Mammatips.

10.07.2011 // kl.20:50 // »Mamma tips // 4 kommentarer

(Skulle skrive dette innlegget for 2 dager siden men har rett og slett ikke orket og legge bildene innpå pcen...Lat? "Eh ja"....) Til dåpen til Thea Emilie så fikk hun stokke sin tripp trapp stol med det som hørte til da. Og siden vi ikke hadde plass til noe spisebord i gamle leiligheten så fikk vi aldri tatt ibruk matbrettet som hører til. Men nå har vi fått brukt det og vi er kjempe fornøyd! Siden vi har en sta liten jente som vil helst gjøre alt selv så er denne genial. For hun er en mester i og kaste mat og flaske/kopp på gulvet.

Det som og er så bra at de matbrikkene som man fester under plastikk brettet skal/kan brukes etter hvor gammel de er. Thea Emilie bruker den brikken som er fra: 18 - 24 mnd :-)

 

 

I morgen er det tilbake på jobb (For Andreas..) jeg har heldigvis en fri dag til før jeg skal begynne på jobb igjen. Men det er bare 4 dager på jobb også reiser vi til Kristiansand :-) Jippi!! Nå må jeg gå og finne jobb klærene mine. Er jo 3 uker siden jeg var på jobb sist så har ikke peiling på hvor de har blitt av under flyttingen. Ha en fin søndagskveld videre!

10.07.2011 kl.20:50 // »Mamma tips // // 4 kommentarer // // Permalenke // Tips en venn

4 kommentarer

mamma 18 år:)

12.07.2011 kl.08:06

Går det ann å justere på den bøyle greia? Var på en kafee der de hadde sånn bøyle, men fikk ikke dattra mi nedi den;P Har to tripptrapp stoler, men finner ikke bøylene ( hadde de når jeg var liten, så er ikke sammen type bøyler som idag ) så lurte bare på om det går ann:) Så vi kan få ta i bruk stolen snart :)

idabedrehelse

12.07.2011 kl.11:07

Så søt a :)
mamma 18 år: Vi har gjort det. Men det er såvidt det går. Kan ikke justere den mer enn hva vi har gjort nå :-) Begynner og bli litt trangt for henne stakkars. Blir sikkert en annen type stol på nr 2.
idabedrehelse: Tusen takk :-)

Skriv en ny kommentar


Velkommen


Hei. Jeg er en jente på 20 år, bosatt på Askøy rett utenfor Bergen. Forlovet meg med mannen min 10.desember.09 og ble mamma til vår vakre datter Thea Emilie 11.april.2010 og venter en liten skatt til Januar 2014. Jeg er over gjennomsnittet glad i interiør, gjenbruk og redesign, og kommer til å blogge en del om dette. Velkommen skal du være!. + Mammaoghjem@gmail.com

Widgets

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers

Image and video hosting by TinyPic

hits