Hvordan jeg fant ut jeg var gravid.

05.12.2013 // kl.13:08 // Graviditet nr 2 // 6 kommentarer

Tenkte og lage ett innlegg om akkuratt dette. Siden Januar 2011 ville vi veldig gjerne ha en til. Med tanke på 2 tette. Så jeg sluttet på p-piller og "lot" dagene gå sin gang ;) Dager, måneder gikk, jeg begynte og bli litt nervøs på om noe hadde skjedd med meg under fødsel som gjorde at jeg ikke kunne bli gravid igjen. Så jeg bestilte time hos gynekolog, der fikk jeg og Andreas høre at alt så strålende ut og det så ikke ut som jeg hadde født før. *Woho* Han fortalte at siden vi hadde en fra før så skulle dette gå kjempe bra.

Men dager, måneder og ÅR gikk. Ingeting skjedde! Utallige eggløsningstester og graviditetstester var tatt uten hell. Jeg gikk også i 3 mnd på noe som heter Pergotime. (For de som ikke helt vet hva dette er så er det en tabelett man tar på f.o.m 5 dag av mensturasjon t.o.m dag 9 av mensutrasjonen, Og skal hjelpe slik at man får eggløsning)

År 2013 kom og pga min "sykdom" magesår og betennelse i spiserøret var jeg mye syk og vi hadde ikke prøving i planene akkuratt da. Og siden jeg hadde gått uten p-piller i over 2 år så falt det ikke meg/oss inn og bruke noe form for prevansjon. Mars 2013 kom, jeg begynte i ny jobb, Stortrivdes med det og begynte og være flinkere til og gå ut med venniner og ikke bare sitte hjemme og være mamma vær helg. April kom, Thea Emilie fylte hele 3 år. Store fine jenten vår :) Bilen min ble kresjet og jeg kjøpte ny, (Mye mindre siden det ikke var 1 baby til i planene) - Dagene gikk og plutselig var det 17 Mai? Halleluja så fort tiden gikk. Vi hadde en kjempe fin 17 Mai sammen med familien til Andreas og koste oss :)

18 Mai 2013, brå våkner jeg utrolig kvalm og dårlig. (Både Andreas og Thea Emilie lå og sov) Jeg løper inn på badet for jeg trodde jeg måtte spy, bare for gøy tenkte jeg at jeg kunne ta de 2 gravidtetstestene jeg hadde liggende og var egentlig ganske forberedt på at de kom til og være negativ som alle de andre gangene. Men neida, ikke denne gangen! 2 streker LYSTE mot meg. Jeg skulle jo ikke ha mensen før om 4 dager, dette måtte jo være tull. (Gikk inn og fortalte det til Andreas og han var nokså i sjokk men alikevell utrolig glad)

2 dager etterpå hadde det enda ikke synket inn at vi skulle ha en liten skatt til, Apoteket hadde tilbud på clearblue gravditetstester med ukeindikator. Kjøpte da en 2 pk med de og tok en da jeg kom hjem. Gravid 1-2 lyste mot meg. Uvirkelig tenkte jeg. Ventet noen dager til og tok enda en test som det stod Gravid 2-3. Enda helt uvirkelig i mine øyne og det har enda ikke gått helt opp for meg :) men viv gleder oss alle sammen utrolig mye til Lillesøster kommer i månedsskiftet Januar/Februar :)

 Bilde fra syden i sommer, rundt 13 uker på vei tror jeg?

05.12.2013 kl.13:08 // Graviditet nr 2 // // 6 kommentarer // // Permalenke // Tips en venn

5 kommentarer

Siren Mari

05.12.2013 kl.13:38

Kan tenke meg det var kjekt når den viste positiv:)

Marita Pettersson

05.12.2013 kl.18:56

Åh, tror det er slik at når man har "gidd" opp på en måte, det er da det går! :-D Men når man prøver og prøver, så går det ikke! Lykke til :-D

:)

05.12.2013 kl.20:42

Er dere over "kneika" nå, slik at det passer med barn? Eller hjalp barnet dere over på en måte? :)

Forstår Thes at hun skal bli storesøster? Vi har nettopp fortalt vår at hun skal bli det, og hun grublet en stund før hun skjønte det tror jeg :p
:): Hva du mener med "kneika" vet jeg ikke i og med at vi hele tiden har ønsket 1 til men det ble rett og slett for tungt og gå vær mnd og håpe.

Thea Emilie forstår det og gleder seg veldig :)

makeitbelievable

06.12.2013 kl.03:06

Dumt at det skulle ta så lenge, men babyer kan jo ikke planlegges, de kommer når man minst venter det!

Jeg er glad jeg tar 2 i slengen, så slipper jeg å ha det "presset" å få enda en ganske nært sånn at de kan være på ca samme nivå ;)

Gratulerer med prinsesse nummer 2 og håper alt går bra ! :D
makeitbelievable: Ja heldig med den da :D Tusen takk. Lykke til til deg også :)

Skriv en ny kommentar


Velkommen


Hei. Jeg er en jente på 20 år, bosatt på Askøy rett utenfor Bergen. Forlovet meg med mannen min 10.desember.09 og ble mamma til vår vakre datter Thea Emilie 11.april.2010 og venter en liten skatt til Januar 2014. Jeg er over gjennomsnittet glad i interiør, gjenbruk og redesign, og kommer til å blogge en del om dette. Velkommen skal du være!. + Mammaoghjem@gmail.com

Widgets

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers

Image and video hosting by TinyPic

hits