GJESTEINNLEGG

26.07.2011 // kl.00:07 // Blogg // 20 kommentarer

Hei!

Camilla hadde en lesar som lurte på om eg kunne skrive et gjesteinnlegg, og det ville eg gjerne. Eg har som mange veit hatt en del bloggar det siste året, på både blogg.no, wordpress og bloggr.no. Da eg sletta bloggen mamma1993.blogg.no så var det mest fordi at eg følte at eg hadde fått altfor mange lesarar og eg følte etterkvart at eg ikkje ville ha den oppmerksomheten og spesielt ikkje legge ut så mykje om sønnen min. Så blei det litt fram og tilbake. Oppretta en blogg på wordpress med passord som eg ga til trofaste lesere, men passordet blei sendt rundt til personar som eg ikkje følte var trofaste lesere og da endte det med at eg sletta bloggen, og det var grunnen til at eg sletta bloggen på bloggr.no òg. Det oppstod ting i privatlivet og kvardagen min og det var ting som eg ikkje ville offentliggjere der og da pga. mange forvirrande følelsar, så da var det rett og slett mykje meir enkelt å berre kutte ut å blogge. Så da veit dokke det! :)

For noken er det nok et sjokk og for andre ikkje, men iløpet av den tida eg har vert ute av 'bloggverdenen' så har eg og pappaen til Elias har flytta fra kvarandre. Til tross for at vi ikkje bur ilag lenger, så har eg det bedre enn eg noken gang har hatt det, vennskapet vårt er bedre enn aldri før og ikkje har vi sett Elias så blid som det han er no heller. Eg vil ikkje gå så mykje innpå koffor han har flytta ut, det er så komplisert. Men eg kan iallefall seie at det ikkje har skjedd noke, og vi har et fantastisk vennskap og samarbeidar godt. Han har flytta inn i kjellarleiligheta til foreldra sine og har Elias så ofte som han vil (rimelig såklart), og på den måten får Elias òg et mykje bedre forhold til sin pappa, farmor og farfar og tante - og det er jo ikkje anna enn flott. For meg er det veldig viktig at Elias er akkurat like trygg på pappaen sin som på meg, og det har han blitt no :)

Eg storkosar meg med å bu aleine, styre heilt sjølv i huset og å gjere ting på akkurat min måte. Eg har blitt mykje meir sjølvstendig når det kjem til meg sjølv, husholdning og det å ta meg av Elias - og eg elskar følelsen det gir meg. Før var eg heilt avhengig av pappaen til Elias når det kom til absolutt alt - men no klarar eg meg sjølv, og herlig er det. Eg har vokst på denne erfaringa. Eg føle endelig at eg leve opp til den alderen eg føle eg er i - har trossalt følt meg som en 25 åring i en 18 årings kropp, men på en ubehagelig måte og som eg ikkje har klart å tilpasse meg heilt til, men no føle eg endelig at eg har klart å tilpasse meg den alderen eg føle eg er i - og det gjer meg meir lykkelig og fornøgd som person. No som vi ikkje bur ilag og Elias er hos han av og til, så gjer det at eg får litt fridagar innimellom og det er virkelig godt. Å kunne gå ut av huset for å gå seg en lang tur heilt aleine seint på kvelden er undervurdert. Elias har rukke å bli 15 mnd og er meir turbo enn aldri før, så det er travelt - men at han er hos pappaen av og til gjer det enklare. Vi har søkt barnehageplass og ligge på 1. på venteliste, så vi reknar med at gutten vår skal begynne i barnehage om ikkje så altfor lenge. Eg har òg fått meg jobb, som støttekontakt for et barn på 5 år. Kan ikkje gå så mykje innpå det pga taushetsplikt, men eg trivst veldig godt! :)

Så alt i alt har vi det kjempeflott alle tre! Eg veit at mange lure på om eg kjem til å begynne å blogge igjen, og da kan eg fastslå at eg kjem mest sannsynlig aldri til å begynne å blogge igjen.

PS. Skal ikkje vere med på Unge Mødre sånn som mange trur. Trakk meg i siste liten :)I dag har vi vert på Heradsplassen på Sandane og tent lys, lagt ned blomster og skreve under kondolanseprotokoll for dei omkomne og pårørande. Det ga en tung men veldig god følelse. Det er heilt ubeskrivelig og uvirkelig det som har skjedd, og dagane er tunge og sterkt prega av hendelsane i Oslo, til tross for at eg ikkje kjenne noken av dei omkomne eller pårørande.

- Iselin26.07.2011 kl.00:07 // Blogg // // 20 kommentarer // // Permalenke // Tips en venn

20 kommentarer

Mari Lene

26.07.2011 kl.00:17

Godt å høre at dere har det fint til tross for at dere ikke bor sammen mer! :)

Jenta86

26.07.2011 kl.00:47

Å så godt å "høyre" fra deg igjen! Flott at ting fungerer fint :D Håpar du kan oppdatere oss jevnlig gjennom Camilla sin blogg f.eks! Veit det er mange som har lyst å følgje med dåkke vidare :D

Jenta86

26.07.2011 kl.00:48

Og søren då...eg som faktisk skulle følgje med på Unge Mødre for første gang pga deg :p

26.07.2011 kl.19:04

Godt å høre fra deg igjen!!! :D

Men synes det er veldig trist at dere har flyttet fra hverandre. Det hadde jeg ALDRi trudd.. Dere som var gift og alt. får nesten vondt av å lese det :( Men synes det er bra at det går bra med dere, og at du har der "bedre" etter at han flyttet ut. Lykke til videre i livet, og hååper du en dag sakffer deg blogg igjen ! :) Da må du få camilla til å legge ut linken til bloggen din, så jeg eventuelt finner det :))
Jenta86: Vist hun skulle oppdatert sin hverdag på min blogg jevnlig, kunne hun like så godt hatt egen :-) ha en fin dag.

