God helg alle sammen.......

09.04.2011 // kl.23:05 // »Hverdag // 8 kommentarer

I dag gikk vi ut dørene klokken 12 og var hjemme igjen i 7 tiden. Kjenner jeg er greit sliten i beina. Jeg og Thea Emilie har gått og sett i byen i hele (Ikke heeeele dag, har vært på cafè med svigers osv...) dag mens Andreas har vært på brann kamp. Etter kampen var det rett på butikken for og handle inn litt mat og diverse ting til bursdags besøket på mandag :-) Helt utrolig at for ett år siden så lå jeg i sykehus sengen og hadde så vondt at jeg ikke viste hvor jeg skulle gjøre av meg :-)

 

09.04.2011 kl.23:05 // »Hverdag // // 8 kommentarer // // Permalenke // Tips en venn

8 kommentarer

Monica :)

09.04.2011 kl.23:10

Så fint bilde :)

Ha en fin helg :)
Takk for det :-)

Amalie

10.04.2011 kl.09:26

Så utrolig fint bilde! Tror du må vere en av de fineste jeg vet om! Rene modellen :)

Åsso med den prinsessen til datter!
Tusen hjertelig takk for det :-D

JannesHverdag

16.04.2011 kl.21:04

Så utrolig gøy å finne igjen bloggen din da du! har jo fulgt med på bloggen din gjennom hele svangerskapet ditt og tiden etter! var jo selv gravid, å du var blant favoritten av mammabloggene ;)

Ble superglad når jeg fant den igjen altså! Du har fortsatt en fin blogg med kjekke innlegg, keep It up ;) Nydelig datter dere har. Hun har jo blitt så stor! Mi er bikket 5 mnd, og tiden flyr jo avgårde! bra du nyter tiden med, nå har jeg og fått erfare at tiden flyr avgårde når man får barn :)

Håper du har det bra og nyter livet, og ikke minst at leserne er snille med deg?! man bør ha respekt for ALLE mødre uansett alder.. merker selv hvor sårbar jeg har blitt etter jeg ble mamma, trenger folk som bryr seg, tåler ikke så godt negative folk nå som det jeg gjorde før :)( selv om det aldri er gøy med slike folk )

Stå på det gode arbeidet! å vere mamma er krevende, men helt fantastisk, å Thea Emilie er jo så blid å god, ser virkelig at hun har det godt ;)

Hilsen en mamma på samme alder som deg :)
JannesHverdag: Så utrolig koselig og høre :-) De fleste leserene er snill men ble litt oppgitt når jeg måtte blokke 5 ip adresser på 4 dager :-)

Nathalie Dahl Naalsund

19.07.2011 kl.13:21

så pen du er! :- ))
Nathalie Dahl Naalsund: Tusen takk for det :-)

Skriv en ny kommentar


Velkommen


Hei. Jeg er en jente på 20 år, bosatt på Askøy rett utenfor Bergen. Forlovet meg med mannen min 10.desember.09 og ble mamma til vår vakre datter Thea Emilie 11.april.2010 og venter en liten skatt til Januar 2014. Jeg er over gjennomsnittet glad i interiør, gjenbruk og redesign, og kommer til å blogge en del om dette. Velkommen skal du være!. + Mammaoghjem@gmail.com

Widgets

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers

Image and video hosting by TinyPic

hits