Dagmamma.

30.05.2011 // kl.21:59 // »Hverdag // 22 kommentarer

God kveld! Lenge siden sist nå. Merker det går en stund mellom hver gang det kommer innlegg men tiden strekker rett og slett bare ikke til. Nå prøver jeg og blogge i rekordfart siden det er pause på paradise.

Ihvertfall, nå som vi ikke har fått barnehageplass til høsten og ingen fra familien kan passe Thea Emilie. Så siden jeg nå holder på og ta sertifikatet og skal til høsten muligens ta 2 privatisk eksamener for og få fullført HS. - Så da spørr jeg dere gode lesere, vet dere om en dagmamma på askøy? Dagmamma var ikke noe jeg hadde lyst til i det hele tatt. Hadde lyst at Thea Emilie skulle få gå i barnehage og kose seg sammen med mange forskjellige barn! Men når det ikke er plass i denne dritt kommunen så er det vel ikke så mye og gjøre med den saken.

30.05.2011 kl.21:59 // »Hverdag // // 22 kommentarer // // Permalenke // Tips en venn

22 kommentarer

Susanne

30.05.2011 kl.22:45

er det ikke sånn att alle har krav på barnehageplass?
Susanne: Jo men når ikke det er plass så er det ikke plass. Kan ikke kaste ut andre barn fordi vi har plass heller :-)

Marielle -

31.05.2011 kl.01:38

Uff, så kjedelig. Skulle gjerne passet henne, men blir skole på meg og barnehage på Lucas Kr.

Håper dere finner en løsning!!
Ååh, det hadde vært topp! Ja håper jeg også :-)

christine

31.05.2011 kl.13:03

Kjedelig at det ikke ordner seg :/ Heldigvis har vi barnehageplass til høsten så vislipper dagmamma. Stoler ikke på dagmammaer et sekund! Husker det var ei som passet meg da jeg var lita, og hun var veldig rar. Har hørt at hun stengte en unge i ei lekekiste og ikke var snill i det hele tatt :S
Heldig dere er :-) Uff vil ikke høre slike historier :-(

Nathalie

31.05.2011 kl.14:18

Så kan de virke så blid og grei når du snakker med hun,så er hun en helt annen når hun passer barnet ditt. Men du kan være heldig og. Be om referanser.

mammaane93

31.05.2011 kl.15:18

Hadde aldri turt å sende Natalie til noen jeg ikke kjenner. Har selv ikke fått barnehage plass... Så jeg håper at Natalie kommer inn på andre inntaket. Hvis ikke vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Er rett å slett drit lei av å bare gå hjemme hver dag.

kathe

31.05.2011 kl.19:09

Jeg vet ikke hvor i kommunen du bor men det er ledige plasser der hvor jeg jobber, så ha is i magen. Opptaket er ikke ferdig enda!

Ingrid

31.05.2011 kl.19:50

Du må be om referanser fra dagamammaen. Det beste hadde selvfølgelig vært om noen du kjente hadde hatt barna sine hos henne før. Kanskje noen du kjenner, kjenner noen som kjenner en dagmamma? Hehe :P Bedre det og, enn en helt fremmed?

Datteren min er født i desember, etter et år i permisjon måtte jeg tilbake til studiene like før jul. Vi hadde ikk fått barnehageplass, men heldigvis hadde vi familiemedlemmer som kunne passe henne. Aner ikke hva jeg skulle gjort hvis ikke. Så skjønner godt at du er fortvilet.

Håper det ordner seg for dere! :)
Nathalie: Ja vet. Men har ikke tenkt og være på utkikk etter fremmende dagmammaer. Kun vist noen jeg kjenner kjenner henne og kan anbefale. Ellers så skal jeg gå hjemme med henne.
kathe: Jeg bor i Askøy kommune og det er fullt. Jeg har snakket med barnehagene og kommunen.

Marielle - mamma til Lucas Kr

01.06.2011 kl.09:25

Hvis jeg ikke kommer inn på videregående, så skal jeg passe henne :) får vite inntaket i juni. Tror jeg kommer inn, men vet aldri, har ikke verdens beste grunnlag å komme inn på :P

Små Drops

01.06.2011 kl.17:56

Er leit at dokke ikkje har fått barnehageplass :-/ Eg gjekk til dagmamma når eg var lita, og hadde det utruleg flott! Kjempemange fine minner frå den tida :-) Masse lykke til!
Marielle: Jippi :-) Ok, lykke til! ;-)
Små Drops: Ja! :-( Det gjorde jeg også. Storkoste meg og skulle ønske hun forsatt var dagmamma :-) Tusen takk!

Marielle -

01.06.2011 kl.21:22

Jeg gir deg en lyd når jeg ser opptaket. Da kommer jeg bare til å ha Lucas i barnehagen litt hver dag + en dag fri. :)
Ja gjør det :-D Åja okei. Har han fått deltidsplass eller hel? :-)

Helene Berland

02.06.2011 kl.19:00

To veninner av meg har hatt/har ungene hos en dagmamma på Løfjellet. Ho er av og til alene, og av og til har ho en hjelper med. Man betaler for enkelt dager. 200 kr pr dag. Men man får selvfølgelig ikkje regning hver dag. Kan betale hver 14 dag eller hver 30 dag. Har bare hørt positivt om ho, ungene er ute hver dag og de får grøt osv til lunch. Voksen dame. Ho heter Tove. Du kan jo ringe henne på: 404 61 524.
Takk for tipset, Helene :-) Skal snakke med Andreas jeg.

Stine

05.06.2011 kl.20:51

Syns det er kjempe rart at dere ikke har fått plass.... hun er jo priorotert siden hun er født i april....hun er jo nesten 1,5 når hun skal begynne!! er det ingen ett åringer på avdelingen da, bare barn som er eldre enn thea???
I know i know! Det vet jeg ikke, men kan nok tenke meg det er ett åringer der jo. Men er jo all denne søsken prioriteringen. En barnehage jeg snakket med hadde plass men når de var ferdig meg søsken prioritering var det fullt. Så er vel ikke så mye annet og gjøre enn og smøre seg meg tålmodighet og forbrede seg på og være hjemme ett år til :-)

Skriv en ny kommentar


Velkommen


Hei. Jeg er en jente på 20 år, bosatt på Askøy rett utenfor Bergen. Forlovet meg med mannen min 10.desember.09 og ble mamma til vår vakre datter Thea Emilie 11.april.2010 og venter en liten skatt til Januar 2014. Jeg er over gjennomsnittet glad i interiør, gjenbruk og redesign, og kommer til å blogge en del om dette. Velkommen skal du være!. + Mammaoghjem@gmail.com

Widgets

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers

Image and video hosting by TinyPic

hits