Legetime & fysio.

17.12.2013 // kl.17:23 // Graviditet nr 2 // Ingen kommentarer

Heihei! Ble plutselig noen bloggfrie dager. Dagene nå før jul flyr rett og slett avgårde! Har vært skikkelig rolig med alt jule styret i år så jeg/vi er enda ikke ferdig med gavene. Er jo litt avhengig av at Andreas skal være med, men når han jobber som NK så er det mye jobbing i julen og spesielt ellers. Men 2 julegaver står på listen og ene av de er til Thea Emilie. Har ikke peiling på hva jeg skal kjøpe. Jeg vet en del av gavene hun får og når hun får "alt" det så er det ikke så mye mer og velge mellom. Men ett lekekjøkken er i tankene :) kommer nok godt med når vi får en til prinsesse.

 

Ellers var jeg hos fysio i går for første gang. Var utrolig godt og vondt og bli knadd på. Fikk beskjed om at jeg ikke burde begynne og trene og gjøre bekken øvelser i og med at jeg har så mye kynnere osv. Skulle egentlig til JM i dag men pga sykdom måtte jeg bestille time hos legen, fikk beskjed om blod i urin så den ble sendt til dyrking ettersom det kan være UVI eller blødninger fra skjeden som jeg har. Vist det ikke er UVI og blødninger så blir det nok innleggelse om jeg begynner og blø igjen.

Som dere ser på bildet under har magen vokst drastisk mye på 3 uker og vekt oppgang 10kg på 3 uker! Wow sier nå bare jeg. Hehe :)

 

 

17.12.2013 kl.17:23 // Graviditet nr 2 // 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


Velkommen


Hei. Jeg er en jente på 20 år, bosatt på Askøy rett utenfor Bergen. Forlovet meg med mannen min 10.desember.09 og ble mamma til vår vakre datter Thea Emilie 11.april.2010 og venter en liten skatt til Januar 2014. Jeg er over gjennomsnittet glad i interiør, gjenbruk og redesign, og kommer til å blogge en del om dette. Velkommen skal du være!. + Mammaoghjem@gmail.com

Widgets

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers

Image and video hosting by TinyPic

hits