Endelig hjemme.

28.11.2013 // kl.17:24 // »Hverdag // 2 kommentarer

For en dag, den har rett og slett gått i ett sett og bare flydd avgårde. I dag rundt 11 spiste vi lunsj og koste oss sammen med Andreas sin mamma og mormoren hans.
På vei tilbake til bilen begynte jeg og lete etter lommeboken og parkeringsbilletten vår. Helt til jeg kom på at den hadde Andreas oppi posen som han klarte og glemme på restauranten. *flaks* Andreas løp avgårde og klarte selvfølgelig og knuse hele skjermen på tlf så siden han har igjennom jobben gikk vi og kjøpte ny :)
Deretter var det jobbfor Andreas, så datok jeg med meg Thea Emilie på nattåpent for å kjøpe meg noen singletter som går litt nedenfor magen.
Nå har vi nettopp kommet hjem etter å ha fått i oss litt mc donalds. Begge to er like utslitt. *Hehe* vi ligger strak ut på sofaen, jeg med pc og hun med ipaden.

 

Magebildet tok jeg i morres da jeg skulle kle på meg :) som dere ser har magen vokst mye. Og jeg er bare 31 uker! Ikke noe fotballfrue mage her i gården :) men fy søren damen ser bra ut!

28.11.2013 kl.17:24 // »Hverdag // // 2 kommentarer // // Permalenke // Tips en venn

Én kommentar

Karna

29.11.2013 kl.19:50

Du er nå temmelig flott du også! Ha en fin helg :)
Karna: Tusen takk :) så hyggelig sagt.

Skriv en ny kommentar


Velkommen


Hei. Jeg er en jente på 20 år, bosatt på Askøy rett utenfor Bergen. Forlovet meg med mannen min 10.desember.09 og ble mamma til vår vakre datter Thea Emilie 11.april.2010 og venter en liten skatt til Januar 2014. Jeg er over gjennomsnittet glad i interiør, gjenbruk og redesign, og kommer til å blogge en del om dette. Velkommen skal du være!. + Mammaoghjem@gmail.com

Widgets

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers

Image and video hosting by TinyPic

hits