30 uker - 10 igjen.

19.11.2013 // kl.14:36 // Graviditet nr 2 // Ingen kommentarer

Wow så tiden flyr altså :) i morgen er jeg altså i uke 30 og går inn i svangersakpsuke 31. Utrolig or what? Har liksom gått og ventet i evigheter på å bli gravid og når man først blir det så går tiden så utrolig fort :) Men det er jo i grunn bare supert for min del. Formen er så utrolig dårlig om dagen, nesten verre enn den var de første ukene. Men sånn er det bare :) Verdens beste premie får man jo tilslutt.

__________________________________________________________________

I dag kommer mamma på besøk fra Haugesund og Thea Emilie gleder seg enormt mye til mormoren skal få ligge i sengen hennes :) Blir kjekt og se henne igjen. Har ikke sett henne siden jeg var rundt 21(?) uker. Lenge syns jeg! så planen for resten av dagen blir å gå på peppes og spise god pizza :) nam nam. Har tatt magebilde fra i dag. 29+6 og sammenlignet med uke 30 fra forige graviditet. Syns ikke det er så altfor stor forskjell fra graviditet med Thea Emilie og nå med Lykke Elise.

 


Bilde nr 1 er jeg 30 uker med Thea Emilie & bilde nr 2 29+6 med lillesøster.

19.11.2013 kl.14:36 // Graviditet nr 2 // 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


Velkommen


Hei. Jeg er en jente på 20 år, bosatt på Askøy rett utenfor Bergen. Forlovet meg med mannen min 10.desember.09 og ble mamma til vår vakre datter Thea Emilie 11.april.2010 og venter en liten skatt til Januar 2014. Jeg er over gjennomsnittet glad i interiør, gjenbruk og redesign, og kommer til å blogge en del om dette. Velkommen skal du være!. + Mammaoghjem@gmail.com

Widgets

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers

Image and video hosting by TinyPic

hits