På sykehuset.

22.11.2013 // kl.11:40 // Graviditet nr 2 // 3 kommentarer

I går kom jeg brått på sykehuset da jeg plutselig bare skulle på toalettet og oppdaget at jeg blødde. MYE! Det var en utrolig ekkel følelse og jeg ble utrolig redd. Det første føden spurte om da jeg ringte var om je ghadde født fortidlig før?! Da kjente jeg at jeg fikk helt panikk. Jeg hadde jo såvidt vondt så dette kan ikke være fødsel. Heldigvis stoppet blødningene etterhvert og etter mase observasjon, prøver og 3 ultralyder stoppet heldigvis blødningene.

Nå ligger jeg på sofaen etter å ha hatt litt utflod igjen men dette sa føden er pga takene/murringene jeg har i magen. Kjenner masse liv fra snuppa så får bare prøve og slappe av så mye som mulig selvom jeg vil rydde og vaske for helgen :( hehe.

Noen som har opplevd lignende?

22.11.2013 kl.11:40 // Graviditet nr 2 // // 3 kommentarer // // Permalenke // Tips en venn

3 kommentarer

notatblokk

22.11.2013 kl.12:27

Uffda! :/ Det må ha vært kjempeekkelt å oppleve... unn deg å slappe av nå, koos deg med noe godt isvann og favorittserien :) Viktig å slappe av! God bedring, eller hva man sier til dette :)

solsikkefamilien

22.11.2013 kl.12:39

Huff.. Ikke gøy ! Bra det ikke var noe farlig da.. Jeg begynte plutlig å blø mye med min første.. Men var heldigvis ikke farlig det heller.. Fikk beskjed om å ta det med ro.

Så nyt dagen på sofaen og bare slapp av :-)

Famwangaasegg-Mamma & Theamor

22.11.2013 kl.13:05

Huffda, håper det ikke skjer fler ganger..skjønner at du synes det er skremmende. Har nok ikke opplevd det på den måten før, så kan ikke dele noen erfaringer med deg..Ta det med ro, rot eller ikke..tenk på deg selv og snuppa i magen<3

Skriv en ny kommentar


Velkommen


Hei. Jeg er en jente på 20 år, bosatt på Askøy rett utenfor Bergen. Forlovet meg med mannen min 10.desember.09 og ble mamma til vår vakre datter Thea Emilie 11.april.2010 og venter en liten skatt til Januar 2014. Jeg er over gjennomsnittet glad i interiør, gjenbruk og redesign, og kommer til å blogge en del om dette. Velkommen skal du være!. + Mammaoghjem@gmail.com

Widgets

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers

Image and video hosting by TinyPic

hits