Sengekant verden.

17.11.2013 // kl.14:27 // Graviditet nr 2 // Ingen kommentarer

Endelig er det kommet i hus! Jeg har vært fast bestemt lenge på hva jeg ville ha.
En av fordelene med og ha barn er at man har da fått prøvd og vet bedre nå hva man liker :) (LES: etter min mening) når Lykke Elise kommer til verden og ikke ruller rundt i sengen så er det greit og ha en vanlig sengekant, egentlig hadde jeg ikke tenkt og kjøpe det og bare bruke den andre jeg hadde kjøpt men falt helt for den og prisen var priceless. Så da falt valget på denne nydelige rosa med hvite striper fra Lexingtong. De fleste vet jo at dette er ett ganske dyrt merke og denne koster egentlig 1199,- men siden jeg kjøpte min "brukt" fikk jeg den for hele 150,- :) Hvor utrolig sprøtt er ikke det? Kjempe billig i mine øyne :)

Den andre sengekanten jeg har kjøpt er selvfølgelig en rosa/lilla fra merket Sebra. Denne angrer jeg veldig på at vi ikke kjøpte til Thea Emilie. Denne er utrolig god og ikke så veldig lett og rive ned når de blir litt større og mer "urolig" i sengen :) fåes kjøpt her:

17.11.2013 kl.14:27 // Graviditet nr 2 // 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


Velkommen


Hei. Jeg er en jente på 20 år, bosatt på Askøy rett utenfor Bergen. Forlovet meg med mannen min 10.desember.09 og ble mamma til vår vakre datter Thea Emilie 11.april.2010 og venter en liten skatt til Januar 2014. Jeg er over gjennomsnittet glad i interiør, gjenbruk og redesign, og kommer til å blogge en del om dette. Velkommen skal du være!. + Mammaoghjem@gmail.com

Widgets

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers

Image and video hosting by TinyPic

hits