Gårsdagens antrekk.

01.12.2013 // kl.01:14 // »Graviditet // Ingen kommentarer

Klokken er 01:06 så derfor skriver jeg i går ;) Overskriften snakker vel for seg selv? tenkte og poste gårsdagens antrekk :) enkelt og behagelig antrekk for en tur på butikken etter min mening. Glad jeg enda får på meg mine gamle bukser til tross for 16kg opp. Man blir jo som alle vet lei både tights og mammabukser.

Forige graviditet tok det lang tid etter fødsel før jeg tok på meg en tights igjen. *hehe* så denne gang ville jeg ikke bare gå med det, for man blir jo lei uansett hvor behagelig det er :)

Vi måtte også stoppe på senteret i dag for Andreas skulle ha ny parfyme så da kjøpte jeg 3 bodyer til lillesøster og Thea Emilie fikk en Hello Kitty veske ;)

01.12.2013 kl.01:14 // »Graviditet // 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


Velkommen


Hei. Jeg er en jente på 20 år, bosatt på Askøy rett utenfor Bergen. Forlovet meg med mannen min 10.desember.09 og ble mamma til vår vakre datter Thea Emilie 11.april.2010 og venter en liten skatt til Januar 2014. Jeg er over gjennomsnittet glad i interiør, gjenbruk og redesign, og kommer til å blogge en del om dette. Velkommen skal du være!. + Mammaoghjem@gmail.com

Widgets

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers

Image and video hosting by TinyPic

hits