Babyactive Q sportstrille.

27.04.2011 // kl.16:27 // »Utstyr // 24 kommentarer

Da har vi fått vognen i hus og jeg elsker den allerede. Tok meg en liten runde rundt på plassen her, den er utrolig god og lett og kjøre og veldig lun og behagelig. Dere vet sånne stive vanlige triller? Denne er langt ifra slik, det er skikkelige dempere og gode hjul :-) Heldiggris som vi er fikk vi med tinkafu mygnetting og sånn tinkafu koppholder og en pakke med refleks som vi skal klistre på vognen :-) Jeg er i HIMMELEN!

Thea Emilie satt som en drøm oppi vognen. Hun bare smilte fra øre til øre og koste seg :-) I morgen tidlig skal vi på helsestasjonen og siden det ikke går buss så må vi gå. Kjenner jeg gleder meg allerede :-)

Brevet som lå oppi esken:

Hei. Her kommer din splitter nye Babyactive Q trille med tilbehør.

Trillen veier 7kg, og er perfekt for de som ønsker en litt lettere trille etterhvert som barnet vokser til. Q trillen har full liggestilling, du kan justere fotbrettret opp/ned og forhjulene kan enkelt låses. Trillen har 12 mnd garanti, og du kan når som helst ta kontakt om noe skulle være problematisk.

Vi takker for samarbeidet, og serfrem til bilder av trillen i bruk.

 

BILDERAS.

 

 

 


27.04.2011 kl.16:27 // »Utstyr // // 24 kommentarer // // Permalenke // Tips en venn

24 kommentarer

Den var kjempefin :-D

28.04.2011 kl.00:18

Ser kjempe fin ut! :) Men er den litt kort i ryggen på en måte? går jo fint når barnet sitter men ser for meg at det kan bli litt i korteste laget når man skal ligge? Eller ser jeg bare feil på bildet? :0)
Karianne: Tusen takk vennen :-D Takk for koselig besøk i dag <3
Anonym: Tusen takk :-) Nei det er den ikke. Det er en "kant" som man må brette opp som henger bak på ryggen for at man skal få lagt den helt flat ut (ryggen) :-)

Julie og lille Oliver

28.04.2011 kl.15:57

Så spennende! Jeg fikk min på tirsdag. Men lurer på en ting: måtte du gjøre noe for å få ut det ekstra fortbrettet? For det går ikke forbi det andre fotbrettet på vår trille.
Jeg skjønner ikke helt hva du mener, kunne du sendt meg bilde? :-)

Andreas dro ihvertfall vår bare rett ned :-)

Michelle

29.04.2011 kl.00:42

For en fin vogn! Den så veldig nett ut. Ser ut som den tar liten plass i bilen også? Ser ut som den ikke har "tullehjul" som mange andre lette triller og det er jo veldig positivt! =)
Tusen takk :-) Vi har stasjonvogn så har god plass men når vognen legges sammen blir den liten og lett :-) Fikk testet den på en lang tur i går og på senter må si jeg er kjempe fornøyd. Det ene hjulet knirket litt men nå har vi smørt det så nå er alt fint :-)

malin

29.04.2011 kl.21:44

Vet du hvor det har blitt av bloggen til Iselin Mindresunde ? :)

Julie og baby Oliver

29.04.2011 kl.23:24

Jeg fant det ut :) eller samboeren fant det ut rettere sagt. Hehe.
malin: Ja hun har laget ny med passord. Du får sende henne en mail på facebook :-)
Julie og baby Oliver: Hehe høres bra ut :-) Vi må kjøpe nytt hjul sikkert. Tror det er punktert :-(

Helene

01.05.2011 kl.10:39

Så stor jenta deres har blitt! :-)

Leste bloggen din før og ble lei meg da du sluttet. Glad jeg fant den igjen :D

Men du, hadde ikke du blondt hår...? Kunne du lagt ut noen gamle bilder av deg? Du er utrolig pen!
Ja hun vokser og vokser :-) Jo jeg hadde blondt hår før. Er "naturlig" brun/svart men har hatt blondt hår siden 7 klasse. Men i fjord ville jeg prøve noe nytt så farget det brunt med lyse striper :-) Men holder på og bli blond igjen nå.

Kan se hva jeg får til ;-)

sandra 17 år og mamma.

02.05.2011 kl.12:00

er det bare meg eller er dette Thea Emilie ? http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/bilder?finnkode=28265572

Christine

02.05.2011 kl.13:09

Samme lurer jeg på..

Viss vi søker på bloggen din på bilder ( google) så kommer det bilder opp å der ligger det bilde å ett annet å det er jo samme strømpebukse å alt!

Noen som prøver å lure selge kanskje..
sandra 17 år og mamma.: JA det var Thea :-o
Christine: Ja det er Thea. Jeg har ringt til hun damen og hun skulle fjerne bildet med en gang hun kom hjem :-) Tusen takk for at dere sa ifra.

Trude (jeg har blogg VS blogg)

02.05.2011 kl.21:37

aww, den ugen var så søt <3 :'D
Tusen takk :-)

Casandra.

03.05.2011 kl.11:25

Hæææ? Er det noen som har lagt ut bilde av Thea på finn? Feiler folk? Jeg hadde klikket.
Casandra !!: Ja var en som skulle selge vognen sin så hadde hun en helt lik som vår emmaljunga vogn. Også fant hun bilde på google der Thea satt i vognen når den var helt ny. Men jeg ringte til henne og sa: Hei, ser du selger en emmaljunga vogn? Hun bare: Ja det gjør jeg. Meg: Jeg lurte på om du kunne fjerne bildet av min datter med en eneste gang før jeg raporterer deg.

Casandra.

03.05.2011 kl.13:33

Ja, jeg gikk innpå linken, så skjønte at det var derfor. Men ikke god nok grunn til å legge utpå bilde av andres unger fordiom :s . Hallo?!!! Hva tenkte hun med? Nei, du skulle anmeldt henne å krevet å få det hun får for vognen i erstatning! :D
Casandra !!: Ja sant det. Men var så utrolig sint at det eneste jeg ville var at hun skulle fjerne bildet :-p

Skriv en ny kommentar


Velkommen


Hei. Jeg er en jente på 20 år, bosatt på Askøy rett utenfor Bergen. Forlovet meg med mannen min 10.desember.09 og ble mamma til vår vakre datter Thea Emilie 11.april.2010 og venter en liten skatt til Januar 2014. Jeg er over gjennomsnittet glad i interiør, gjenbruk og redesign, og kommer til å blogge en del om dette. Velkommen skal du være!. + Mammaoghjem@gmail.com

Widgets

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers

Image and video hosting by TinyPic

hits