Innleggelse?

14.01.2014 // kl.23:03 // »Mammarollen // Ingen kommentarer

Hei og hopp! Dagene flyr avgårde :) Lykke Elise er allerede 4 dager gammel og er bare helt herlig. I dag var vi tilbake på sykehuset for veiing og gulsot prøve. Hun hadde ikke gått ned mye av fødselsvekt og det er jo kjempe bra, da jeg både ammer og gir litt tillegg.

Det viste seg også at hun hadde ganske høy gulsot verdi så vi skal tilbake i morgen for å se om den har steget eller ikke. Håper ikke den har gått lengre opp! Vi var igjennom dette med Thea Emilie også, det og ser barnet ditt ligge til lysbehandlig 1 døgn er ikke en kjekk ting og det tar virkelig på kroppen. Vi får bare krysse fingrene for at prinsessen vår slipper lysbehandlig :)
14.01.2014 kl.23:03 // »Mammarollen // 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


Velkommen


Hei. Jeg er en jente på 20 år, bosatt på Askøy rett utenfor Bergen. Forlovet meg med mannen min 10.desember.09 og ble mamma til vår vakre datter Thea Emilie 11.april.2010 og venter en liten skatt til Januar 2014. Jeg er over gjennomsnittet glad i interiør, gjenbruk og redesign, og kommer til å blogge en del om dette. Velkommen skal du være!. + Mammaoghjem@gmail.com

Widgets

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers

Image and video hosting by TinyPic

hits