :)

Eg storkosar meg med å bu aleine, styre heilt sjølv i huset og å gjere ting på akkurat min måte. Eg har blitt mykje meir sjølvstendig når det kjem til meg sjølv, husholdning og det å ta meg av Elias - og eg elskar følelsen det gir meg. Før var eg heilt avhengig av pappaen til Elias når det kom til absolutt alt - men no klarar eg meg sjølv, og herlig er det. Eg har vokst på denne erfaringa. Eg føle endelig at eg leve opp til den alderen eg føle eg er i - har trossalt følt meg som en 25 åring i en 18 årings kropp, men på en ubehagelig måte og som eg ikkje har klart å tilpasse meg heilt til, men no føle eg endelig at eg har klart å tilpasse meg den alderen eg føle eg er i - og det gjer meg meir lykkelig og fornøgd som person. No som vi ikkje bur ilag og Elias er hos han av og til, så gjer det at eg får litt fridagar innimellom og det er virkelig godt. Å kunne gå ut av huset for å gå seg en lang tur heilt aleine seint på kvelden er undervurdert. Elias har rukke å bli 15 mnd og er meir turbo enn aldri før, så det er travelt - men at han er hos pappaen av og til gjer det enklare. Vi har søkt barnehageplass og ligge på 1. på venteliste, så vi reknar med at gutten vår skal begynne i barnehage om ikkje så altfor lenge. Eg har òg fått meg jobb, som støttekontakt for et barn på 5 år. Kan ikkje gå så mykje innpå det pga taushetsplikt, men eg trivst veldig godt! :)

Så alt i alt har vi det kjempeflott alle tre! Eg veit at mange lure på om eg kjem til å begynne å blogge igjen, og da kan eg fastslå at eg kjem mest sannsynlig aldri til å begynne å blogge igjen.

PS. Skal ikkje vere med på Unge Mødre sånn som mange trur. Trakk meg i siste liten :)I dag har vi vert på Heradsplassen på Sandane og tent lys, lagt ned blomster og skreve under kondolanseprotokoll for dei omkomne og pårørande. Det ga en tung men veldig god følelse. Det er heilt ubeskrivelig og uvirkelig det som har skjedd, og dagane er tunge og sterkt prega av hendelsane i Oslo, til tross for at eg ikkje kjenne noken av dei omkomne eller pårørande.

- IselinI'm back.

Etter jeg skrev gjesteinnlegget hos Casandra forstod jeg egentlig at jeg har virkelig savnet og blogge. Og etter masse om og men, og litt prat med min kjære mann kom jeg frem til at jeg skulle lage en slags "fritids-blogg".

Så om noen har lyst og lage en header, kan dere sende meg en mail. Mizz_ca92@hotmail.com


Velkommen


Hei. Jeg er en jente på 20 år, bosatt på Askøy rett utenfor Bergen. Forlovet meg med mannen min 10.desember.09 og ble mamma til vår vakre datter Thea Emilie 11.april.2010 og venter en liten skatt til Januar 2014. Jeg er over gjennomsnittet glad i interiør, gjenbruk og redesign, og kommer til å blogge en del om dette. Velkommen skal du være!. + Mammaoghjem@gmail.com

Widgets

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits