En tur på føden.

28.12.2013 // kl.20:17 // Graviditet nr 2 // 1 kommentar

Nå har vi vært hjemme i 2 dager og har begynt og få orden på alle de nye tingene vi fikk til jul. Vi fikk så mye at jeg har måtte gi vekk en god del også!
______________________________

I går hadde vi oss en tur på føden etter jeg hadde lagt med sammentrekkninger i magen (natt til i går) fra kl 23-07 også dabbet de av og etter det var det ikke så mye liv i magen.
For å være på den sikre siden fikk vi komme på en sjekk, og det viste seg at snuppa har det kjempe fint inni magen. Hun veier litt over 2700 nå, så om sammentrekkningene skulle komme tilbake og bygge seg opp til rier så hadde ikke set gjort noe SA jordmor :) hun er 18% over gjennomsnittet på vekt så har ett lite håp om at hun kan komme før. Men etter å ha gått 6 dager over med Thea Emilie så er det vel bare til og drømme videre tenker jeg :)

Nå har vi nettopp vært på Egons og spist sammen med svigers. I morgen kommer 2 av Andreas sine "små" søsken på besøk mens de har varetelling på jobben :)

28.12.2013 kl.20:17 // Graviditet nr 2 // 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

Ingen kommentarer

Kathe

29.12.2013 kl.10:35

Har sammentrekninger hver natt. E vonde og enda mindre søvn på meg enn vanlig. Så kreftene er vekke :( godt dere fikk komme på sjekk og at alt var bra. Her ble babyen målt til 2700 den 14 desember så da e vel dette en ganske stor baby i og med at eg bare e en uke lengre enn deg. Oioi. Dette blir noen spennende uker. Lykke til!!!:):)

Skriv en ny kommentar


Velkommen


Hei. Jeg er en jente på 20 år, bosatt på Askøy rett utenfor Bergen. Forlovet meg med mannen min 10.desember.09 og ble mamma til vår vakre datter Thea Emilie 11.april.2010 og venter en liten skatt til Januar 2014. Jeg er over gjennomsnittet glad i interiør, gjenbruk og redesign, og kommer til å blogge en del om dette. Velkommen skal du være!. + Mammaoghjem@gmail.com

Widgets

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers

Image and video hosting by TinyPic

hits