Late dager og null energi.

21.12.2013 // kl.23:52 // »Hverdag // Ingen kommentarer

Blir ekstremt lite og skrive her inne om dagen. Vil liksom ikke bare klage heller :) - det er jo ikke noe gøy og lese! Så da velger jeg og heller ikke skrive så mye for jeg er ekstremt trøtt og sliten om dagen. Blir utrolig lite søvn og på toppen av det hele har både keg og Thea Emilie blir kjempe forskjølet.

Men på fredag tok Thea Emilie juleferie fra barnehagen og blir hjemme med meg til over nyttår. Kjekt med litt mamma og Thea Emilie tid før lillesøster kommer :)

I dag er Andreas ute med noen kompiser mens jeg ligger på sofaen med stuevinduet helt åpent. Hehe! Koker over ;) i morgen skal vi hente og levere siste rest av julegaver. Har tatt det ganske piano denne julen. Er jo nada julestemning :/ kjedelig uten snø!

Nå skal keg se om jeg får inn Internett på Playstation til Andreas så jeg kan finne meg en film på Netflix i håp om og bli trøtt :) Hehe.

34+2 i dag :) snart høygravid!

21.12.2013 kl.23:52 // »Hverdag // 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


Velkommen


Hei. Jeg er en jente på 20 år, bosatt på Askøy rett utenfor Bergen. Forlovet meg med mannen min 10.desember.09 og ble mamma til vår vakre datter Thea Emilie 11.april.2010 og venter en liten skatt til Januar 2014. Jeg er over gjennomsnittet glad i interiør, gjenbruk og redesign, og kommer til å blogge en del om dette. Velkommen skal du være!. + Mammaoghjem@gmail.com

Widgets

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers

Image and video hosting by TinyPic

hits