Kjøkkenbord i hus.

23.06.2011 // kl.19:44 // »Interiør // 4 kommentarer

Nå er har Thea moren lagt seg og far i hus er på vei hjem, jeg har rett og slett slengt beina på sofaen og der skal de bli. I dag har jeg pakket en god del fra kjøkkenet som vi ikke kommer til og ha brukt for før vi har flyttet inn. Jeg har ikke kommet så langt i pakkingen ettersom at jeg har hatt omgangsjuke eller spist noe jeg ikke burde spist!

Ihvertfall, i går var jeg og Cecilie (Min søster) på flere møbel butikker og så på spisebord MED stoler men jeg har ikke tålmodighet til og vente i 4 uker etter vi har flyttet inn før vi kan ha spisebord. Så jeg fant ett 1 år gammelt på finn som jeg har siklet etter en stund. Jeg fikk det til hele (HOLD DEG FAST!!!!) 1500kr inkl 4 stoler. Jeg vil ha 6 så tenkte og kjøpe 2 til. Skulle innpå finn og hente bilder fra annonsen men den er slettet. Fant heldigvis bilde av stolene på nett så dere kan sikle litt på de.23.06.2011 kl.19:44 // »Interiør // // 4 kommentarer // // Permalenke // Tips en venn

4 kommentarer

Christina Kuipers

23.06.2011 kl.20:39

hei=)

Vil tipse deg om ungmor.no!

som ung mor selv ønsker jeg dette skal være et nettsted mange unge mødre kan få glede av! og for å få til det må vi være mange=) titt innom og delta, og spre gjerne ordet videre!

Mvh Christina
Christina Kuipers: Ok :-)

Linda

24.06.2011 kl.00:14

Hei på dei..

den stolen e kjøpt på jysk..

Vi har disse stolene og bordet som hører til..jeg vill ikke anbefale bordet som er svart..det er komt mange sprikker i bordet etter 2 mnd...men du får jo mye bord for pengene, viss du ser vekk ifra kvaliteten....Men når du har barn slik som jeg, så blir jo ting ødelagt, så like godt å spandere i et stort og billi bord til å begynne med:)

Håper du kan begynne å blogge litt mer, er så kosli å lese bloggen din
Hei.

Jeg vet at de stolene er kjøpt på jysk altså :-) Og bordet som jeg kjøpte til er et 1 år gammelt og ser helt nytt ut så kanskje vi ikke snakker om samme bord!?! siden ditt har blitt stygt etter 2 mnd.

Prøver og blogge når jeg får tid og har noe og blogge om :-)

Skriv en ny kommentar


Velkommen


Hei. Jeg er en jente på 20 år, bosatt på Askøy rett utenfor Bergen. Forlovet meg med mannen min 10.desember.09 og ble mamma til vår vakre datter Thea Emilie 11.april.2010 og venter en liten skatt til Januar 2014. Jeg er over gjennomsnittet glad i interiør, gjenbruk og redesign, og kommer til å blogge en del om dette. Velkommen skal du være!. + Mammaoghjem@gmail.com

Widgets

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers

Image and video hosting by TinyPic

hits