Sett noe så søtt?

12.01.2012 // kl.17:04 // »Interiør // 2 kommentarer

I dag var jeg og Thea Emilie en tur på jobben for og snakke litt med Andreas og handle middag :-) Når jeg skulle gå ut døren fikk jeg øye på denne nydelige blomsten, og da måtte jeg løpe inn og kjøpe den! Nå som julepynten er pakket vekk og all den fine nye pynten vi har fått til jul er kommet på plass så må man bare friske opp med en blomst eller to. Enig? Nå gjenstår det bare og holde den i live ;-) hoho!

 

12.01.2012 kl.17:04 // »Interiør // // 2 kommentarer // // Permalenke // Tips en venn

2 kommentarer

henriette

12.01.2012 kl.20:29

Hei:) Lysestakene er fra Perfect home hvor jeg er forhandler. De er helt nydelig om er 70 cm høy. Jeg kan gjerne legge en katalog i bhg med rammen så kan du gi en lyd om du vil ha et party:)) Er gode tilbudfor den som er vertinne:))

Klem
henriette: De var helt nydelig og hadde nok passert perfekt hos oss, selvom Andreas ikke mener det :-) Men skal jeg bare ligge 350 i hyllen Nicoline? Vet ikke helt når Thea Emilie kommer i bhg.

Ja gjør det :-) Klem.

Skriv en ny kommentar


Velkommen


Hei. Jeg er en jente på 20 år, bosatt på Askøy rett utenfor Bergen. Forlovet meg med mannen min 10.desember.09 og ble mamma til vår vakre datter Thea Emilie 11.april.2010 og venter en liten skatt til Januar 2014. Jeg er over gjennomsnittet glad i interiør, gjenbruk og redesign, og kommer til å blogge en del om dette. Velkommen skal du være!. + Mammaoghjem@gmail.com

Widgets

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers

Image and video hosting by TinyPic

hits