Jenta86

26.07.2011 kl.21:22

Ikkje SÅ jevnlig altså :p

Lise

26.07.2011 kl.21:26

Så koselig å høre fra deg igjen Iselin :) Synd at dere ikke bor sammen lengre, men godt å høre at dere har det bra!! :)

27.07.2011 kl.01:14

ser man hva som skjer med unge par som får barn tidlig, de har ikke lært å kjenne hverandre skikkeli. stakkars barn.

Iselin

27.07.2011 kl.12:36

Grunnen var langt ifra at vi ikkje hadde lært oss å kjenne kvarandre ordentlig, for etter fem år har man faktisk det! Når man blir ilag når man er 14 år så er det normalt at man vekse fra kvarandre før eller seinare, og eg som har vokst og modnast skremmande mykje det siste året voks ifra han og det hadde ingen av oss forutsett kom til å bli så drastisk og allerede så tidlig (om du ikkje visste det blir kvinner fortare modne enn menn - både fysisk og psykisk), så det var der problemet låg. Stakkars barn seie du - gutten vår har foreldre som er bestevenner og som ofte finne på ting ilag sammen med han, og som sammen gjer det beste for han. Ken du trur vi tok hensyn til da vi flytta fra kvarandre? - jo det var gutten vår det. Det hadde vert verre for han om han hadde foreldre som var sammen og som krangla og ikkje var lykkelige med å bu ilag. Ekje mykje stakkars barn her i heimen du, han har det meir supert enn noken gang og det gjer oss sikker i vår sak om at vi har gjort det beste for sønnen vår :) Det er ikkje alltid at det er det beste for et barn er at foreldra bur ilag, og det kan i mange tilfeller fungere supert på den måten :)

Oda

27.07.2011 kl.21:19

Du e sterk, Iselin! Ønske deg lykke til vidare, og so lenge du finne da du trivst best me, so e da da viktigaste. Elias har da uansett bra me deg so forelder, da kan ingen sei nåke på! Han e ein nydeleg gut.

Kjekt å få ein oppdatering frå deg her, håpa du ei gong kjem tebake me ein blogg, men om du ikkje gjere da, so e da ditt val, og eg respektera da. Ha so mykje eg skolle ha sagt deg, men berre positive ting, eg beundra deg so volsomt! Kjenne deg jo eigentleg ikkje, men du må vera dan sterkaste personen eg veit om! :)
Anonym: HELT SJOKKET!
Iselin: Kjempe bra skrevet snuppa! :-) Blir sikkkert snart lappen og da kommer vi rett til dere <3

27.07.2011 kl.22:35

javel, men det er sannheten.

Ida :)

27.07.2011 kl.23:16

Å GUD SÅ GODT DET VAR Å HØRE FRA DEG! Jeg har savna å lese bloggen din utrolig lenge. Er liksom noe som mangler.

Godt at dere har det bra. Jeg er sikker på dere er verdens beste foreldre for sønnend deres. Ikke bry dere om negetive anonyme kommentarer. Dere kjenner hverandre og sønnen deres, ikke de.

Stå på videre. Jeg savner å lese om hverdagen deres! :)

Helena

28.07.2011 kl.03:04

Skal dere skille dere?
Anonym: Haha nei langt ifra! Mamma og pappa seg for 2 år siden så det er ikke bare de unge som går fra hverandre. Du trenger ikke og ta alle "unge mødre" under en kam for det blir feil!

elisa

29.07.2011 kl.19:37

eg har vist det heilt fra starten av da eg begynte å lese bloggen din(da du var gravid med elias) at forholde mellom deg og thomas kom til å gå i vasken! du e voksnare en d du trur, og thomas e akkurat like gammal som han e ...

Casandra.

29.07.2011 kl.21:45

Syns "Anonym" og "elisa" kan gå å legge seg.

Jeg ble utrolig overrasket, det må jeg si. Trodde dere skulle holde sammen jeg. Men jeg skjønner kjempe godt at det er veldig mulig å vokse ifra hverandre. Det er verken den ene eller den andre sin "feil", det er bare noe som skjer.

Kjempe godt å høre at dere har det bra. Og at dere klarer å være venner. Det har jeg merket selv at er veldig viktig når man har et barn sammen.

Du har stor grunn til å være stolt av deg selv for å ha klart det. (Missforstå meg rett nå). Er ikke lett å gå ifra en du elsker og er glad i. Men er man ikke lykkelig så er det noe en liten en forstår og merker mye bedre enn man skulle tro.

Stå på videre! Du er kjempe søøøt <3
elisa: Herrefred! er det mulig liksom..
Casandra.: Helt enig med deg Casandra :-D

Skriv en ny kommentar


Velkommen


Hei. Jeg er en jente på 20 år, bosatt på Askøy rett utenfor Bergen. Forlovet meg med mannen min 10.desember.09 og ble mamma til vår vakre datter Thea Emilie 11.april.2010 og venter en liten skatt til Januar 2014. Jeg er over gjennomsnittet glad i interiør, gjenbruk og redesign, og kommer til å blogge en del om dette. Velkommen skal du være!. + Mammaoghjem@gmail.com

Widgets

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers

Image and video hosting by TinyPic

hits